Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#guluszem1>#guluszem1><#finom>#finom>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kisebb segítséget kérnék, ugyanis régóta keresek, de egyáltalán sehol sem találok '95-ös coupe honda civic-et. Esetleg ha valaki tudna segíteni, hogy egyáltalán létezik-e ilyen, akkor nagyon hálás lennék, ugyanis eddig csak 3 ajtós kivitelben találtam, az meg nem páva számomra. Elõre is köszönöm!
Üdv: Varee
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ára, 6000 Ft. lehet soknak tûnik, de amíg a Fabulis majdnem 11.000-ért adja, HO-KI sem sokkal olcsóbban, 9000-ért, szerintem eléggé baráti és reális ár. szóval még mindíg spórolni lehet ezzel 3-5 ezer forintot. a makett bontatlan, minden (keretek, matrica) a fóliájában van, semmi sincs kibontva.
Jó volt,bár nagy tömeg volt...
Alig lehetett vmihez odaférni,képeket alig csináltam,meg sem próbáltunk a makettekrõl...
Tényleg nem tudod,idén lesz itt a Bólyain kiállítás?
Neten semmi infó nincs róla.
Nézz szét AF-en hátha kiderül, hogy milyen gyártó. Utána már egyszerûbb dolgod lesz.
Egyébként nem nagyon szeretek lámpánál lakásban fotózni.. az igazán jó képeket természetes fénynél kint tudom csinálni...de ha esik az esõ vagy ilyesmi nem tudok mit csinálni😛
Ezért írtam oda már elsõre is, hogy a képek alapján. Egy elkészített makett élõben és képen ritkán néz ki ugyan úgy. Lévén élõben több irányból is meg lehet nézni a kész mûvet, ott hamar kiderül, hogy fénytörés, vagy tényleg folyás.
Ha azt mondod, hogy nem vastag és nincs megfolyva, akkor elhiszem. De a képek alapján annak tûnik. Ennyi.
A linkelt fórumon a második képen a Monte Carlo Rally-s/rajtszámos matrica alatti tükrözõdés alapján mondom alapvetõen.
A többi képen pedig úgy tûnik, mintha az életnél össze lenne gyûlve a lakk. De mindezt tényleg okozhatják a fényviszonyok.
Downhill!!
Modellmaker: Thx😊
Illetve nem is azt mondom nem túl egyszerû, hanem hogy sok meló..Mondjuk a makettezésben mi nem az?😄
Downhill!!
Figyi amikor kifujtad a belsejét feketére, az ablakok keretét át kented utánna? Vagy csak a belsõ éle fekete és ennyi?? Csak azért kérdezem mert ez igy sokkal könyebbnek látszik!
Ja és ha már errõl van szó ki hogy csinálja az ablak "gumi" kifestését?
Downhill!!
Egyébként <#eljen>#eljen> fejlõdsz 😊