Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Imprezát sem fogod befejezni... <#miaz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
áááá,így hazavágni egy ilyen szép és drága makettet 😞
(mondjuk szép lett a dio,de akkoris)

Glpetyus

nem semmi<#guluszem1><#wow1>
Glpetyus
remélem nem linkvédett

DJ Skyline
a CLK DTM Mercivel kapcsolatban végleges lett az, hogy eladom, 5000 Ft-ért! bontatlan, Fabulisnál 11.000 majdnem! HO-KI-nál is 9000Ft
errõl lenne szó:

Glpetyus
<#idiota>
Én valahogy nem szeretek makettet félbehagyni.
...holnap meg vennem kell gittet,mert elfogyott már régen :I

Makettezek, makettezek, csak festeni ne kelljen...sok van összedobva amiket festeni kéne, csak nagyon nem akar összejönni...bár a Paladin színét egész jól elkaptam<#nevetes1>
Glpetyus
ez már megint hanyadik elkezdett makett ? 😄

Glpetyus
<#szeret><#finom><#guluszem1>

Glpetyus
nem bántad volna meg <#gonosz1>

<#help><#lama><#help>
Lefestettem a Sheridant teknõjét+egy-két aprólékot...persze, megint nem vagyok megelégedve vele. Kísérletképp lakkoztam egy csíkot az alján, így akár még jó is lehet... Namost: Lefestem a jármûvet, azután fakítok és utána jön a lakk? Vagy elõbb még filterezzek? Vagy inkább fessem át?<#fejvakaras> A tököm kivan a festékkeveréssel...az istennek se akar összejönni...<#falbav> Alapszín: Olive Drab. Ehhez képest minden jármû más és más...a legdühítõbb, hogy akármennyi cikket elolvasok, mindenki simán lefesti OD-vel. A fényképeken viszont mindegyik zöldes színû...<#rinya>
Hol vetted? Nekem a Replicában ajánlgatta a srác, de nem mertem elhozni, mert azt olvastam, hogy az illeszekédesek nagyon szarok...pedig tetszett<#hehe>
Glpetyus
fú,ezt összeraknám én is <#finom>

Glpetyus
😄
Igen,elkezdtem <#zavart1>
eztet
A belsejét építgetem,van vele meló.

modellmaker
THX mindkettõtöknek! Azért egy bolt oldaláról nem szednék infót, nekik az a lényeg hogy fogyjon, és hogy tõlük. 😉

Közben találtam egy rövidke írást róla egy régi Pro Modellben. Abban azt írták, hogy nagyon jó "kis" készlet.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

itt megtalálod. egébként érdems megnézni a luckymodelt, ha részletesebb képeket kerestek.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Megvan!!! Ez az egyik, meg találtam még ezt is.
Annó én is nézegettem, de nem találtam róla prewiewt sajnos. Annyit tudtam kideríteni, hogy szép, részletes makett...<#wink> Egyszer találtam egy cikket az összeépítésérõl, a fickó akkor az Italerit nevezte meg gyártónak<#fejvakaras>, de most nem találom sehol...<#falbav>
modellmaker
Nem találkozott véletlenül valamelyikõtök a neten Academy - OH-58D WARRIOR "THUGS" (1/35) részletes "mi van a dobozban"-nal? vagy egy részletes leírással az építésrõl?

modellmaker
5 a boltba, te hozzányúltál már... 2000 ^^

DJ Skyline
de igen! ^^ 3000? <#gonosz1><#hawaii>

modellmaker
enyimét nem láttad? 😄 nekem kép sem kell. 😄

DJ Skyline
rendben, nem sokára csinálok képeket mind a kettõrõl

Sziasztok!
Eladó egy keveset használt AB-124A szórópisztoly (0.3mm), dobozában.
10.000,-

sza.sa

modellmaker
2000-ért megveszem az Imprezát.

MikX
Aham, hátt jaa... dee ha majd csinálsz egy képet, akkor abból meglátom, mert valószínû énsem gyári-t csinálnék, meg nem is azt, amit te, gondolom, dee így látatlanban nemtom megmondani... 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

eddig bírtam! totál kivagyok!<#nevetes1><#crazya> Nekiálltál valaminek?
DJ Skyline
hát mint ahogy írtam ott már kicsit más, mert ott eltömtem egy csomó mindent, feltettem az új hátsó szárny tartóit (amit visszalehet alakítani gyárivá, letöröd a tartókat, lecsiszolod, esetleg tömítesz, és mehet is vissza a gyári), meg az alváz is kb hasonlóképp néz ki mint Imprezánál, ott is minden fekete! az elsõ 2 féktárcsa fellett téve, de azok levannak festve! a fékpofák pirosra, a tárcsa meg bronz-arany színû mint a Rally autókon! a motor ellett kezdve, levan festve az is félig, a hátsó fékek is levannak festve, de nincsenek felrakva, mert nem a gyári kerekeket szántam rá, hanem új felniket, amik megvannak, és feketék azok is! ezért a hátsó felfüggesztés is úgy lett kialakítva! szóval ezen az autón eléggé megjelentek már az én ötleteim!

