Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
errõl lenne szó:

Én valahogy nem szeretek makettet félbehagyni.
...holnap meg vennem kell gittet,mert elfogyott már régen :I
Lefestettem a Sheridant teknõjét+egy-két aprólékot...persze, megint nem vagyok megelégedve vele. Kísérletképp lakkoztam egy csíkot az alján, így akár még jó is lehet... Namost: Lefestem a jármûvet, azután fakítok és utána jön a lakk? Vagy elõbb még filterezzek? Vagy inkább fessem át?<#fejvakaras>#fejvakaras> A tököm kivan a festékkeveréssel...az istennek se akar összejönni...<#falbav>#falbav> Alapszín: Olive Drab. Ehhez képest minden jármû más és más...a legdühítõbb, hogy akármennyi cikket elolvasok, mindenki simán lefesti OD-vel. A fényképeken viszont mindegyik zöldes színû...<#rinya>#rinya>
Közben találtam egy rövidke írást róla egy régi Pro Modellben. Abban azt írták, hogy nagyon jó "kis" készlet.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Eladó egy keveset használt AB-124A szórópisztoly (0.3mm), dobozában.
10.000,-
sza.sa
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
kasztni elvan kezdve: fel van ragasztva a hátsó szárny, a visszapillantók, tetõbeömlõ, az antennák amibõl letört mindegyik! 😄 már lelett csiszolva a tetõnek az a része ahol letörtek, összesen annyi ott a teendõ, hogy kikell fúrni újra a lyukakat, és keretdarabból csinálni kell húzott szálakat! akkor a motorháztetõn a beömlõ lett felragasztva! elkezdtem az alvázat, felvan ragasztva a felfüggesztés is, és lelett fújva az egész feketére! meg a felnik is, mivel egy full fekete autót akartam csinálni! ha érdekelnek képek akkor holnap csinálok, azért holnap, mert már besötétedett, és mesterséges fény mellett nem szeretek fotózni!
Supra - 7800 Ft
Impreza - 14.700 Ft
CLK DTM - 10.680 Ft
hihetetlen milyen drágák! Suprát vettem úgy 3-4 ezer forintért, Imprezát 8-ért, Mercit úgy 4-5 ezerért!
de nem tudom, nekem nagyobb örömet okoz ha én rakom össze, még ha ronda is lesz 😄 amúgy én is erõsen gondolkozom azon, hogy eladom 1-2 makettem! nagy volt a láz mikor megvettem, ez már kiégett sajnos! :S leginkább autókra gondoltam:
ezek lennének:
a Merci nincs elkezdve, a többi kettõ már igen, de nincs nagy haladás, de majd meg kell néznem, nem tudom fejbõl! nem tudom, hogy eladjam-e, ezen még gondolkozom! egyenlõre azt akarom felmérni van-e itt valamelyikre kereslet!?
legalább van miért izgulni minden nap,ha belekukkant a postaládába 😄
Van otthon egy kis dobozkányi mini-fúróm otthon,kb 20 db,persze más méretü.0.1 - 2 mm-ig,de ebbõl inkább az 1 mm alattiak a fontosak makettezés terén.Nagyon dúrvák ezek a 0.1-0.2-esek,öntõkeret-darabkába nyomkodtam õket,hogy egyáltalán meg lehessen fogni.A multiplex,vagy miniplex,vagy mi a tökömbe be sem lehet fogni ezeket a kicsiket,meg persze értelme sem sok lenne,géppuskák csöveit szoktam fúrni ezekkel,oda meg "kissé" sok lenne a 10K-s fordulatszám.
Naszóval 😄 múltkor rákérdeztem egy barkács áruházban ,hogy mennyibe fájna (gondoltam veszek egy készlettel,mert 1 párat sajnos már lerendeztem).Hát a csávó rosszúl volt,hogy ilyet...náluk?
Mondom mi az anyád picsája,nem a sarki zöldségeshez mentem le,hol lehet kapni ilyet akkor,ha nem itt?
Hihetetlen....bár én vagyok a fasz,vmi kisgépes szakboltban kellett volna megnézni.
még mindig olyan vékony,meg van benne 5 kész makett,oszt' kész?
régen börzén vettem olyan -asszem francia- újságokat (a neve feszt se jut eszembe),amiben csak harckocsik voltak,na az aztán újság.