Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Azért,ha szabad egy apró kiegészítést hozzátennék😊 Azt írtad rakjuk fel a matricát,majd jöhet a lágyító... Én úgy tudom/úgy csinálom,hogy megvárom míg teljesen megszárad a matrica és nem mozdul el a helyérõl,stb,és utána módjával a lágyító.. aztán lehet te is így gondoltad,csak nem írtad le vagy nemtudomén,de azért szerintem ez fontos😊

gordon 24
Aha! Fasza! Na idáig nem igy csináltam😄 Köszi!

Downhill!!

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
ÉS ez hogy müködik vagy miez?

Downhill!!

modellmaker
Matricafeszítõ a te kelléked. A Gunze Mr Mark Softer-e a legjobb.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Srácok!

Egy kérdés! Egy auto makettnél milyen, modszerrel tudod a lökhárítot bematricázni?? Van egy Accord model

Ez az! És mint látjátok rajta mind az elsõ mind a hátsó Lökháriton matricával van boritva..

Tehát mi a megoldás hogy gyürödés mentesen be lehesen matricázni?

Nekem megvan ez a makett, de akkor még igen csak gyerköc voltam igy csak össze van csapva és nem is raktam rá a löös matricáit. Viszont elég olcsón tudnék venni belõle egy ujat. Amit viszont csak akkor vennék meg ha lenne megoldás a lökháritó bematricázásra is.

Downhill!!

modellmaker
Csak tapasztalt. 😊

Glpetyus
jövõbelátó-e vagy ? -.-

modellmaker
Már reggel nyolckor is van börze.. 😉

Glpetyus
Na,mégis holnap reggel lesz,más lehetõség sajnos nincs,délután mindenkinek "dolga" van,a vasárnap meg a "sofõrnek" nem jó...
Hát majd meglátjuk,remélem nem csak mi leszünk akkor még 😄

Glpetyus
mingyá le se megyek 😄

Glpetyus
<#bdead><#kuss>

modellmaker
Nem csak vasárnap, szombaton is. Általában mindenki jól jár üzleteket lehet kötni, még a legelvetemültebb eladókkal is.

modellmaker
Nem nagyon. Sok árus haza is megy szombat este, Max egy-két kóbor árus marad még, akiknél be lehet próbálkozni, hogy ami megmaradt azon alkudsz még lejjebb. ja igen! Alkudni kötelezõ! 😄

Glpetyus
Köszi a tippet!
Szerinted vasárnap még lehet találni vmit a börzén ? 😊

modellmaker
thx.

Délután érdemes fotózni, reggel még alig van vmi, csak délután meg olyan sokan vannak, hogy szinte nem férsz hozzá. vasárnap reggel a legjobb fotózni. 😊 nincs szinte senki, és mindenhez hozzáférsz. állványt érdemes vinni, mert annyira tömve van az asztal, hogy ami beljebb van már csak zoommal megy, de akkor meg bemozdulásveszély. 😄 És hidd el, itt tényleg mindent érdemes lefotózni. 😊

Glpetyus
Oszt' ?
Én sem akarok ott lenni pár óránál többet,elb@szok némi pénzt,körülnézünk,pár képet csinálok,aztán viszlát 😊

Jobbulást :I

Glpetyus
El hát,nem voltam vagy 10 éve 😊

modellmaker
nyet. beteg is vagyok, hely is csak úgy lenne hogy szombaton már haza is jövök. =/

gordon 24
Az igen😄 És elmész?? Én megvárom amig közelebb lesz😄 Pesten is szokott lenni valamikor.

Downhill!!

Glpetyus
:I

Én sem viszek semmit 😊
És innen is van vagy 300km oda-vissza <#wilting>

gordon 24
Én biztos nem!

1 nincs olyan makettem amit érdemes lenne elvinni. (talán a scania)
2 nagyon messze van!

Szóval nem igazán hiszem hogy mek oda!

Downhill!!

Glpetyus
hi
na mivan,jön innen valaki móvárra?

modellmaker
Esetleg a Revellnek lehet ilyen autója, mást nem tudok elképzelni.

Pár on-line bolt.

szbm
Igen, ami volt anno zöld...
Õ az: http://www.internetmarket.hu/kepek/ejatek/b/00001025HW_B.jpg

greg benz
Sziasztok!

ápdét😊

modellmaker
Na mit is szeretnél pontosan? Jaguar forma 1-es autót?

Jagi
sajna kicsit elbaszta a fickó amúgy szép...
A forgózsámolyon egy merõ olajos sárnak kéne lennie, ezt a kamion rajongók tudják, a fémtiszta kopás ott kicsit érdekes.

szbm
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnék egy Jaguár F1-es makettet szerezni? Körülnéztem már pár helyen, de nem igazán van... Legalább 1:24-be kéne!

Glpetyus
nagyon durva ! <#eljen><#eljen>

Glpetyus
ez picsa,a BR után ez gyerekjáték lenne -.-

ChevyG
<#integet2><#csodalk><#csodalk><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
gordon 24
Igy kell dioramát csinálni:

Downhill!!

Eagle World Érdemes megnézni az URL-t, hogy úgy mondjam telitalálat... Egyébként a Patche pont alatt, bár a lista messze nem teljes. Mondjuk nem is tudtam, hogy az F-15 haditengerészeti típus.

F-15 Eagle Patches Kicsit bõvebb, de szét van flash-elve...

F-15E StrikeEagel Esetleg itt is szétnézhetsz.

US Navy Patches 69 féle, akár meg is vásárolhatod. Ugyan ott még 94.

AV8R Itt is ez-az.

Trumpeter MaZ-537 építése: katt Érdekes a felfüggesztése...biztos sikerülne elsõre megcsinálnom<#nevetes1>
Glpetyus
<#bdead>

modellmaker
van vhol egy ilyesmi szintû, 15-rõl szóló oldal is csak azt most nem találom. asszem ott is vannak századjelvények

Jagi
köszi <#worship>

modellmaker

Jagi
USA, a kor pedig 1990-tõl (F-14, 15, 18)

DJ Skyline
végülis ezzel is ellehet szöszölni, tonnányi papírautók, sajna nem mûködik mindegyik link, de azért eléggé szép gyûjtemény

DJ Skyline
április elsejei tréfa ARC módra <#gonosz1> hirtelen Triumph GT6 klub lett belõle <#idiota>
(katt az egyik képre 😊 )

Punker
rakás UN-es kék sisak baze 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
hát én inkább nem,kössz 😄

Valószínû makettbolt volt régen, csõdbe ment, a srác meg beköltözött...<#eplus2>
DJ Skyline
makett bolt-e <#idiota> szarul mehet neki, 4 bõrfotel, Ikea polc a festékeknek, projektor a plafonon, az a külön makett raktár, plusz az a valag szakirodalom. jó lenne így élni mondjuk 10-20 év múlva <#szomoru1>

Glpetyus
o.O
Végefelé a lényeg

Glpetyus
😄D
lassú munkához idõ kell + türelem 😊

DJ Skyline
melyik ország, mikori évek? nem mintha nagyon tudnám, csak valami támpont a kereséshez 😄

Jagi
Figyi! (Fõleg DjSkyline)
van olyan oldal ahol a tengerészeti század jelvények össze vannak gyüjtve?