Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ehh

DJ Skyline
én kérek elnézést :| <#wilting><#eljen>

modellmaker
holy mother fuckin' ....

<#eljen><#wow2><#wow1><#eljen><#eljen><#guluszem1><#finom>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Na ez igen:::

Downhill!!

Varenga
Sziasztok!

Kisebb segítséget kérnék, ugyanis régóta keresek, de egyáltalán sehol sem találok '95-ös coupe honda civic-et. Esetleg ha valaki tudna segíteni, hogy egyáltalán létezik-e ilyen, akkor nagyon hálás lennék, ugyanis eddig csak 3 ajtós kivitelben találtam, az meg nem páva számomra. Elõre is köszönöm!

Üdv: Varee

Kit--Kat
Húhh erre én is:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
I'm an expert, and I'm a professional! <#hawaii>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
sry teszt, ha szarok lesznek sky pls del! Köszi!

DJ Skyline
bazz, erre beneveznék <#eljen>

Glpetyus
<#bdead>

DJ Skyline
az lesz a következõ, csak hátha kell itt valakinek 😊

Glpetyus
Elmásztam a SAS militariaba,erre nem pont "szabadság miatt zárva" ??! <#wilting>

Glpetyus
makettinfón dobd fel 😊

DJ Skyline
eladó a következõ makett:

ára, 6000 Ft. lehet soknak tûnik, de amíg a Fabulis majdnem 11.000-ért adja, HO-KI sem sokkal olcsóbban, 9000-ért, szerintem eléggé baráti és reális ár. szóval még mindíg spórolni lehet ezzel 3-5 ezer forintot. a makett bontatlan, minden (keretek, matrica) a fóliájában van, semmi sincs kibontva.

kemszi2
pfff 😊
Glpetyus
fekete dolgot,NE fehér háttérrel fényképezz 😊

kemszi2
Lancia "Super Delta" vol.2

greg benz
Köszi<#zavart1><#miaz>

Glpetyus
Igen.
Jó volt,bár nagy tömeg volt...
Alig lehetett vmihez odaférni,képeket alig csináltam,meg sem próbáltunk a makettekrõl...

Tényleg nem tudod,idén lesz itt a Bólyain kiállítás?
Neten semmi infó nincs róla.

modellmaker
Na Petyus, voltál Móváron?

Glpetyus
ami késik nem múlik ! 😄
(ne legyen igazam..)

Glpetyus
Sztem halál szép a fényezés,szinte mintha zománc lenne.

modellmaker
Gec és de vaksi vagyok. 😄

egy közelebbi bolt

greg benz
Mondom,Hasegawa😛 A Hasegawa gyártja ehune

modellmaker
Boltban? 😄

Nézz szét AF-en hátha kiderül, hogy milyen gyártó. Utána már egyszerûbb dolgod lesz.

greg benz
Ilyen Hasegawa Focus WRC-hez hol tudnék hozzájutni nem tudja véletlen valaki?

modellmaker
Persze, nem is így értettem amit írtam.

greg benz
<#hehe>

Egyébként nem nagyon szeretek lámpánál lakásban fotózni.. az igazán jó képeket természetes fénynél kint tudom csinálni...de ha esik az esõ vagy ilyesmi nem tudok mit csinálni😛

DJ Skyline
tanulság, máskor ne fotózz este mûfény (lámpa) mellett 😊

greg benz
Hát igen,próbálom is általában úgy fotózni,hogy látható legyen minden de nem mindíg jön össze,élõben kell látni valóban😊

Nem akartam motortetõnek írni, mert a nevezett autón ugye nemott van a motor.

Ezért írtam oda már elsõre is, hogy a képek alapján. Egy elkészített makett élõben és képen ritkán néz ki ugyan úgy. Lévén élõben több irányból is meg lehet nézni a kész mûvet, ott hamar kiderül, hogy fénytörés, vagy tényleg folyás.

greg benz
Jaaa,hogy a mocitetõn😄 Ott van,én azt hittem a seggérõl beszélünk..Egyébként ott sincsen megfolyva...így törik rajta a fény vagy nemtudommi,de nincs megfolyva,hál istennek sosem szokott megfolyni a festés a makettjeimen

Rallye...

Rally Monte-Carlo, és felette a 2-es szám. Ha nem matrica, akkor tévedtem.

Erre a képre gondoltam.

greg benz
Monte Carlo rallye??? Rajtszám??? Egy ilyen matrica sincsen ezen a maketten...

Ha valaki, akkor Te nyilván tudod, hogy nem szokásom senkinek a munkáját sem leszólnom.

Nem is mondtam, hogy olyan, csak a képeken tûnik annak. Ezt pedig a fénytörés alapján meg lehet állapítani. Persze ez lehet a megvilágítás miatt is, az meg csak mûteremben közelít a tökéleteshez.

Ha azt mondod, hogy nem vastag és nincs megfolyva, akkor elhiszem. De a képek alapján annak tûnik. Ennyi.

A linkelt fórumon a második képen a Monte Carlo Rally-s/rajtszámos matrica alatti tükrözõdés alapján mondom alapvetõen.

A többi képen pedig úgy tûnik, mintha az életnél össze lenne gyûlve a lakk. De mindezt tényleg okozhatják a fényviszonyok.

greg benz
El vagy tévedve öcsi,életemben nem adtam még ki a kezeim közül megfolyt festésû/lakkozású autót... A vastagságot meg nem tudom mégis mi alapján írod,szintén baromság

modellmaker
Flame off thx. :|

modellmaker
Azért ennyire nem néztem. 😄 De határozott javulás tapasztalható a korábbi munkáihoz képest.

gordon 24
Mielött nagyon bele mennénk ebbe! Mutas pár saját munkát! Aztán ha az full hibátlan, akkor minõsíts! Addig meg szerintem hagyuk ezt!

Downhill!!

Hát nem tudom, lehet a képek csalnak, de a lakkréteg meglehetõsen vastagnak tûnik, és mintha kicsit meg is lenne folyva.

greg benz
Ha érdekel az oldalamon van még kettõ ablakkeret tutorial,meg más is

greg benz
a 205-ös esetében hátul nincsenek ablakkeretek😊 Lefújtam belülrõl feketével és ennyi. Majd még picit korrigálni kell 1-2 helyen

Modellmaker: Thx😊

gordon 24
Ez igy nem túl egyszerû, de szép lesz a vége és ez a lényeg.

Illetve nem is azt mondom nem túl egyszerû, hanem hogy sok meló..Mondjuk a makettezésben mi nem az?😄

Downhill!!

modellmaker

gordon 24
Nagyon szép!

Figyi amikor kifujtad a belsejét feketére, az ablakok keretét át kented utánna? Vagy csak a belsõ éle fekete és ennyi?? Csak azért kérdezem mert ez igy sokkal könyebbnek látszik!

Ja és ha már errõl van szó ki hogy csinálja az ablak "gumi" kifestését?

Downhill!!

modellmaker
Azt kérdezi, hogy milyen lakkot használtál hozzá, hogy így csillog. 😊

Egyébként <#eljen> fejlõdsz 😊

greg benz
Akkor nemszótam😊 Majd lehet kipróbálom milyen vizesen

ápdét

modellmaker
Nem. Én vizesen használom. Lehet, hogy jó szárazon is...