Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát vékony csíkokhoz asszem nem ez az ideális,bár nem nagyon próbálgattam mert én autókat festek vele,és ott vagy kasztnit,vagy alkatrészek kerülnek szóba:) De kisebb alkatrészeket is szépen lehet vele festeni,ha ez segít valamit..csíkot még nem próbáltam:)
az hogy mennyire lehet vele keskeny csíkokat húzni, kb hány mm, mert részletek festéséhez ami nekem van az nem a legjobb sajna, és 8500Ft-ért megéri hogyha vékony csíkokat is tudok vele festeni
Szerintem butaság,nem megbízható helyrõl vásároltál vagy nem megbízható eladótól..én egy rakat cuccot rendeltem már külföldrõl,és mind megjött,sértetlenül (pl a lenti képen amit beraktam,a makettek 99%-a netrõl rendelve,külföldrõl érkezett)
Errõl az oldalról már legalább 15x rendeltem,és sosem volt velük afférom..nem akarlak rábeszélni,csak szerintem gondold át mégegyszer! 10 alatt nálunk nem nagyon kapsz ilyen pisztolyt ( max használtan,de annyit fizetsz érte itt mo-on,mintha ott megvennéd újonan)
Kemény dobozokba szokták rakni a cuccokat,pukis zacskóval meg hasonlókkal kibélelve,értenek a dolgukhoz...hozzám sértetlenül szoktak megjönni a csomagok tõlük,még a doboz sincs meggyûrõdve,nemhogy a tartalma
Errõl az oldalról már legalább 15x rendeltem,és sosem volt velük afférom..nem akarlak rábeszélni,csak szerintem gondold át mégegyszer! 10 alatt nálunk nem nagyon kapsz ilyen pisztolyt ( max használtan,de annyit fizetsz érte itt mo-on,mintha ott megvennéd újonan)
Kemény dobozokba szokták rakni a cuccokat,pukis zacskóval meg hasonlókkal kibélelve,értenek a dolgukhoz...hozzám sértetlenül szoktak megjönni a csomagok tõlük,még a doboz sincs meggyûrõdve,nemhogy a tartalma
Hát nekem mindegy, hogy melyiket veszem és ha jobb ez hát akkor ezt veszem, de van vele egy gondom ez az oldal nem magyar és nekem a külföldi oldalas rendelések valahogy nem szoktak sikerülni (nem azért mert hülye vagyok hozzá hanem mert összetörik, stb.), tehát légyszi olyan airbrush-t ajánl ami 10000 Ft alatti mindennel együtt és meg tudom rendelni magyarországról!
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
Szia!
1: Ne ezt a pisztolyt vedd szerintem
2: Ne ettõl a cégtõl
Indok: ennyiért kapsz rendes double-action aibrsuh pisztolyt is,amit már jogosan nevezhetünk airbrush pisztolynak,mert ez a revell féle csoda max airbrush szeretne lenni:) Hosszútávon sem költségkímélõ,mivel levegõvel töltött palackkal mûködik,aminek darabja 2-3ezer forint,és egy palack jó esetben 2-3 autóra elég...
Én ezt a pisztolyt ajánlom,8500 Ft postaköltséggel,most vettem egy ugyanilyet,tökéletesen elégedett vagyok vele (elõtte egy hasonló pisztolyom volt,az volt az elsõ),ezekhez a pisztolyokhoz viszont kompresszor is szükségeltetik.
Játék-makettet meg szimplán azér tnem ajánlom,mert egyrészt pofátlan drágák,másrészt megbízhatatlanok (nekem 2bõl 2szer nem sikerült rendelnem tõlük)
1: Ne ezt a pisztolyt vedd szerintem
2: Ne ettõl a cégtõl
Indok: ennyiért kapsz rendes double-action aibrsuh pisztolyt is,amit már jogosan nevezhetünk airbrush pisztolynak,mert ez a revell féle csoda max airbrush szeretne lenni:) Hosszútávon sem költségkímélõ,mivel levegõvel töltött palackkal mûködik,aminek darabja 2-3ezer forint,és egy palack jó esetben 2-3 autóra elég...
