Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én voltam a hülye mert szabadon tárolom nem rakom be nylonba,poros,koszos a széle kicsit,talán az pont elég neki,hogy ne tapadjon itt ott.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Előbányásztam a régi festékszóróm és illene feltölteni hozzá a festék valamint egyéb eszközöket. Melyik a legjobb webshop itthon? Ahol minden van, elfogadható áron?(Főleg a festék készlet lenne a fontos)
Volt olyan tervem hogy megépítem a 7-8-9 es evo családot de inkább lemondok róla. valahogy nem stimmel nekem ez a fujimi készlet. A kerék szett egy 18-as felni ,de mivel nagyon peres gumit adtak hozzá gyárilag ,és nagyon hülyén nézett ki alatta így megkapta a gyári 17es felninek a gumiját 😄

Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.07.12. 21:45:52
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de asszem' egy darabig most c vágányra kell raknom a vásárlási terveim (nyaralás,kocsin lejár a műszaki -és ahhoz kell vennem 4 új nyári gumit),stb.. <#wilting>#wilting><#levele>#levele>
és már csak 2 dobozos autóm van,meg vagy 5-6 harckocsi (amikhez most nincs kedvem)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
7doboz van érintetlenül+ kettő megkezdve még régebbről.... meg most épül a 037
(és még így is azt nézem én is, mit rendeljek meg, nagyon sok autó van még amiből feltétlenül szeretnék építeni egyet 😄 )
A videojátékokkal vagyok így. Ott van vagy 25 cím, amit még el sem indítottam, de most is egy olyan játékkal játszom amit már 3-szor végigvittem.
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2016.07.08. 15:05:02
gamertag: kenobita
Nekem a surf változat van beraktározva, TS-56 Brilliant Orange színt rendeltem hozzá
Én sem hagynám a sok krómot,nem igazán rajongok érte,csak egy minimálisat bír el a szemem 😄
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.07.08. 14:34:43
Nektek mi a véleményetek arról, hogy szinte minden "króm"-ot úgy hagyott a gépen? Különösen az alsó részek nem túl realisztikusak szerintem (3 perc körül kezdődik a bemutatása). Minden-minden, még a laprugók is csillognak mint a salamon töke.
Én úgy tervezem, hogy a többféle fémszínű festékemből fogom az alját festeni, majd utána a részleteket kidolgozni (kis koszolás, wash, stb...)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Valamelyik régebbi "úgysemleszkéssosem" darabnál szerintem kipróbálom majd. Ja, róla van szó:
Amúgy én az összes cuccot egy helyről (modellfutar.hu) rendeltem. Elég sok cucc van náluk, legalábbis ami nekem hirtelen kellett az minden volt.
A héten pedig csinálok egy állapotfelmérést a régi festékekről, bemosókról, remélem találok még használható darabokat.
link
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2016.07.03. 11:20:13
Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2016.07.03. 09:54:52
visszazáráshoz konkrétan egy satu szerű cuccot használok,úgy rányomja,mint ahogy újkorában van.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
köszi üdv
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
híg fos (jó persze ez azért hogy egyből lehessen fújni,ez ok.),száradás után is ragad + ronda félfényesre száradt (matt nato black) <#sniffles>#sniffles>
de fasza hogy vettem belőle 8 különböző szinnel,remélem mind ilyen <#levele>#levele>
én azon agyaltam,hogy egy barátomnak autófesték boltja van,megkérdezte,mértnem onnan szerzem be a színeket.
nyílván nem a metált,hisz annak túl nagy a szemcsemérete. De alapszíneket simán lehetne használni,azt száradás után elég nehéz leszedni + tökéltesen polírozható.
Amúgy nekem idáig a tamiya meg érdekes mód a humbrol színei jönnek be a legjobban.Utóbbi olyan keményre köt mint egy autófesték.
Ellenben az összes humbrol - revell festékem beszárad még mielött a fele elfogyna. És nem értem miért. Van olyan ami 10 évet állt,kinyitom és 2 hét alatt bedöglik. <#confused>#confused>
Sajna a gunzét még nem próbáltam.
Ha arra gondolsz, hogy a jó márkájú festéket vetted-e, akkor igen. 😊
Itt van a teljes festék paletta. Ahogy írva is vagyon, a Mr. Color szintetikus, a Hobby Color vízbázisú. De úgy látom, te a vizeset vetted. 😊 Jó festék, nekem bevált.
Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2016.07.01. 14:23:27
Festékből végül a Mr. Hobby-t választottam, zárójelben volt mellette hogy Gunze, remélem be fog válni. Muszáj lesz újra feltölteni a festékpalettát, mert ami festékeim voltak/vannak azok beszáradtak, nem jók. Főként Citadel (víz alapú) és Humbrol van. Kidobni valószínű csak a Humbrolokat fogom (pedig ebből van vagy 40 színem, de enamel alapú a cucc és mint említettem a legtöbb beszáradt) a Citadeleket megnézem, lehet hogy van még köztük menthető a WH figurákhoz.
Első autónak a "batár Hilux" lett a befutó. 😊 Régebben is tetszett, remélem nem lesz vele gond.
Jövő hét elejére várom a csomagot, aztán hajrá!