Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
elsõ kérdésre a válasz, nem! maximum valami senki által sem ismert oldalon! másodikra meg, mire gondolsz konkrétan?

ChevyG
sztem ilyen nemlétezik, hacsak vlaki nem olyan rendes (és rendelkezik hozzá eszközökkel).....
Grove4
Sziasztok,nem tudjátok,hogy hol tudnám megszerezni a "modell és makett" magazint letölthetõ formátumban?És egy jó kis makettezõ magyar oldalt tudnátok ajánlani,köszi a segítséget.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Adam II
Hol lehet jó referencia fotókat találni az M1esrõl? Nekem marha közeli képek kellenének leginkább a géppuska függesztményérõl.

Glpetyus
én is azzal kezdtem,jó is volt -hiába volt egy tákolmány az egész-,jól szolgált egészen addig,amíg ÉN el nem kúrtam szegényt...
Nekem nem volt rajta tartály,így a levegõ pulzált,de mégis még a mai napig elégedetten nézek az azzal lefújt maketteim többségére.

Adam II
Egyik ismerõsömnek van néhány hûtõje amit nem használ így talán lesz kompresszor végre valahára. Az utóbbi napokban már annyira unatkoztam ,hogy gyártottam néhány kiegészítõt a tankhoz.
Ha azek a kompresszorok is lerobbannak nem érdekel veszek egyet. Csakhát jobb lenne így ingyen.

Glpetyus

Vettem alkoholt patikában akríl higításához,mivel kifogyott...1 deci 700...gratula <#levele>

Toby0501
modellmaker
😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#bdead><#integet2>

A másik tippem a www.makettinfo.hu, ott is vannak fórumok, és van papír "makettes" is.<#wink>
bujcsik555
Igen , cimekre gondoltam. És köszi, megpróbálok visszaolvasni, hátha találok valamit.Annyit még tudnál segiteni hogy kb mikor volt rola szó?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Mármint internet címet, ahonnan lehet letölteni? Asszem volt már ilyesmirõl szó, olvass kicsit vissza
bujcsik555
Hopsz bocsi, igy akartam irni:*tud-e valaki valahol

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, de azt szeretném megkérdezni hogy ehhez ahsonló papír autó "maketteket" tud e valahol. Elõre is köszi!

DJ Skyline
nem makett, de ritkán látni hasonlót, U.S.S. Arizona túlélõk találkozója

Apus
Ez valami 4ezres pisztoly, alul van a tartálya. 1/48as Tomcatre elment majdnem 1 üveg szürke model master erõsen higítva, pedig az alját nem is azzal festettem. Asszem be kell ruháznom egy normálisabbra, pláne, hogy sorban állnak az izomautók a polcon.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

10k körül már egészen jó pisztolyokat lehet kapni (pl Chromax BD-130E). Ami ez alatt van, az nem igazán nevezhetõ komolynak. Ha az ember komolyan gondolja a dolgot, akkor ennyit rá kell szánnia. Máskülönben nem igazán tekinthetõ elõrelépésnek az ecsethez képest. Az egyszerû pisztolyok csak nagy homogén felületekhez jók, ráadásul még az ecsetelésnél is több festéket fogyasztanak. Akkor meg inkább tanuljon meg az ember rendesen ecsetelni (nem olyan nehéz az).

modellmaker
oO Ez nem egészséges.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Apus
Nekem ótvar pisztolyom van, az 4 bar-on lövi rendesen 😊 Szerintem 3 körül ki se fújná még a vizt sem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Szerintem szerezz egy (szûrõ)szabályzó szelepet. Eleve nem elõnyös ha fújás közben ingadozik a nyomás. 2,5-3 bar meg bõdületesen sok. Még sûrûbbre hígított festékhez is elég 0,8-0,9bar.

DJ Skyline
gecc' :CCCCC <#eljen><#eljen>

modellmaker
aha. 😄

Adam: nem.

Adam II
Ezt te csináltad

Glpetyus
Pont az ilyenek miatt találták ki,mint mi .D

modellmaker
<#crazya>

modellmaker
Na ennyit mára. :|

Glpetyus
😄D
jóval emberkedsz kicsirigó -.-

modellmaker
De ez mekkora fasság már, hogy 15 másodpercenként csak egy üzi? :C

modellmaker
Köcsög. :|

Glpetyus
<#hawaii>

modellmaker
Yepp

Glpetyus
stég -.-

modellmaker
Már nem.

Glpetyus
hi

modellmaker
Kidobott?

modellmaker
Csak

Glpetyus
mia...?

modellmaker
xDDDDDDD

*betékelek

modellmaker
Akkor is betétekel. 😄

modellmaker
Fuck SG, fuck... -.-

Faszért kérnek pénzt azért, ami máshol ALAP??? :C Gyûlik...

modellmaker
F-14 D Tomcat - 1/144 😊

DJ Skyline

modellmaker
😄

Glpetyus
jaa...
én ilyen "hagyományos" Einhell barkács kompival használom (asszem Euro 1500 a tipusa).
24 literes,csak kb 2.5-re nyomtam fel,de sokáig nem kellett utánatöltenie <#idiota>

modellmaker
Egy 7L-es tartályra van rátéve egy hûtõgép motorja. 😄

modellmaker
Hát ez nem nagy kompi. Egy Airline kopmresszor. Több nincs ráírva, a papírján meg gyártási szám van.

Glpetyus
hm
te is nagy kompival hazsnálod ?

modellmaker
Nálam a 3-at simán kibírja.