Én ezt a pisztolyt ajánlom,8500 Ft postaköltséggel,most vettem egy ugyanilyet,tökéletesen elégedett vagyok vele (elõtte egy hasonló pisztolyom volt,az volt az elsõ),ezekhez a pisztolyokhoz viszont kompresszor is szükségeltetik.
Játék-makettet meg szimplán azér tnem ajánlom,mert egyrészt pofátlan drágák,másrészt megbízhatatlanok (nekem 2bõl 2szer nem sikerült rendelnem tõlük)
Sziasztok!
Eddig nem sok makettet készítettem, összesen 4db-ot, de mostantól komolyabban akarok foglalkozni vele, eddig ecsettel festettem, de most airbrush-sal szeretnék, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: kell még vennem valamit ezen kívül amit ez a szett tartalmaz:http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=modell_es_makett&pid=39200_R&bid=132160&level=5&path=132081,132155,132156,0&page=product
illetve (gondolom most hülyének fogtok nézni de ha ki adok rá 12ezret akkor már legalább tudjam használni) hogyan kell ezt pontosan használni mert ezek a regulátor és egyéb hülyeségek megzavartak, ha erre válaszoltok azért hálás leszek, és egy újabb profi makettezõ lesz magyarországon XD.
A válaszokat elõre is köszi!
Eddig nem sok makettet készítettem, összesen 4db-ot, de mostantól komolyabban akarok foglalkozni vele, eddig ecsettel festettem, de most airbrush-sal szeretnék, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: kell még vennem valamit ezen kívül amit ez a szett tartalmaz:http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=modell_es_makett&pid=39200_R&bid=132160&level=5&path=132081,132155,132156,0&page=product
illetve (gondolom most hülyének fogtok nézni de ha ki adok rá 12ezret akkor már legalább tudjam használni) hogyan kell ezt pontosan használni mert ezek a regulátor és egyéb hülyeségek megzavartak, ha erre válaszoltok azért hálás leszek, és egy újabb profi makettezõ lesz magyarországon XD.
A válaszokat elõre is köszi!
2700 Ft a skyline a hobbyeasy-n, igaz csak akkor éri meg ha többen rendelnek sokmindent
6 makettet rendeltem 20k a vége, Tamiya: Tiger I,Sherman 75mm és a skyline, Dragon: SU-100, AFV Club: M36 Jackson és Pak40 75mm :)
hobbyeasy.com power :) :)
hobbyeasy.com power :) :)
ilyen van valakinek a gyûjteményében?
most rendeltem többek közt egy ilyet is, kíváncsi vagyok rá nagyon :):)
most rendeltem többek közt egy ilyet is, kíváncsi vagyok rá nagyon :):)
Makettezõ pályafutásom eddigi termése<#buck>#buck> (a dobozok közt 12 bontatlan,2 készülõben lévõ és 16 kész makett doboza van<#vigyor3>#vigyor3>)

Szép lesz a kis pözsó<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Maketteznék mint állat, de csak csiszolgatok-ragasztgatok...festeni nem lehet ilyen melegben<#levele>#levele>
csodálod??:D
Van 40 fok... Az accord is pihen a polcon.. Semmi energim hozzá nyulni...
Van 40 fok... Az accord is pihen a polcon.. Semmi energim hozzá nyulni...
Downhill!!
Sziasztok!
Hát ha Audi TT Roadster-t nem tud senki akkor itt már valaki ugyan kérdezte de nem tudtok Audi S1-t nekem jó Fulimi is csak legyen, ja és lehetõleg valahol magyarországon.
Elõre is köszi!
Hát ha Audi TT Roadster-t nem tud senki akkor itt már valaki ugyan kérdezte de nem tudtok Audi S1-t nekem jó Fulimi is csak legyen, ja és lehetõleg valahol magyarországon.
Elõre is köszi!
ha már autót keresünk S1-es audi quattrot nem tud valaki valami értelmes gyártótól? ((nem fujimi))
Ha már maketteket keresünk nem tudja valaki hogy Suzuki GSX-R 1000est gyárt e valamelyik gyártó? Mert motorbuzi bátyám régóta rágja a fülem hogy csináljak neki egy olyat. :D
Háát ez hihetetlen akármilyen makettet akarok venni semmilyen nem létezik<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Sziasztok!
