Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóvanazott benne 😊
jövõ hét szerdán megyek Debrecenbe, a fõnixben fognak hadonászni szamurájkardokkal
Ha kell még a dobozka elviszem
jövõ hét szerdán megyek Debrecenbe, a fõnixben fognak hadonászni szamurájkardokkal
Ha kell még a dobozka elviszem
vegyétek ki a kezeteket a bilibõl :|
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Inkább ezt választanám,akkor már
1:35-öske,jól menne az abrams mellé 😛
1:35-öske,jól menne az abrams mellé 😛
sajnos / szerencsére (inkább ez,már nem lenne egy vasam se) nem tanultam meg idáig a külföldrõl való rendelgetést,így passz.
😄
Láttam makettboltban,(múlthéten vagy mikor voltam) 1:35-öst !
Academy volt,vagy revell,nem emlékszem,mert figyelmemet a szintén 1:35-ös Leopold,Karl-Gerat (trump) kötötte le fõleg <#gonosz1>#gonosz1>
Meg az 1:32-es Mig 29,szintén trumpetertõl....meg az 1:24-es Me-109...meg a..
<#bdead>#bdead>
Amúgy egy 1:48-as academy Apacs nekem is van,pont vmelyik nap gondoltam rá,hogy bedobozolom,és fõlkúrom a padlásra,olyan "jól sikerült" darab.
Láttam makettboltban,(múlthéten vagy mikor voltam) 1:35-öst !
Academy volt,vagy revell,nem emlékszem,mert figyelmemet a szintén 1:35-ös Leopold,Karl-Gerat (trump) kötötte le fõleg <#gonosz1>#gonosz1>
Meg az 1:32-es Mig 29,szintén trumpetertõl....meg az 1:24-es Me-109...meg a..
<#bdead>#bdead>
Amúgy egy 1:48-as academy Apacs nekem is van,pont vmelyik nap gondoltam rá,hogy bedobozolom,és fõlkúrom a padlásra,olyan "jól sikerült" darab.
azzal a közel 1k-val is a Comanche fejlesztését támogattad, ahogy én is, csak hát kevés volt 😊
Mer'ugye kurvadrága volt megcsinálni 1:1-ben, asszem ezért állították le...
Nekem mondjuk bejött a formája, egyébként + csúszótalppal (vagymiarákkal, kérem a szakkifejezést pontosítani) jobb lett volna és Apache sux ---> Cobra rlz! Itt fogyel 1/48-ban a polcon, igaz Italeri és szintén "ecsetes", de nincs szivem kidobni, max. ha látok jobb minõségût másban ugyanekkorában vhol...
Mer'ugye kurvadrága volt megcsinálni 1:1-ben, asszem ezért állították le...
Nekem mondjuk bejött a formája, egyébként + csúszótalppal (vagymiarákkal, kérem a szakkifejezést pontosítani) jobb lett volna és Apache sux ---> Cobra rlz! Itt fogyel 1/48-ban a polcon, igaz Italeri és szintén "ecsetes", de nincs szivem kidobni, max. ha látok jobb minõségût másban ugyanekkorában vhol...
mié'?
nekem is megvolt-Italeriben,volt annó vagy 900 Ft 😊
Persze még az ecsetes "korszakomból",ergó vagy 10+ éve
nekem is megvolt-Italeriben,volt annó vagy 900 Ft 😊
Persze még az ecsetes "korszakomból",ergó vagy 10+ éve
" vegyük kicsit be a ruszkit is nehogy megsértõdjön az atomja lol"
<#gonosz1>#gonosz1>
nem leállították a komancs fejlesztését ?
Mondjuk sztem,jól tették,úgyis jóronda volt....apacs jobb tecc' 😄
<#gonosz1>#gonosz1>
nem leállították a komancs fejlesztését ?
Mondjuk sztem,jól tették,úgyis jóronda volt....apacs jobb tecc' 😄
mondjuk ezeken röhögtem én is 😊
baszottnagy orosz helikopter, el lehet vinni vele a Chinookot, de drága fenntartani ezért csak a 4. vagy mi... mondom lol elviszi a fél vilégot és...
az Aphachera meg azt mondták, gyilkológép... Comanche-e akkor az micsodae?
elvileg Az Apach "elavult" azért készítették a RAH-66-ot nem? De ha nem is így van akkor is lolmá
Általatok elmondva ez az egész arról szól, hogy amcsi-angol seggnyalás + vegyük kicsit be a ruszkit is nehogy megsértõdjön az atomja lol
baszottnagy orosz helikopter, el lehet vinni vele a Chinookot, de drága fenntartani ezért csak a 4. vagy mi... mondom lol elviszi a fél vilégot és...
az Aphachera meg azt mondták, gyilkológép... Comanche-e akkor az micsodae?
elvileg Az Apach "elavult" azért készítették a RAH-66-ot nem? De ha nem is így van akkor is lolmá
Általatok elmondva ez az egész arról szól, hogy amcsi-angol seggnyalás + vegyük kicsit be a ruszkit is nehogy megsértõdjön az atomja lol
Sziasztok!
