Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tamya elég jó cég ezen kár vitázni..
Ha nem szereted az autoit amiket gyártanak ez egy jó érv..
De az hogy egy revellel egy szinten említed szerintem sértõ a Tamyára nézve..
Én nem csak az amerikai vasakat csípem.. Bejönnek a japán, európai autok is.. És szerintem ezek gyártásába igen csak a Tamya viszsi a primet..
Ugy ahogy a Kamionoknál az Italeri..
De hülyeség ezen vitázni..
Downhill!!
az AMT szélsõséges, átlagos készlete viszonylag kevés van, csak Q-jó és Q-szar
üdv
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Jó persze vannak nekik is botlásaik.. De én a Revelt, nem tartom sokra.. Hajóik igen szépek stb.. De az autok hát.....
Szóval inkább Italeri Tamya Fujimi márkák jönnek be.. (igaz ezen a 4-en kívül többivel nem volt szerencsém!
Jah de az Amt-vel.. Na arról meg nem akarok beszélni mert ideges leszek😄DD
Downhill!!
azzal kiegészíteném, hogy inkább felhasználó barát. a részletességtõl sok készlete közelebb áll a bburago-hoz mint egy átlag revellhez.
üdv!
Köszi, én is így gondoltam, Tamiya nagy márka 😊 Végülis valakinek le kell tesztelni, mennyire részletes... 😊
És ez az egész kb 160centi magas és 80 centi széles.
Downhill!!
Az hogy az a kit pont milyen sajnos nem tudom.. de a boltba kinyithatod nézz bele.
Biztos nem roszz!
Downhill!!
Megint én.. 😊
Valaki tud valami infót errõl:?
TAMIYA 1/24 SUBARU IMPREZA WRC 2002 24259
Vagy Tamiya, szóval annyira rossz nem lehet?
Hát szerintem minimum 2 hét vagy lehet több.. A festések miatt, meg lakkozni kell a kasztnit is.. Utánna azt is összekell rakni.. Hát van még vele meló..
Most ez van kész amit látsz, meg a kasztni matricázása.. Szóval ja😄
Downhill!!
Magyarul szar😄 Hát ez sincs sok anyagból sajna. Mert azért lehetett volna ezt még bonyolitani, de ahhoz képest jó..
Sajnálom hogy nincs motor benne.
A belsõ terében is csak kevesebb cucc van.. Igaz ez egy tura autó.. Az igazis sincs túl bonyolitva.. Inkább a Sully csökkentés a lényeg😄
Downhill!!
szerencsére "csak" a fejét tettem tönkre...
(végülis lakkbenzines átmosás segített,a lakk lejött,az akríllal festet "arc" megmaradt)
Nem tudom mi volt a probléma,de azóta is jelentkezett egyszer,bár akkor már óvatosabb voltam,így kárt nem okozott.
Én a lakkbenzinre gyanakszom,de azért furcsálom,mert jópár éve ezt a márkát használom..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kábé 65-35% arányban higítottam (a 35 a higító). Egyes helyeken roncsolta a festést, más helyeken, amit két rétegben is lefestettem, rendben volt.(tehát ebbõl rájöttem hogy minden egyes helyre minimum két réteg festés kell) Viszont a végére eltömítette a szórópisztolyt.
<#smile>#smile>
Tehát akkor a megoldás több réteg festés, nagyobb higítás?
Ha alatta is enamel - ezt hígítod hígítóval (nem acryl - ezt hígítod vízzel) festék van akkor vigyázni kell, nehogy sok legyen a hagító és megmarja az alapszínt.
Adagolj ki egy kis lakkot, tegyél hozzá hígítót, (mondjuk 2:1 arányban) próbáld ki vmin, hogy rendesen terül-e, ha tré akkor még hígítsd. De ne ess át a ló másik oldalára.
Ez csak leírva ilyen bonyi. 😄
A belerakott higító nem fogja megsérteni a festést, amire ráfújom a keveréket?
MM matt lakkal akarom lefújni a makettet, szórópisztollyal.
A lakkot ugyanúgy szükségeszerû higítani fújás elõtt, mint a festéket?
Ha igen, milyen arányban kell?