Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Ez hogy jött össze.. <#idiota><#fejvakaras>

Glpetyus
mad h akész 😊

Glpetyus
mad h akész 😊

modellmaker
Ja télleg. 😄😄

képt? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Mármint a BR? 😊
készülget

hmm, kicsit drágák, nekem elég lenne egy mezei Revell vagy academy lánctalp is, csak ne ez a Magictrack:@ Tudom, elsõ tankom, de baromira nem tudom, hogy rakjam fel rá ezt... Mindig szétesik, nekem nem fontos, hogy ilyen lánc legyen rajta, jobb lett volna ha statikus...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

modellmaker
BTR?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
valamikor meg kihalt sivatag, semmi se jó ázek 😄D

modellmaker
kusé 😄

Hecker007
köszi a segítséget

Glpetyus
spamtopik 😄

modellmaker
*makettinfo

modellmaker
A makaettinfo.hu-n van cserebere topic.

modellmaker
Nézd meg hogy a friulmodel gyárt-e.

modellmaker
Pillanatragasztó. De ne a 100Ft-os boltokban kapható szart vedd meg, mert azzal csak kínlódás lesz. Legalább egy rendes Loctite-ot szerezz be.

Glpetyus
pillanatragasztó a megoldás.

Hecker007
hi, tudna nekem valaki segíteni?
raktam már össze 1-2 makettet de olyanom még nem volt amiben fém alkatrész van, pontosabban vettem egy dragon zimmerites király tigrist amihez van egy alumínium csõ amire fel kéne ragasztanom a mûanyag csõszájféket és nem tudom hogy a sima revell ragacs jó-e vagy valami más ragasztó kéne?
vannak még benne réz elemek is de gondolom amivel az alut tudom ragasztani azzal tudom a rezet is

Nem tudjátok, honnan tudnék szerezni 1:35-ös Abrams-hez lánctalpat??

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

greg benz
Pofás<#eljen>

modellmaker
<#eljen><#eljen>

gordon 24
Kösszi srácok!!

Na elkészitettem a fékeket😄

Ime:

Downhill!!

kemszi2
jól néz ki
DJ Skyline
sokkal jobb matt feketével <#eljen><#eljen> mondjuk rólam köztudott hogy kedvenc színem a fekete <#idiota>

Hali!

Már pár éve abbahagytam a makettezést de lenne néhány eladandó makettem amiket el sem kezdtem! Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan oldalt ahol ezeket meghirdethetném?

Hátha van itt is érdeklõdõ, szóval beírom ide is hogy mik lennének az eladandó cuccok: (Mind 1:35-ös)

- REVELL Jagdtiger(Sd.Kfz. 186)
- Tamiya Sd.Kfz 251/1 Ausf. D
- Italeri RSO with PAK 40
- Shanghai Dragon Sd.Kfz. 164 "NASHORN"
- Academy M3 Stuart Honey

Árat nem mondok, az legyen megegyezés kérdése. Ha valakit érdekel valamelyik akkor irhat a [email protected] címre vagy Sg.hu-n küldhet privit.

Glpetyus
patent a gép -.-

modellmaker
Van benne vmi. (Y)

gordon 24
😄
Nem olyan csicsás az! Van ilyen! Igaz ez Brembo, ami az Accordon volt régen az meg Nissin, de hát ez tök8..

Downhill!!

modellmaker
Ne csicsázd ennyire túl azért. 😄 Bár te tudod. Ha nem tetszik, max lefested megint.

greg benz
Fasza,nekem tetszik<#eljen><#gonosz1>

gordon 24
Nem megtartanám! Mivel azt is "ujra" épitem. Persze matricák meg minden nélkül. Az egy ilyen full fekete fehér kerekü gépezet lesz..

Egyébként thx!!

Én is arra gondoltam, Kadmium lenne a fék felület, fekete a kerékagy, és piros a fék nyereg. Az ugy elég zsir nem??

Downhill!!

modellmaker
Király!

Sztem kadmium a nyerõ.

A régi készletbõl nem adod el a felniket? <#miaz>

gordon 24
Na ilyen ni😄 Persze sok változás lesz még, mert a mostani fékek meg ilyenek gagyin vannak megcsinálva az mind más szinû stb lesz, de igy zsirabb mint fehéren..

Ja egy kérdés a fék tárcsát milyenre fessem??

Két lehetõség van.. Az egyik ugye a normál Crome szin.. A Másik pedig a Kadmium(arany) szin.. Ti mit javasoltok??

A kép:

Downhill!!

gordon 24
Sziasztok!

Ugy döntöttem kicsit modósitok a "gyári" Jaccs-es accordon...

Matt fekete kerekei lesznek😄 Kicsit brutálisabb mint a fehér..
Most kenegetem meg szárad stb..
Összerakom a régi autó alvázával aztán majd mutatom..
Szerintem faszább lesz igy..

Downhill!!

Lunki88
Oks, köszi a válaszokat!
Glpetyus
na olyan matt,mint a kréta akkor nem fog ráragadni a matrica,úgyhogy az ennyire matt felületet célszerü lakkozni.
Fényes felületre nem kell külön lakk,csak a végén.

greg benz
Köszi😊 Fog az látszani ugyanúgy mint most,mivel az egész hátulja felnyílik😊

Lakkozás: én speciel nem szoktam alá lakkozni,de van aki meg igen...

Lunki88
Nagyon jól néz ki, csak kár hogy a kasztni sokat takar majd belõle. 😊
Lunki88
Lakkozásról jut eszembe, ti úgy szoktátok hogy egy lakkréteg a matricázás elõtt és mégegy a matricázás után? Vagy elég a matricázás után egy lakkréteg azt csá?
Glpetyus
<#eljen>

modellmaker
<#eljen><#felkialtas>

greg benz
Nah,jelentem a kevlározás sikeresen befejezõdött😊) Már csak lakkozni kell majd,de egyenlõre nincsen lakkom😛

greg benz
Én pedig csak softer-t használok,setterem nincs is😄<#hehe>

Lunki88
Vagy úgy 😄, én régebben csak "Setter"-t használtam azaz matricafeszítõt, de lágyítót nem. :o
greg benz
<#wink>

Lunki88
Öhm milyen "lágyító"? Tudatlan vagyok. 😄
greg benz
Köszi,én is elégedett vagyok vele😛 Remélem a másik fele is legalább így sikerül majd<#buck>

Glpetyus
nem látszik 😊

greg benz
Köszi😄 Hát az volt..fõleg,hogy elõször csináltam ilyet mióta makettezem,sosem karbonoztam/kevlároztam még<#gonosz1>

modellmaker
Gratta, ez igencsak szopás lehetett. 😄

greg benz
Neem.. modeler's Kevlár mintázatú áztatós matrica😊 Nem kicsit volt szopás mire ezt így sikerült megcsinálnom<#wow3>Lágyító kellett hozzá szépen😄