Költözés miatt eladnám a következõ bontatlan dobozos Revell makettjeimet:
7,5 cm StuG. 40 Ausf. - 1/35 4.000.-
CH-47 Chinook HC - 1/72 3.800.-
Messerschmitt ME 410 A-2- 1/72 700.-
SA 330 PUMA Tigermeet - 1/32 3.000.-
Space Transporter - 1/288 1.000.-
U.S.S Tarawa Assault Ship - 1/720 4.000.-
U-99 Deutsches Unterseeboot - 1/125 4.000.-
U.S.S Enterprise Nuclear Carrier - 1/720 4.000.-
Ha valamelyik érdekel, írd meg a telefonszámod a [email protected], felhívlak és megbeszéljük a részleteket.
Ádám
Kép
Költözés miatt eladnám a következõ bontatlan dobozos Revell makettjeimet:
7,5 cm StuG. 40 Ausf. - 1/35 4.000.-
CH-47 Chinook HC - 1/72 3.800.-
Messerschmitt ME 410 A-2- 1/72 700.-
SA 330 PUMA Tigermeet - 1/32 3.000.-
Space Transporter - 1/288 1.000.-
U.S.S Tarawa Assault Ship - 1/720 4.000.-
U-99 Deutsches Unterseeboot - 1/125 4.000.-
U.S.S Enterprise Nuclear Carrier - 1/720 4.000.-
Ha valamelyik érdekel, írd meg a telefonszámod a [email protected], felhívlak és megbeszéljük a részleteket.
Ádám
Kép
Hidd, el eléri, sõt... Azért a kínaiak biztosan megkérik az árát a T-55-ösön alapuló harckocsiknak. Szerintem simán $500.000 körül van egy Type69-es és akkor talán még reaktív páncélzat sincs rajta...de persze nem tudom...egyszer mintha olyat olvastam volna, hogy a ruszkik egy db T-72-est $1M körül vesztegetnek. Szal drága dolog a hk., az már más kérdés, hogy a Hellfire tényleg nem olcsó...
Persze,hisz a történelmet a gyõztesek írják.
Hálistennek azért van 1-2 hiteles könyv,film,akármi is....+ a LÉNYEG : aki ért hozzá -akár csak egy kicsit is-,úgyis tudja a valóságot.
Hálistennek azért van 1-2 hiteles könyv,film,akármi is....+ a LÉNYEG : aki ért hozzá -akár csak egy kicsit is-,úgyis tudja a valóságot.
Nekik minden szuper ami angol.. Igaz a németeknek olyan flottája volt, hogy 2007-ben sok ország megirigyelné. De az nem jó, mert rosz ideológia alatt harcoltak. Ezért hiába jó, akkor is szar. Az egésznek ez a lényege.
Downhill!!
amúgy szerintem nem biztos,hogy egy 40 éves lestrapált T-55 + társai (+ amiket a "szabadságharcos" barátaink lõnek mostanába) ára eléri egyáltalán a hellfire -ezekszerint- 65K$-s árát...
Általános tendencia az angoloknál...a II. vh. legjobb gépe a Spitfire...legalábbis szerintük!
Igaz, de ezt a TOW is megcsinálja harmadannyiért...
Fú, 1:1-es méret,komoly lehet 😊
<#nyes>#nyes>
Asszem a Churchill vagy valamelyik hasonlóan "sikeres" típus volt 😄
+ az egyik legdúrvább az volt amikor az .50-es géppuskára 50 mm-t mondott(!!)
Asszem a Churchill vagy valamelyik hasonlóan "sikeres" típus volt 😄
+ az egyik legdúrvább az volt amikor az .50-es géppuskára 50 mm-t mondott(!!)
Igy van! A multkor a tankokról volt ilyen lista..
Aszongya: Tigris: Német harckocsi, nagyon profin kidolgozottt, erõs gyors jól tüzel, Német precizitással épült. Nagyon jó stb.. De 8-dik mert sok idõ megcsinálni.
Angol valamilyen harcikocsi (nem emlékszem a nevére) Nem olyan jó, könnyen sérül, nehezebben mozog. De 4-dik mert hamar elkészül😄
Most az a lényeg hogy mennyi idõ alatt lesz kész vagy hogy melyik jobb?
Szóval az egy szar.. Olyan ideges tudok lenni rajta wazz, hogy örület..
Sportkocsikkal ugyan ez. A Német meg a japán nem jó.. A Német nagyon fasza meg minden csak nehéz, a japán meg drága😄 De bezzeg a jó angol Jaguár na az igen.. Kérdem én milyen nemzetiségü a csatorna? Talán Angol? Na errõl ennyit..
