Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szóval ha idõd van mindenképpen azt ajánlom, hogy fogj hozzá egy mûanyagnak, mrt jobb vele villogni, mint a kész cuccokkal :)
Revell F-14
Gripen Modell
Sajnos neten elég kevés ehhez hasonló maketteket lehet találni. Engem fõleg utasszállító fémmakettek érdekelnének. Nem ismertek olyan céget, amely kifejezetten ilyeneket gyárt? Na meg persze a minõség sem utolsó szempont. Ezt olyan embereknek tallták ki, akik kétbalkezesek, de õk is szeretnének kézbenntartani egy élethû modellrepülõt, egyszóval nekem tallták ki. :)
Most írok ide elõször, és nem lepõdnék meg azon, ha máris közutálatnak lennék kitéve, mert rögtön megszentségtelenítem a topikot: :)
Tudtok ajánlani egy olyan webáruházat/honlapot, ahol elõre legyártott fém repülõ maketteket lehet kapni? :)
Szeretném élõben látni! November 17-18, Hajdúszoboszló. ;)
:D
(ok foglalot jegyeztem be neked ra ha eladnam! ,)
Mondjuk nem akarok magam ellen beszélni,így ha "úgy" alakúl,akkor a sam-6-os stipi-stopi :P
<#zavart1>#zavart1>
Tudjátok amikor megadod az adataidat egy legördülõ menübõl lehet kiválasztani hogy melyik hónaap nap stb. Na én ezt szépen kiválasztottam és az egér görgõjét meghuzva lejebb mentem és mentettem. Utánna kiderült hogy 6-dikára mentette az ügyet és nem lehet változtatni rajta. Igy el lett cseszve az egéyz:D
Én Nov 4-dikén születem.. Sajnos nem jól van megadva. De nagyon köszönöm.
Downhill!!
(majd meglatjuk ;))
(lehet eladoak lesznek a makketjeim(megepitetlen makettek dobozban) sracok!...kotlozes elott allok ,es lehet ossze is butorozok a baratnommel es kell apenz, nektek szivesen eladnam mert tudom megbecsulitek..ha aktualis es lesz belole valami (az is lehet hogy nem lesz szivem eladni) jelentkezem!)