Egy részletgazdag Audi TT Roadster-t keresek de még a régi fajtát tehát az elsõ generációsat méretarány mindegy ár pedig ne legyen több 10000 Ft-nál! Aki tud ilyet legyszíves szóljon!
Elõre is köszi!
Egy részletgazdag Audi TT Roadster-t keresek de még a régi fajtát tehát az elsõ generációsat méretarány mindegy ár pedig ne legyen több 10000 Ft-nál! Aki tud ilyet legyszíves szóljon!
Elõre is köszi!
értelmetlen vita /off
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
naja került vagy keméény 1500ft ba (Hobbyeasy power) a TAMIYA KáTé és rohadtjó és élvezetes összerakni mert az Italery 5cm Pak38 al szemben nem arra megy el minden idõm ,hogy a sorját vakarom le minden 1es alkatrészröl... <#zavart2>#zavart2> asszem ha összeraktam az Italery Shermant meg Kublit akkor többet nem veszek Italeryt. Fél évente rendelek 1 nagy csomagot a ferdeszemüektöl tele fincsi Dragon meg Tamiya tankokkal az nekem böven elég.
:D Jahh ez igaz..
Nem tudom én sokra tartom.. Nekem sose volt gondom vele.. Minden szépen illeszkedik nem sorjás..
Jól kidolgozott. Persze lehetne jobb is..
Mind1.. Nekem bejön! És valószínüleg ha autó Tamiya marad! Ha Hajó Revell, Ha Kamion Italeri..Ha Nascar autó Revell(csak sajna nincs belõle valami sok!)
Szóval nekem ez a sorrend..
Nem tudom én sokra tartom.. Nekem sose volt gondom vele.. Minden szépen illeszkedik nem sorjás..
Jól kidolgozott. Persze lehetne jobb is..
Mind1.. Nekem bejön! És valószínüleg ha autó Tamiya marad! Ha Hajó Revell, Ha Kamion Italeri..Ha Nascar autó Revell(csak sajna nincs belõle valami sok!)
Szóval nekem ez a sorrend..
Downhill!!
viszont lenne egy kérdésem: Fujimi álltal gyártot kocsikkal van valakinek valamilyen tapasztalata?
én vettem egy 87-es bmw-t de ennyire rossz minõségü makettem még nem volt :S
én vettem egy 87-es bmw-t de ennyire rossz minõségü makettem még nem volt :S
jók azért a tamiya harckocsik is, havernak van egy királytigrise és nem sokkal rosszabb mint nekem a dragon, csak nincs hozzá annyi részlet meg belsõ része sincs meg, tamiya csinált egyedül olyan tigrist amiben alu ágyúcsõ, fém lánctalp, és rengeteg más fémkiegészítõ volt, és ezt kb egy 10-esért meglehet kapni, feltéve hogyha tudja az ember hogy honan kell rendelni :)
harckocsiból tapasztalataim szerint dragont, tamiyát, meg talán academyt érdemes venni 1:35-ben
harckocsiból tapasztalataim szerint dragont, tamiyát, meg talán academyt érdemes venni 1:35-ben
vagy pl bf110
G24!
Tényleg nem érdemes, maradj a tamijánál, nekik sose lesz Goodrench#3as:DDDDD
G24!
Tényleg nem érdemes, maradj a tamijánál, nekik sose lesz Goodrench#3as:DDDDD
Nem-e? Igaz, most autókról vitáztok, de az egyik utcsó makettem a revell 1:48-as F-15-öse volt. Szerintem simán kenterbeveri a tamiya repüllõit, pedig a tamiya sem kispályás. Az ár-érték arányról nem is beszélve...
Renault magnum http://kamionszim.hu
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
szerintem se kellene a Revellhez hasonlítani:S Ajánlom, hogy vedd elõ a két gyártó azonos autóit (pl: Enzo, 360 Modena és a többi), asszem nem kell magyarázni, hogy melyik a jobb..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\