Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
nagyalakúként? :o merész! 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
hát mindenki szídja a postát,de idáig nekem csak jó tapasztalataim vannak
Pár hete vettem egy magánembertõl egy makettet,hétfõn feladta sima egyszerü nagyalakú küldeményként,kedden megjött !
És nem a szomszédból küldte 😊

Jagi
Kreheheheh ez de szép
és ugyanaz a rugós felfüggesztésû kit, mint a skyline...
úgyhogy megrendeltem 😊
csak a szar az, hogy a Magyar királyi Posta az majd kb karácsonyra kézbesíti
a szállítás ájermáillal 7-11 nap maga a kit 17.99 volt a pk meg egy 10-es, de így is fasza mert máshol meg 8-9-árt láttam, bocs xDD
(luckymodel rlz, thx benz)

Glpetyus
😊

gordon 24
Persze meg beöltözök skanfanderbe. Csinálok elszívót aztán ugy nézek majd ki mint a Bannerbe a faszi.. Sajnos nem lehet.. Nálunk szigor van😄

Downhill!!

w77d
nem tudjátok hol lehetne ehhez hasonló diorámákat venni? (akármilyen:vasút, hajó, repülõ, háborús,stb..)

Szépen haladsz<#nevetes1>
w77d
aztaq, a víz is milyen jól meg van csinálva <#wow1>

Glpetyus
Ugyan már,mért ölnek meg?
Próbáld meg,hogy CSAK akrillal festesz,annak semmi szaga sincs,fújásnál sem.
Vayg építs egy olyan akváriumot,ami a filmekbe van,ahol a vírusokat tenyésztik,csak két gumikesztyû lóg bele,és hermetikusan lezárt <#idiota>

gordon 24
Gratula!! Jól néz ki.. Sajna én beszüntettem a makettezést. Bent a lakásban nem tudok festeni, mert kinyirnak. Kint meg hideg van.. Szóval amivel tudnék haladni azzal nem lehet uj makett meg nincs, ugyhogy nézegetem a régiket😄 Szoppancs. Majd tavasszal.

Downhill!!

Glpetyus

Tegnap annyit maketteztem,mint egy õrült 😄
Máskor 2 hét alatt se szoktam ennyit.
Itt tartok:

Glpetyus
pangás :o

modellmaker
örüljél hogy lesz 😄 verseny rox, hétfõn. <#miaz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
volt fabulis. most talán pro start modell néven fut... de nem vagyok benne biztos 😄

Kata
Meg tudná valaki mondani újra, hol lehet nyomtatható matrica papírt venni? Próbáltam visszakeresni a topikban, de semmi kulcsszóra nem dobta ki a hsz-eket, amikor egyszer már mondtátok (sg engine suxx)...

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
Hogy ez nem jutott eszembe <#falbav>
Köszönöm a tippet! 😊

Hali!

A tût ki lehet "takarítani"! Nekem is be szokott száradni. Módszerem:
gyertyalángba tartom, és kiég belõle a ragasztó... 😉

sza.sa

Glpetyus
beteg állat 😄

DJ Skyline
1/35, na nyald meg :| <#wow2>

Glpetyus
látszik,ötletes 😊

DJ Skyline
érdemes erkreftríszorsszenteren megnézni a mai termést, és leginkább az IPMS linkek alatt lévõ képeket!

nem rossz (nem tudom látszóik-e a kép)

Szeretem az ecseteseket, csak végighúzom a felületen, odanyomod az alkatrészt és már meg is van<#szeret>...hamar szárad és jó erõs a kötése<#wink>
Glpetyus
<#wow2>

Tûs az van nekem is, de azt a "finom" ragasztásokhoz használom. Pill.rag.-ot csak nagyon ritkán, fotomaratáshoz max...
Glpetyus
Én azt a régifajta "tûs" revellt használom,egésszen addig jó is,amíg nem szárad be a tûje <#confused>
Azt meg persze esélytelen kitakarítani,így le kell csavaroznom azt a toldalékot róla....így viszont ugyanott vagyok,mint a sima tubusossal <#idiota><#levele>
Amúgy én az esetek 80%-ban pillanatragasztót használok <#miaz>

Lassan elfogy az a jó ragasztóm...Revell Contacta Liquid-et használok, egyedül az nem tetszik, hogy mikor már kevés van benne, akkor egyszerûen beszárad. Gondolkodom a Liquid Special-on, vagy tudnék rendelni Gunze Mr. Cement/Mr. Cement DeLuxe-t... Ha van valakinek tapasztalata az említett ragasztókkal, kérem, írja meg. Elõreis köszi<#worship>
A szándék a fontos...<#nevetes1>
Azt nagyon megköszönném...addig is elõlegbe<#worship><#worship><#worship>
Glpetyus
még ma ? 😊

modellmaker
egyik pro modellban van egy rövid cikkecske. mindjárt megkeresem.

Glpetyus
<#vigyor>

Glpetyus
jó nagy 😄
Viccen kívûl,nem nagyon nézegettem még,csak az öntõkeretek számát ellenõriztem le.De jónak tûnik.
Remélem nem lesznek olyan méteres illeszkedési hézagok,mint a Cselendzser 2-nél.

modellmaker
loál! xDDD

Tegnap összeszenvedtem a Sheridan toronykosarát, ma lefestettem, erre elengedte a ragasztó a hálót...nyugodt vagyok...
<#guluszem1>Bakker, de régóta hajtom már én is...<#finom> Ha van egy kis idõd, írhatnál pár sort, hogy milyen...<#nezze>
Glpetyus
Láttam ezt a boltban,atyaisten,hogy ennek mekkora doboza van 😄
Rosszúllét kerülgetett 😊
22K volt,vagy mennyi,"annyira" nem vészes.Egyszer majd megveszem,talán.

Glpetyus
na,voltam a modell&hobby-ban,T-72A nem volt 😞,de megvígasztaltam magam ezzel 😊

<#alien2>
Glpetyus
<#miaz>

modellmaker
megnézem fennt van-e ez a hülye msnen 😄 így sose érünk a végére 😄

szerk: persze hogy nincs amikor kéne 😄

modellmaker
<#crazya>

Glpetyus
4-ért viszem az úbóótot,htx -.-

Glpetyus
😄D

modellmaker
ne szólj bele a nagyok játékába! <#ejnye1>

Glpetyus
<#wow2>

modellmaker
2100

Glpetyus
lehet le esett a székrõl az ajánlatodtól

DJ Skyline
3000 <#hawaii> <#idiota>

modellmaker
már írtam neki... de nem válaszol 😄

Glpetyus
fejezd te be ! 😊