Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Szerintetek hány bar-t "bír ki" a pisztoly?
Én úgy állítottam be,hogy 2.5-re tölti fel,és 1-nél kapcsol be..,nem sok a 2.5 hosszú távon?
Haver szerint 4-et is elbírnia

Glpetyus
<#integet2>
Azon agyalok,hogy mennyire "rozsdásítsam" meg a síneket.
Most nagyon jól néznek ki,de persze túl tiszták.
Asszem jó lesz,ha fogom a fényképezõmet,és kimegyek az állomásra.

modellmaker
Hi! What's up? <#wave>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

Láttam 😊

PrasCo
rico1
Nem tud valaki 1 olyan oldalt, ahonnan céges festésû papírmakettokat lehet letölteni? Elõre is köszi!<#smile>

modellmaker
De én nem SG-rõl beszéltem, hogy minimal legyen. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Adam II
Dehát a Vérpistiknek kell a csili vili avatar. Amúgy ne foglalkozz velük nem éri meg idegelni magad rajtuk.
Én is kevés topikot látogatok de nem azért mert a többi szar hanem azért mert ezek megfelenek az érdeklõdési körömnek.

modellmaker
Vérpistiket jól látod. Azért a látszat ellenére én sem szeretem az SG-t. Nem tudom miért gondolod úgy, hogy nekem az a fórum az Isten, egyáltalán nem így van. Sõt!

Makettinfora visszatérve. Egy minimal design-al ellátott fórum megkönnyíteni az odalátogatók életét. Nem kell semmilyen avataros hokiság, meg semmi ilyesmi. Rendesen mûködõ BBCode-ok és/vagy HTML tagek elegek lennének. Ha tovább várnak az átálllással, csak több szívás lesz. Elõbb-utóbb pedig rá lesznek kényszerítve/kényszerülve a váltásra.

ChevyG
:-O
ChevyG
szerintem még "kezdõ" honlapheggesztõ korukban egy rossz irányban indúltak el (lehet akkor még kevesebb mód volt), és most már átálni elég nagy "áldozat" lenne.

én régen sokat esgéztem(<#idiota><#nevetes1>), nagyon szeretem a fórum szrkezetét. De egyre több az idióta vérpisti, és mostmár csak alig pár topikot látogaot.

Magyar (v)iszonylatban sztem az indexé az 1ik leg igényesebb társaság, de ott a webes megvalósitásokat sose fogom mexokni (ezért nem is látogatom)
Adam II

modellmaker
*nekik

modellmaker
ööö nem érted amirõl beszélek.

Egy RENDES fórummotort beüzemelni nem lenni neki nagy cucc. Ahogy látom van pár emberke aki ért is hozzá, akik eddig is vitték a lapot. És ez ráadásul pont egy olyan dolog, ami hosszabb távon az õ életüket is megkönnyítené.

Bár lehet vmi olyan adatbázisban tárolják a user adatokat, amik nem túl kompatibilisek mással. Mert ha egyszerû lenne átvinni vmi más alá, akkor már lehet megcsinálták volna. De ez csak az én véleményem, gondolatom.

ChevyG
az utsó 1évben sokat változott a forum. és ezt a fentartók szerele4mbõl csinálják. Az esgét nem...
modellmaker
Úristen! 😄 Mintha a velvetet olvasnám. 😄

DJ Skyline
tündéri <#idiota>

modellmaker
De ha belegondolsz, igény van rá, mert eléggé elszaporodtak ott az emberek. Ha nem is CMS rendszer, de legalább egy rendes fórum kedvencekkel...

modellmaker
Hogy ne csak Petyus legyen Hírezs. -.- Nem önszántamból, felkértek rá.

Itten...

ChevyG
az a tirekszes cucc mi a france?<#wow1><#idiota><#csodalk><#conf><#guluszem1>
ChevyG
óvastam, esélytelen😊
modellmaker
Írtam makketinfo "fórum"-ba (a megfelelõ helyre), hogy nem-e akarnak véletlenül áttérni rendes fórumra, meg vmi CMS rendszerre. Kíváncsi vagyok lesz e rá egyáltalán vmilyen reagálás. -.-

