Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem nem kell neki. <#sniffles>#sniffles>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
WE ARE UNDER ATTACK!!!44 INCOMING!!!444 <#idiota>#idiota>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Na ennek se volt gazdája, jól szét van rohadva xD
egyébként a dolog maga tetszik, ha erõt veszek a lustaságomon (asszem regelve vagyok) kipróbálom mindenképpen 😊
ja és köszi az infot 😊
egyébként a dolog maga tetszik, ha erõt veszek a lustaságomon (asszem regelve vagyok) kipróbálom mindenképpen 😊
ja és köszi az infot 😊
Sziasztok!
A Makettinfón van egy újdonság, ami reméljük, sok makettezõ hasznára válhat. Mostantól bárki feltöltheti a saját
cikkeit/dobozbontásait, képekkel együtt. Akár egy makett építési folyamatát is bemutathatjhátok.
Akit érdekel a dolog, az kipróbálhatja cikkfeltöltõt a Cikkeim menüpont alatt. Bármilyen
kérdésetekre szívesen válaszolunk a fórumon, vagy levélben.
A Makettinfón van egy újdonság, ami reméljük, sok makettezõ hasznára válhat. Mostantól bárki feltöltheti a saját
cikkeit/dobozbontásait, képekkel együtt. Akár egy makett építési folyamatát is bemutathatjhátok.
Akit érdekel a dolog, az kipróbálhatja cikkfeltöltõt a Cikkeim menüpont alatt. Bármilyen
kérdésetekre szívesen válaszolunk a fórumon, vagy levélben.
Hali! Nyugodj meg meg fog kötni és igencsak jól.
Egyre vigyázz a mûanyagot kicsit megoldja felületileg,tehát amíg stárad ne nagyon matasd!
Üdv:Elektrolakatos
Egyre vigyázz a mûanyagot kicsit megoldja felületileg,tehát amíg stárad ne nagyon matasd!
Üdv:Elektrolakatos
addig nem élek<#nevetes1>#nevetes1>
majd azt írd be ha kész :|
...még mindíg nem...
...és még mindíg nem...
+ egy jó pont neki: 15 perce ragasztottam és még mindíg könnyedén mozgatható az alkatrész...vajon megköt valaha?<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Megjött a rendelt cuccos. Gyorsan ki is próbáltam a Contacta Liquid Specialt! Kíváncsi voltam, hogy mitõl speciál+mitõl 830 Ft? Kaptam egy adag ecsettel kenhetõ, üvegtégelybe zárt TECHNOKOL-t!!!<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#wilting>#wilting> A szaga, az állaga, egy-az-egyben ugyanolyan! Már csak azt nem tudom, hogy a kötése milyen erõs...bár lehet, jobb is...
Legutóbbi rendelésemet leadtam, levonták a manit, de hiányzott 2 makett és úgy nézett ki, hogy nem jön meg (még most sincs nekik) Csajszival felajánlotta, hogy anélkül küldik és az árkülönbözetet egy kreditté alakul, amit levásárolhatok.
sza.sa
egyszerû elven mûködik, a szálakat külön ki lehet szedni semmi bonyolult nincs benne 😊
Az aztóba is felesleges sztem... lehangoló, ha "tyukbél lóg belõle"
Az aztóba is felesleges sztem... lehangoló, ha "tyukbél lóg belõle"
na,jó egyébként itt le is zárhatjuk a témát,nem õrültem meg,hogy bevilágitsam a maketteimet.