Aszongya: Tigris: Német harckocsi, nagyon profin kidolgozottt, erõs gyors jól tüzel, Német precizitással épült. Nagyon jó stb.. De 8-dik mert sok idõ megcsinálni.
Angol valamilyen harcikocsi (nem emlékszem a nevére) Nem olyan jó, könnyen sérül, nehezebben mozog. De 4-dik mert hamar elkészül😄
Most az a lényeg hogy mennyi idõ alatt lesz kész vagy hogy melyik jobb?
Szóval az egy szar.. Olyan ideges tudok lenni rajta wazz, hogy örület..
Sportkocsikkal ugyan ez. A Német meg a japán nem jó.. A Német nagyon fasza meg minden csak nehéz, a japán meg drága😄 De bezzeg a jó angol Jaguár na az igen.. Kérdem én milyen nemzetiségü a csatorna? Talán Angol? Na errõl ennyit..
Downhill!!
Már nem kötekedésképp,de az a "10 legjobb" sorozat hihetetlen nagy gagyi szar,láttam már vagy 5-6 részét,mindig arról szól,hogy van benne 9 amerikai/angol cucc + mondjuk 1 orosz.
Csak felhúzom rajta magam,akárhányszor látom,hülye propaganda film.
$65k nem tétel, ha egy $1-15M-ba kerülõ hk-t nyomsz ki vele.
akarok egy 35-ös huey-t, megcsinálok ezek közül egyet:
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bizony, arról volt szó 😊
+ ha kimondod, hogy helikopter, sokaknak kapásból az ugrik be 😊
Az Apache meg a 3. lett az iszonyat tûzereje miatt, csak drága fenntartani ,
valami 65k dolcsi egy Hellfire asszem 😊
+ ha kimondod, hogy helikopter, sokaknak kapásból az ugrik be 😊
Az Apache meg a 3. lett az iszonyat tûzereje miatt, csak drága fenntartani ,
valami 65k dolcsi egy Hellfire asszem 😊
nekem az eredeti 2 lapátos Huey hangja tetszik. kurva nagy. ^^
fúú... küzdjé'^^
Ma láttam a discovery Channelen egy filmet a világ 10 legjobb helikopterérõl és a HUEY-t hozták ki elsõnek...
egy veterán katonát kérdeztek, hogy miért ez a leglobb szte:
"Mert elvitt és hazahozott" (vagy ilyesmi 😊)
Mihez tudná hasonítani a hangját?
"Ez a szabadság hangja, mi más"
azért kicsit tényleg durva, amit ez a masina csinált b+ 😊
1:35-ben anno jó lett volna de már letettem róla ...ahogy a SuperStallionról is :S
Ma láttam a discovery Channelen egy filmet a világ 10 legjobb helikopterérõl és a HUEY-t hozták ki elsõnek...
egy veterán katonát kérdeztek, hogy miért ez a leglobb szte:
"Mert elvitt és hazahozott" (vagy ilyesmi 😊)
Mihez tudná hasonítani a hangját?
"Ez a szabadság hangja, mi más"
azért kicsit tényleg durva, amit ez a masina csinált b+ 😊
1:35-ben anno jó lett volna de már letettem róla ...ahogy a SuperStallionról is :S
<#idiota>#idiota>
Új hajó a revelltõl
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
😊
Ütõs kis jármû lesz,ha el nem kúrom.Még nem tudom milyen festése lesz,de mivel biztosan orosz lesz,így nincs is vmi nagy választék....zõõõd oszt jóvan <#idiota>#idiota>
szegényke :C
Ütõs kis jármû lesz,ha el nem kúrom.Még nem tudom milyen festése lesz,de mivel biztosan orosz lesz,így nincs is vmi nagy választék....zõõõd oszt jóvan <#idiota>#idiota>
szegényke
#50520-ban szereplõ elég ari. 😊 (Y)
nálam 2. kör zh összecsúszott a vizsgaidõszak elejével, szal most el is pakolom a cuccokat vagy 2 hónapra... :C
nálam 2. kör zh összecsúszott a vizsgaidõszak elejével, szal most el is pakolom a cuccokat vagy 2 hónapra... :C
ez egy rejtett feladvány, biztos egy selejt tankot modelleztek le <#idiota>#idiota> mondaná a gyártó, hogy ne érje szó a ház elejét 😄
Részletgazdag fém modell. A löveg meg fejjel lefelé van 😄
A beszáradt tûs Revell ragasztót én öngyújtóval szoktam "kezelni". Átforrósítod az egész tût a lángjával, és szépen kitisztul belõle.
Fél perc múlva lehet is használni.
Fél perc múlva lehet is használni.