Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Még ne tudom,hogy ráérek-e :I
Általában 7végente ezer dolgom van..

modellmaker
Ne legyél ennyire röghöz kötött! Tessék eljönni!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
oszt? <#vigyor3>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
:D !

Glpetyus
az se a szomszédban van <#bdead>

Glpetyus
<#hawaii>

"mekttek" = makett Én is tudok gépelni...<#whatever>
Bár nem fém, de talán a Revell adott ki utasszállító maketteket az EasyKit sorozatban. Pár darabból álló makett, nem kell festeni, ragasztani, simán összepattintható. Itt megnézheted:klikk Egyébként meg igaza van Jaginak, az 1:144-es mekttek nem állnak túl sok elembõl, egyedül a festésük okozhat nehézséget...
Jagi
mondjuk van egy áruk... sztem a 2balkezesség relatív. Ha van elég idõd meg elszántságod elõbb utóbb meg leszel elégedve azzal amit csináltál. Minden megtanulható :) csak valakinek könnyebb, másoknap neheebben megy, vagy lassabban tudják ugyanazt elsajátítani.
Szóval ha idõd van mindenképpen azt ajánlom, hogy fogj hozzá egy mûanyagnak, mrt jobb vele villogni, mint a kész cuccokkal :)

DJ Skyline
1/32 Trumpeter F-105G, bakker, ha nekem van egy ekkora makettem, és elküldöm egy oldalnak a képeket, akkor nem 4 képet fogok küldeni, amibõl 3 szinte ugyanaz! :|

DJ Skyline
nahát :O mondjuk ezek ritkák mint a franc szerintem, pláne itthon! bár ezek a fém repülõk a Revelltõl biztos újak, pár éve nem voltak még! vagy csak rég láttam már katalógust <#idiota>

Bocsánat a kihagyott Á betük miatt, de ha nem hatásosan hatok a billenytûzetemre, akkor lemaradnak...

Én valami ilyesmikre gondolok:
Revell F-14
Gripen Modell
Sajnos neten elég kevés ehhez hasonló maketteket lehet találni. Engem fõleg utasszállító fémmakettek érdekelnének. Nem ismertek olyan céget, amely kifejezetten ilyeneket gyárt? Na meg persze a minõség sem utolsó szempont. Ezt olyan embereknek tallták ki, akik kétbalkezesek, de õk is szeretnének kézbenntartani egy élethû modellrepülõt, egyszóval nekem tallták ki. :)

Jagi
én sem tudok róla, sajna nincs pedig a helikopterek rotorjával(mondjuk egy 1:24-es super stallion-éval) milyet lehetne már harcolni :)))

DJ Skyline
fém repülõ makett? olyanra gondolsz mint pl a Bburago autók? hát ilyen nincsen nagyon, fém repcsi! legalábbis én nem tudok róla!

Sziasztok!

Most írok ide elõször, és nem lepõdnék meg azon, ha máris közutálatnak lennék kitéve, mert rögtön megszentségtelenítem a topikot: :)

Tudtok ajánlani egy olyan webáruházat/honlapot, ahol elõre legyártott fém repülõ maketteket lehet kapni? :)

Láttam összerakva, szép kis hajó! És mekkora...<#nevetes1><#wink>
Jagi
pf, b+ lol ^^

modellmaker

modellmaker
gecijó! (Y)

Szeretném élõben látni! November 17-18, Hajdúszoboszló. ;)

Szép lett a SA<#eljen><#eljen><#taps><#nevetes1>
Uhhhh. KÖSZI!!!!<#taps>
k
modellmaker
Majd ha esetleg oda jutunk én is szétnéznék azon a listán. ;)

modellmaker
<#vigyor3><#hawaii>

Glpetyus
te tudsz valamit <#wow2><#eljen>

modellmaker
ez egy hajó... Oo

Glpetyus
fúdekéne o.O
Év makettje ??
meglepõ egy italeritõl..

gordon 24
THX

Downhill!!

Glpetyus
<#alien>
makettinfón is kerestem már,de eddig nem sokan jelentkeztek :o

:D

(ok foglalot jegyeztem be neked ra ha eladnam! ,)
Glpetyus

Mondjuk nem akarok magam ellen beszélni,így ha "úgy" alakúl,akkor a sam-6-os stipi-stopi :P
<#zavart1>

hpbd
DJ Skyline
szerintem ha megkéred szépen St-t, hogy törölje ki a szülinapod, mert elrontottad, akkor biztos segítene! :)

gordon 24
Köszönöm szépen! Kicsit elvan cseszve a dolog:D
Tudjátok amikor megadod az adataidat egy legördülõ menübõl lehet kiválasztani hogy melyik hónaap nap stb. Na én ezt szépen kiválasztottam és az egér görgõjét meghuzva lejebb mentem és mentettem. Utánna kiderült hogy 6-dikára mentette az ügyet és nem lehet változtatni rajta. Igy el lett cseszve az egéyz:D

Én Nov 4-dikén születem.. Sajnos nem jól van megadva. De nagyon köszönöm.

Downhill!!

20000 <#nyes><#beka3>

(majd meglatjuk ;))
DJ Skyline
Tomcat? <#vigyor5> baráti áron ingyen? <#gonosz1><#idiota>

Szep lett!!!

(lehet eladoak lesznek a makketjeim(megepitetlen makettek dobozban) sracok!...kotlozes elott allok ,es lehet ossze is butorozok a baratnommel es kell apenz, nektek szivesen eladnam mert tudom megbecsulitek..ha aktualis es lesz belole valami (az is lehet hogy nem lesz szivem eladni) jelentkezem!)
DJ Skyline
egész jó! <#eljen>

boldog szülinapot gordon! ^.^

Glpetyus
thx :)
neked meg boldog szülinapt'

gordon 24
Hát ez igem!!! Gratula érte!! Nagyon komoly!

Downhill!!

Glpetyus
Jóreggelt

Hát ilyen lett.
Sajnos a lépek nem lettek vmi jók.

modellmaker
oO

az
modellmaker
Béla? <#idiota>

Nem az a neve <#gonosz1>
DJ Skyline
anita.jpg <#idiota>

greg benz
Jaja,azt én is láttam.. de azt leszámítva nagyon szép tiszta munka:)

Glpetyus
:)

hehe-heeeheee