Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Van valakinek felesleges háló? Amit a versenyautókhoz szoktak adni. Naprolóhoz kéne nekem.
Priviben szívesen fogadom akinek van.
Köszönöm!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A Tamiya VW Golf IV V5 véletlenül nem eladó? Az se baj ha már elkezdted építeni vagy már kész is van, mert jól megfizetem, adok érte 6ezret! Attól biztos kevesebbért vetted! Vagy tudsz egy helyet ahonnan meg lehet rendelni? Akár többért is megveszem csak kezdjük el a tárgyalást!
Elõre is köszi!
Szerntem rendes makett, de nem biztos! Amúgy az én kis golfom már lecsiszolva várja a holnapi festõi napot!<#vigyor>#vigyor>
Na megjött a kis Fujimi Golf I GTI-m, de nem tudok feltenni képet, mert valamiért nagyon lassú a net és nem tudja feltölteni a kepfeltolto.hu-ra! Amúgy jó kis makett, csak egy-két helyen van sorja, egy hibát találtam, nincs mûszerfalmtrica, de majd én csinálok, ez legyen a legnagyobb baja! Amúgy építek hozzá diorámát is és majd késõbb töltök fel képet is!
Illetve lenne egy kérdésem, maketteket lehegy valahogy ültetni?
Elõre is köszi!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Olyan autót/motort szeretnék (lehetõleg utcai), ami készletbeen tartalmazza a szerszámokat meg a festéket meg mindent. Tud valakisegíteni? /max 5-7 ezer forint/
Köszi<#wink>#wink>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!