Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát igen! Szebb na de ez élõ:D

Azon is agyaltam hogy megfestem, de mivel, azok a csikok (elválasztások) nem külön vannak hanem egyben a szinekkel igy nem érdemes megpróbálni sem:D

Szóval egyszerüen nem tudom mi legyen:D

Lehet inkább a castrolost kellene megépiteni belõle:D

Nekem meg van 2x egyébként ez a makett, mert amikor kisrác voltam nagyon szarul csináltam meg. De lehet ezért:D

Downhill!!

greg benz
Ez már sokkal bizalomgerjesztõbb<#ravasz1>

greg benz
Mondjuk itt meg már megint neonzõd... ááhülyejapók<#buck>

greg benz
Nemtom,nem tecc ez a neonzõd:( Ez az egy oka van amiért mért nem vettem meg ezt a makettet,mert egyébként tetszik!Élõben sokkal normálisabb az a zöld

gordon 24
Szép az ha össze van rakva:

Downhill!!

greg benz
mintha<#falbav>

greg benz
Jobb minta egy hét alatt összeb*nád:)

Glpetyus

6. hónapja építem a BR-52-est <#wilting>
És még vagy 1 hónap...

greg benz
Mondjuk hozzá kell tenni,hogy a létezõ leg nehezebben matricázható autót választottad ki<#hehe>Egyébként,hogy õszinte legyek én fel sem tenném,azt a zöld színt nagyon elcseszték,irtó ronda:(

Glpetyus
szívesen <#vigyor1>
:)

gordon 24
Na csináltam pár képet ezekrõl a dolgokról:

Ezen nagyából látszik milyen sok minden van az elején a kocsinak. Milyen mélyedések stb..

Itt,

és itt vannak a matricák hozzá..

itt meg csak azok vannak ami az elejére megy!

Na igy adjatok tippet! Ti hogy tennétek ezeket fel?

Downhill!!

gordon 24
Hát ja egy pár éve tolom:D

Csak ez a matrica helyzet iegesit nagyon fosk töle:D

Annyira sok törés stb van benne nem is értem hogy lehetne megcsinálni..
Lehet hogy feldarabolom kicskre és ugy próbálom meg, de egyszerüen egyenlõre lövésem nincs:D

Downhill!!

greg benz
Jóvanna,adjátok rám a kötelet<#hehe>

Glpetyus
már késõ <#eplus2>

greg benz
Semmi baj,te legalább megkérdezed,nem pedig hülyeségeket csinálsz a kérdezés helyett<#wink>

greg benz
Jó,de azért olyat nem feltételeztem,hogy ha fehér a kasztni akkor nem festitek le,hanem rárakjátok a matricát és lelakkozzátok aztán csókolom<#hehe> Meg,ha jól tudom Gordon is makettezik már egy ideje<#miaz>

DJ Skyline
"Jézusom,ilyet kérdezni" ne szállj el, ne szállj el :D te is kérdeztél anno fatális baromságokat régen, voltak is miatta viták, emlékezz :D (nem bántásból)

gordon 24
Jó ok:D Csak azért kérdeztem ,mert annyira olyan szine van tudod.. Full ugy néztem hogy A müanyagot matricázod:D De sorry a kérdésért.. (igaz levághattam volna nem vagy te olyan béna:D)

Downhill!!

greg benz
Jézusom,ilyet kérdezni:) Természetesen alapozóztam,utána fehérre festettem,most matricázom és ha kész a matricázás megy rá a lakk:P

gordon 24
Az auto alapját festeted? Vagy csak a sima eredeti fehér müanyagot matricázod, és utánna csak lakk megy rá?? Vagy festeted fehérre elöször?

Downhill!!

gordon 24
Srácok!

Megvettem ujra ezt az accordot!
Leirnátok azt hogy a matricával hogyan kell jól bánni?

A Multkor beszéltünk róla, de jobb az ismétlés.
Amikor a matrica felkerül a gépezetre akkor még olyan kemény, hogy nem ragad az ives felületre stb ezzel nem kell foglalkozni? Utánna kenyem be lágyitóval, majd nyomkodjam fel?? Vagy hogy ez igy nem világos:D

Ilyen huplis felületre stb, nem csináltam még matricázást!

Downhill!!

greg benz
Köszi<#vigyor3>

Glpetyus
<#taps>

szép lesz ez a peugeot<#eljen><#eljen>
elhiszem, hogy kéne<#guluszem1>
Diplomamunka leadva<#pias><#taps>, remélem nem dobják vissza<#ijedt> Most aztán makettezés agyhalálig...vagy legalábbis orrvérzésig<#hehe>
Glpetyus
Na ez odab@sz!
Ezt tuti beszerzem <#guluszem1><#ticking>

Glpetyus
<#action>

greg benz
Neem.. a makett olyan 6 körül van meg,a transkit meg 14-17 körül van... amiket betettem az mind benne van a transkitben<#vigyor3>

modellmaker
<#banplz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
nagy öröm <#idiota>

Glpetyus
és ez így már vagy 40ezer :D

greg benz
Bruhaha,még sosem volt tékem<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

modellmaker
Most utálunk a ték miatt. :|

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

greg benz
A hozzávalók<#vigyor3>

greg benz
Hát jah<#vigyor>Mondjuk lehet hozzá új matricakészletet szerezni,azzal lehet jobban is jártam volna...ez szakad meg minden baja van,látszik,hogy nem egy mai darab<#whatever>

Van ebay-en Renaissance által kiadott Dakaros transkit,azt nagyon elfogadnám<#zavart1>Ha lenne úgy pénzem ahogy nincs,meg is venném,és vennék mégegy pözsót,aztán egy jópármillió évig eltökölnék rajta:D Úgy építeném meg,hogy minden kis szarságot kidolgoznék,minden apróság olyan lenne mint az életben..

klikk

Glpetyus
le kell sz@rni,mindenki tudja (aki ért valamennyit hozzá),hogy az nem a te hibádból olyan.

greg benz
<#hehe>

PrasCo
(Ha hunyorítok, észre sem venni! <#gonosz1> )
greg benz
Köszi!

Igen,az sajnos megsárgult,nincs mit tenni<#szomoru1>

Glpetyus
Szép!
Kár hogy a rajtszám alapja megsárgult (?)
Vagy ilyen vajszinü lett volna?

greg benz
Hy! Alakul a dög<#vigyor>

Glpetyus
<#bdead>

modellmaker
Bazze és még retek klub híradóban is benne voltak! <#wilting> Grat nekik! <#eljen>

modellmaker
ááá :D

Glpetyus
Makettezõk a dizájn centerben :D
remélem így bejön,ha nem akkor ->fórum

modellmaker
Mi/ki lesz benne?

Glpetyus
Csütörtökön nézzétek a Fábry show-t ! :)

modellmaker
Itt. Magyar boltban esélytelen.

Nem tudja valaki hol lehet autóhoz feljavítót venni? Konkrétan egy Revell 1/24 Ferrari Enzo-hoz keresek.