MikX
Éss a Suprával mi a helyzett? Mert az lehet érdekelne...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
hát az a baj mivel egyedi terveim voltak a Suprával / Imprezával, így már az építést úgy kezdtem el! 😄 pl a Suprára egyedi body kittet akartam, így ellett tömítve csomó minden! Imprezából sem Rally autót akartam építeni, hanem inkább egy félig utcait! (matricák nélkül) meg mivel nem vagyok az alvázfestés híve, mert az autó 4 keréken áll így nem szórakoztam annak a lefestésével! na mind1, biztos akad olyan vevõ, aki szintén nem Rally autót akar építeni, vagy gyári autót a Suprából, és szeretné tovább vinni az elkezdett egyedi vonalat!

greg benz
háát nemtudom.. azt reméltem kevésbé van megépítve,ez kb teljesen kész van már😊 nah mind1.. azért kösz😊

DJ Skyline
nos, Impreza!
kasztni elvan kezdve: fel van ragasztva a hátsó szárny, a visszapillantók, tetõbeömlõ, az antennák amibõl letört mindegyik! 😄 már lelett csiszolva a tetõnek az a része ahol letörtek, összesen annyi ott a teendõ, hogy kikell fúrni újra a lyukakat, és keretdarabból csinálni kell húzott szálakat! akkor a motorháztetõn a beömlõ lett felragasztva! elkezdtem az alvázat, felvan ragasztva a felfüggesztés is, és lelett fújva az egész feketére! meg a felnik is, mivel egy full fekete autót akartam csinálni! ha érdekelnek képek akkor holnap csinálok, azért holnap, mert már besötétedett, és mesterséges fény mellett nem szeretek fotózni!

DJ Skyline
direkt a fabulist néztem, mert tudom hogy eléggé drágán adják, kíváncsi voltam mennyiért! 😊 majd mindjárt részletesen leírom, hogy a Supra / Impreza hogyan áll!

greg benz
Nem drágák azok,csak rossz helyen nézted😊

itt kell nézni

supra 3800 pk-val

impreza 5500 pk-val

clk 4200 pk-val

az impreza mennyire van elkezdve? lehet érdekelne😊

DJ Skyline
megnéztem Fabulison mennyibe kerülnek:
Supra - 7800 Ft
Impreza - 14.700 Ft
CLK DTM - 10.680 Ft

hihetetlen milyen drágák! Suprát vettem úgy 3-4 ezer forintért, Imprezát 8-ért, Mercit úgy 4-5 ezerért!

DJ Skyline
ez nem is néz ki rosszul:

de nem tudom, nekem nagyobb örömet okoz ha én rakom össze, még ha ronda is lesz 😄 amúgy én is erõsen gondolkozom azon, hogy eladom 1-2 makettem! nagy volt a láz mikor megvettem, ez már kiégett sajnos! :S leginkább autókra gondoltam:

ezek lennének:

a Merci nincs elkezdve, a többi kettõ már igen, de nincs nagy haladás, de majd meg kell néznem, nem tudom fejbõl! nem tudom, hogy eladjam-e, ezen még gondolkozom! egyenlõre azt akarom felmérni van-e itt valamelyikre kereslet!?

gordon 24
Néked is viszont!!! Üdv.

Downhill!!

Glpetyus
jó 7végét <#integet2>

Glpetyus
elõfizetõknek nagy élmény lehet.
legalább van miért izgulni minden nap,ha belekukkant a postaládába 😄

Glpetyus

Van otthon egy kis dobozkányi mini-fúróm otthon,kb 20 db,persze más méretü.0.1 - 2 mm-ig,de ebbõl inkább az 1 mm alattiak a fontosak makettezés terén.Nagyon dúrvák ezek a 0.1-0.2-esek,öntõkeret-darabkába nyomkodtam õket,hogy egyáltalán meg lehessen fogni.A multiplex,vagy miniplex,vagy mi a tökömbe be sem lehet fogni ezeket a kicsiket,meg persze értelme sem sok lenne,géppuskák csöveit szoktam fúrni ezekkel,oda meg "kissé" sok lenne a 10K-s fordulatszám.
Naszóval 😄 múltkor rákérdeztem egy barkács áruházban ,hogy mennyibe fájna (gondoltam veszek egy készlettel,mert 1 párat sajnos már lerendeztem).Hát a csávó rosszúl volt,hogy ilyet...náluk?
Mondom mi az anyád picsája,nem a sarki zöldségeshez mentem le,hol lehet kapni ilyet akkor,ha nem itt?
Hihetetlen....bár én vagyok a fasz,vmi kisgépes szakboltban kellett volna megnézni.

modellmaker
nem. színvonalas csak kb sose jelent meg idõben, azt nem részletezném miért nem... most meg egyáltalán nem jelenik meg 😄

Glpetyus
addig állj vivóállásban! 😄

Glpetyus
😊
egyébként azt se tudom,honnan van az nekem,jó rég vehettem :o

Glpetyus
100 éve nem vettem pro modellt
még mindig olyan vékony,meg van benne 5 kész makett,oszt' kész?
régen börzén vettem olyan -asszem francia- újságokat (a neve feszt se jut eszembe),amiben csak harckocsik voltak,na az aztán újság.

De rendes vagy, hogy átpasszolod az egyiket!<#nevetes1><#awink><#worship>
Legalább nem tölti be az egész szobát...olyan messze helyezem tõle az orrom, ahogy csak tudom.<#nyes>Aki meg még nem szagolta, annak úgyse tudja elképzelni...
Kár<#rinya>
Glpetyus
csak ennyi??

"van egy illata...<#sniffles> "

én a székrõl fordúltam le 😄