DJ Skyline

<#idiota>

PrasCo
Múltkor a Móriczon másztam valamiért, és mit ad 'sten, szemembe mosolygott egy kirakat "fõhelyérõl" egy bazinagy doboz Pz-38(t). Egész véletlenül ez a kiskedvenc harckocsim, így ziher, hogy bûnbe fogok esni, már csak a mikor a kérdés... <#kuss>
Jagi
most pénzemre várok, és jöhet a 2008-as pofázokésnemcsináloksemmit 😊
VAGY makettek 😊

modellmaker
Nem lesz világosabb sem. Kielemeli és élénkéti a színeket. 😄 Próbáld ki vmin, nem tudom elmagyarázni. =/

Adam II
Tehát a lakktól inkább világosabbnak fog tûnni így kompenzálja a tempera miatti sötétebb árnyalatot?

modellmaker
Nem lesz sötétebb a lakktól. Csak élénkíti a színeket. VAgy hogy mondjam... <#miaz>

Adam II
Miután kipróbáltam a temperázást egy régi gépen megcsináltam az Abrams néhány kisebb alkatrészével is és minden tök jó a baj csak az ,hogy sokat sötétít az alapszínen és ha erre még rájön egy lakkréteg hát...

kemszi2
milyen festéket ajánlanátok spray-ben amit itthon lehet kapni makettekhez
Glpetyus
Lám,a tékozló fiú visszatért 😊

Jagi
Igen én voltam 😊
de nem lesz egy darabig sajna... 😞

és BUÉK meg karácsony mindenkinek 😊

Ha megtalálod újra, akkor lécci tedd közkinccsé<#worship>
Próbáld meg a www.airliners.net-en...van pár Szuhoj kép
repvez
nem tudjátok erröl a piros 42-es szu-24M-röl vagy a századába tartozó gépekröl képeket honnan lehetne találni?
erröl
Glpetyus
Épp ez járt a fejembe a múltkor,mert még régebben láttam egy oldalon ilyeneket,amit le lehetett tölteni,és kinyomtatni,összehajtogatni.
Mondom,úgysincs szines patron a nyomtatóban,kell most a ráknak...na most meg kéne,persze nem találom .C

modellmaker
bazmeg xD a mehet helyett a szmájlikra nyomtam, oszt csak nézek miért nem küldi el az üzit xDDDDDDDDDD aludni kéne 😄

modellmaker
Jaja azt néztem én is. 😄

DJ Skyline
Saddam's worst nightmare, ez beteg (😄), de viszont jól néz ki!
ez is eléggé pihent agyú <#eljen>

modellmaker
Verlindennek van ilyen kiegészítõje. Van egy direkt M1-re, meg asszem van egy modern HK-kra is.

Adam II
Honnan veszik az M1hez azt a sok cuccot amit felpakolnak rá? Pepsi kólás doboz ,málhazsák ,ásványvíz én sehol se látok ilyet legalábbis az e-boltokban.

Glpetyus
Ez a Skif makettje egy az egyben (az öntõkereteken is látszik-rá van írva), + egy új öntõkeret,meg gondolom a maratás más.

m1garand
Sziasztok!
StuG IV (SdKfz 167) hez tudna vki dokumentációt ajánlani
Köszi!

makett.tk

gordon 24
Hát elég durva gépek készülnek ott😄 Sok sikert mindenhez.. Nagyon tutti!

Downhill!!

gordon 24
Oks! Megtsezem! THX hogy szóltál!

Downhill!!

ChevyG
Gordon 24!

Asszem adósod vagyok pár képpel! (botsi, az agyam, mint a szita😄)

A NASCAR-t félreraktam, mert kellenek gyanta csavarok hozzá, de a katámat csoppolom😄

(képekért nézz be plíz a Hot Rod topikba a makettinfón!
üdv!
ChevyG
haveromnak van több 72es (UM), aszongya majnem olyan könnyû öszerkni, mint a dragonyokat! Ráadásul ez 2007es!!!
Adam II
<#fejvakaras>
Azt hiszem a pár napja ért be a sivatagból a városba változatnál maradok.

Glpetyus
"Szóval a homokozáskor azt is figyelembe kell venni, hogy Irak mely részén és milyen környezetben szolgál az adott hk. Elég komoly különbségek lehetnek. A városban bevetettek lánctalpain minimális mennyiségû homok van, szinte fekete az egész."

Ezért raktam be példának a makettet,mert azon némi átmenet van a két véglt közt,így ha "csak" azt lemásolja,már akkor is szép eredményt kap,ami nem szélsõségesen tiszta,vagy ellenkezõleg: egy merõ homok.

Megkockáztatom,hogy Adam ismeri a google-t,így talán neki se tart 6 és fél másodpercnél tovább találni pár Abrams fotót,de talán ezt a makettet nem látta még.