Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon is agyaltam hogy megfestem, de mivel, azok a csikok (elválasztások) nem külön vannak hanem egyben a szinekkel igy nem érdemes megpróbálni sem:D
Szóval egyszerüen nem tudom mi legyen:D
Lehet inkább a castrolost kellene megépiteni belõle:D
Nekem meg van 2x egyébként ez a makett, mert amikor kisrác voltam nagyon szarul csináltam meg. De lehet ezért:D
Downhill!!

Ezen nagyából látszik milyen sok minden van az elején a kocsinak. Milyen mélyedések stb..
Itt,
és itt vannak a matricák hozzá..
itt meg csak azok vannak ami az elejére megy!
Na igy adjatok tippet! Ti hogy tennétek ezeket fel?
Downhill!!
Csak ez a matrica helyzet iegesit nagyon fosk töle:D
Annyira sok törés stb van benne nem is értem hogy lehetne megcsinálni..
Lehet hogy feldarabolom kicskre és ugy próbálom meg, de egyszerüen egyenlõre lövésem nincs:D
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Megvettem ujra ezt az accordot!
Leirnátok azt hogy a matricával hogyan kell jól bánni?
A Multkor beszéltünk róla, de jobb az ismétlés.
Amikor a matrica felkerül a gépezetre akkor még olyan kemény, hogy nem ragad az ives felületre stb ezzel nem kell foglalkozni? Utánna kenyem be lágyitóval, majd nyomkodjam fel?? Vagy hogy ez igy nem világos:D
Ilyen huplis felületre stb, nem csináltam még matricázást!
Downhill!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Van ebay-en Renaissance által kiadott Dakaros transkit,azt nagyon elfogadnám<#zavart1>#zavart1>Ha lenne úgy pénzem ahogy nincs,meg is venném,és vennék mégegy pözsót,aztán egy jópármillió évig eltökölnék rajta:D Úgy építeném meg,hogy minden kis szarságot kidolgoznék,minden apróság olyan lenne mint az életben..
klikk