Esetleg autósoknak lehetne jó még...,hajó belsejébe esteleg...hk-ba nem kell 😄
Esetleg autósoknak lehetne jó még...,hajó belsejébe esteleg...hk-ba nem kell 😄
😄D
az nem jó,mert az 1000 szinben játszik,és pulzál,meg mittudomén...
nem lehet egy drága dolog,1 ilyen dísz izének az olcsóbb változatait már 1-2 ezerért meg lehet venni.
az nem jó,mert az 1000 szinben játszik,és pulzál,meg mittudomén...
nem lehet egy drága dolog,1 ilyen dísz izének az olcsóbb változatait már 1-2 ezerért meg lehet venni.
vmi száloptikás kábel...
lövésem sincs, talán világítástechnikai üzletekben (csillárbótban)vagy barkácsáruház...
de a végsõ lehetõség, hogy szézszeded a díszbaszást, és lesz viágító maketted 😊
lövésem sincs, talán világítástechnikai üzletekben (csillárbótban)vagy barkácsáruház...
de a végsõ lehetõség, hogy szézszeded a díszbaszást, és lesz viágító maketted 😊
<#idiota>#idiota>
vajon hol lehet venni ilyen kis "kábelt" ,azt se tudom minek hívják?
Pedig van otthon ilyen dísz-baszás izé,van vagy 500 szála,és mindig másképp világít
érthetõ,mi a kérdés? <#idiota>#idiota>
...(még)
vajon hol lehet venni ilyen kis "kábelt" ,azt se tudom minek hívják?
Pedig van otthon ilyen dísz-baszás izé,van vagy 500 szála,és mindig másképp világít
érthetõ,mi a kérdés? <#idiota>#idiota>
hát most jelenleg 3 van itthon de az alapmodelt meg fogom csinálni megint mert a C-westhez képest szar a Z-Tunehoz meg egyenesen ocsmány lesz 😊
én függõ vagyok #50584 Õ meg egy állat 😊
én függõ vagyok #50584 Õ meg egy állat 😊
báze,most vettem észre a "többi kép"-et.
Nagyon tetszik,nem semmi lehetett bekötözgetni a kis kábeleket o.O
Nagyon tetszik,nem semmi lehetett bekötözgetni a kis kábeleket o.O
Na, új rekord... tegnap este rendeltem, ma reggel már jött a levél, hogy feladva a postára... 😊
Volt egy kevés megmaradt kreditem, nem akartam jövõre átvinni... meg amúgy is akciós volt a Dragon Premium Tigris, ami nagyon repülni akart... 😊
Volt egy kevés megmaradt kreditem, nem akartam jövõre átvinni... meg amúgy is akciós volt a Dragon Premium Tigris, ami nagyon repülni akart... 😊
sza.sa
jaja TOP SECRET! ; )
Meg majd 2 db motorral rendelkezõ Skyline is jön majd a névnapom alkalmából...
Aztán hosszú évek kuprgatása és éhezés árán talán berendelem a 48-as Super Stalliont is 😊
Meg majd 2 db motorral rendelkezõ Skyline is jön majd a névnapom alkalmából...
Aztán hosszú évek kuprgatása és éhezés árán talán berendelem a 48-as Super Stalliont is 😊
köszi, szépen
az én in progressem 2 nap volt, de remélem jövõ héten már itt a csomag... 😊
mert már ku... khm, nagyon várom 😊
az én in progressem 2 nap volt, de remélem jövõ héten már itt a csomag... 😊
mert már ku... khm, nagyon várom 😊
meg mert a lóvédat gépre költöd 😄
basszus már rég vásároltam volna ilyeneket, ha tudnék makettezni! fõleg a festéssel van bajom, valahogy sosem sikerül <#szomoru1>#szomoru1>
Vettem barkácsboltban diorámának keretet,nagyon szép,és csak 200 ft métere..
(az elõzménye ennek az,hogy a brikóban,meg a baumaxban,rettentõ silány képkereteket láttam ->horrorárakon)
(az elõzménye ennek az,hogy a brikóban,meg a baumaxban,rettentõ silány képkereteket láttam ->horrorárakon)
Én már rendeltem többször is....
Általában 1-1,5 hét alatt nálam volt a csomag... in progress meg 4-5 napig tartott, ha jól emlékszem...
Általában 1-1,5 hét alatt nálam volt a csomag... in progress meg 4-5 napig tartott, ha jól emlékszem...
sza.sa