Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom, ezzel majd elvacakolsz egy ideig...<#nyes>#nyes>
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>Nagyon szép lett!!!<#taps>#taps><#eljen>#eljen> Kúúúúúúúúúúúúrva jól néz ki!!!!
április 12-13
Na,így oké,4 hónapra elõre már tudok tervezni 😊
12.-én mindenki hagyjon békén ,oszt annyi 😄
Na,így oké,4 hónapra elõre már tudok tervezni 😊
12.-én mindenki hagyjon békén ,oszt annyi 😄
Kecskeméten nem tud valamelyikõtök egy jó makettboltot? Régen volt egy de az már asszem bezárt.
Vmikor áprilisban asszem. de nézd meg makettinfon, ott meg van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
😄
hát annyi idõ is elég lehet,de sajnos van,hogy 4-5 napig nincs idõm még apróságokra sem.
Amúgy egy ilyen jellegü makett építése nálam átlag 1.5-2 hónap szokott lenni,persze vannak kivételek.
hát annyi idõ is elég lehet,de sajnos van,hogy 4-5 napig nincs idõm még apróságokra sem.
Amúgy egy ilyen jellegü makett építése nálam átlag 1.5-2 hónap szokott lenni,persze vannak kivételek.
1 hónap!? Nekem soknak tûnik gondolom sok átalakítást végeztél az alapkészleten vagy inkább én voltam türelmetlen anno de nekem egy elkészítése csak 1-2 hétig tartott.
pl Mosonmagyaróváron? 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kurvajó! egyszer igazán szeretném látni élõben is! <#hawaii>#hawaii><#vigyor3>#vigyor3>
Na szépjóreggelt 😊
MAJDNEM kész az MTLB.
Bocs a kép minõségért,este volt csak idõm fényképezni.
Alig 1 hónap volt az építés,pedig sok mindent házilag készítettem el.
MAJDNEM kész az MTLB.
Bocs a kép minõségért,este volt csak idõm fényképezni.
Alig 1 hónap volt az építés,pedig sok mindent házilag készítettem el.
Köszi de én úgy értettem ,hogy az a festék amit ecsettel használsz az jó a festékszóróba is vagy abba másfajta festék kell?
Az attól függ mit akarsz fújni...
ha autókat, akkor én már csak az "igazi" autófestéket ajánlom a hozzá való lakkal... igen durva az eredmény, még polír nélkül is.
Ha minden mást, akkor a Model Master festékéket ajánlom, drágább kicsit mint a többi, de éri az árát nagyon is.
ha autókat, akkor én már csak az "igazi" autófestéket ajánlom a hozzá való lakkal... igen durva az eredmény, még polír nélkül is.
Ha minden mást, akkor a Model Master festékéket ajánlom, drágább kicsit mint a többi, de éri az árát nagyon is.
Jaj,de fasz vagyok,tényleg 😊
Persze,hogy megteszi egy olyan kompresszor !
Sõt,van abból ám kicsi is,8 literes,16-ezerért láttam,meg is szeretném venni.
Persze,hogy megteszi egy olyan kompresszor !
Sõt,van abból ám kicsi is,8 literes,16-ezerért láttam,meg is szeretném venni.
Jajj mer' nem figyelsz 😊
Top Secret s15 silvia
...de már nem ez lesz a színe, mert beszéltem az unokatesómmal és elvileg tud adni fasza ennél, is naracsosabb vízbázisú festéket (valamelyik chevrolet szin)
szóval meglássuk
Adam: huszon x-ezerért Praktikerben a 24 l-es szarok is megteszik... annyira nem gázosak, makettet lehet vele fújni...
Top Secret s15 silvia
...de már nem ez lesz a színe, mert beszéltem az unokatesómmal és elvileg tud adni fasza ennél, is naracsosabb vízbázisú festéket (valamelyik chevrolet szin)
szóval meglássuk
Adam: huszon x-ezerért Praktikerben a 24 l-es szarok is megteszik... annyira nem gázosak, makettet lehet vele fújni...
Hát...nem nagyon.
Süritett levegõs palackot felejtsd el,egy makettre rámegy vagy 2 belõle,de inkább több + nyomása sincs.
Süritett levegõs palackot felejtsd el,egy makettre rámegy vagy 2 belõle,de inkább több + nyomása sincs.
Chromax festékszórókat ajánlom,az megfizethetõ és jó.
link.
link.
Elég rég maketteztem utoljára. A közeljövõben szeretnék belefogni egybe (még nem tudom mibe) és ezt szeretném a tõlem telhetõ módon lehetõ legigényesebben összerakni.
Régen csak ecsetet használtam de most szeretnék festékszóróval dolgozni. Tudtok ajánlani nem túl drága kezdõknek való festékszórót amivel azért elég szépen lehet festeni?
Régen csak ecsetet használtam de most szeretnék festékszóróval dolgozni. Tudtok ajánlani nem túl drága kezdõknek való festékszórót amivel azért elég szépen lehet festeni?
Viiij!
Megjött a postás B a "szigorúan titkos" csomagommal 😊
hah, most már csak 2 gond van.
1. pufót esztergáltatni "my niggöh"-vel
2. a szar idõ 😊
színe: gránátnarancs vörös
ilyene:

Megjött a postás B a "szigorúan titkos" csomagommal 😊
hah, most már csak 2 gond van.
1. pufót esztergáltatni "my niggöh"-vel
2. a szar idõ 😊
színe: gránátnarancs vörös
ilyene:

Még nem teljesen, a kötélzetbõl még van hátra. Dioráma meg még hátra van, de ha tudok szerezni olyan heller hajót, lehet együtt lesznek...
[/cserf][/fülünyúl]
Ja, magyart szeretnék. Eredetileg IFOR-ost akartam, de ma már beérem egy sima honvédségivel is...azon gondolkodom, hogy kap toronyszámot+olyan kisfehér fektetett rombuszt, amit gyakran látok magyar jármûveken...vagy lesz egy sima Zrínyis kiképzõjármû, még nem tom. Hogy lehet több makettet egyszerre építeni? Hát úgy, ahogy én csinálom!!!<#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1> Konkrétan a BTR-re felségjeleket is szántam, de nem kaptam, azért állt...a Sheridanhoz meg úgy kellett hozatnom pasztellkrétát a porozásához, az meg még nem jött meg...
Hát attól függ,hogy milyet akarsz építeni.Magyart?
Amúgy most épp azt csinálod? <#idiota>#idiota>
Hogy lehet egyszerre 3-4 makettet építeni? 😄
Amúgy most épp azt csinálod? <#idiota>#idiota>
Hogy lehet egyszerre 3-4 makettet építeni? 😄
akkor, lehet, hogy én sem erõltetem...
Petyus
Raktál matricát a BTR-edre?
Raktál matricát a BTR-edre?
^^