Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igen 1-2 képet csinálj már róla, csak így az alkatrészekrõl mindenféle sorjátlanítás nélkül, kíváncsi vagyok mennyi mindent kell levakarni róla😄
Most fogok elkezdeni egy Fujimi 1/24 Golf I GTI-t, ha valaki tud errõl a makettrõl egy kész megépített képet azért hálás lennék!
Elõre is köszi!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
neked inkább ezek valók...<#rolleyes>#rolleyes>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Írj rám ha jelen vagy
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Maradj itt légysszi is segíts nekem^^
Vagy add meg az msnd
-Honnan érdemesd rendelni?
-M?ennyi idõ összerakni valamit?
-ilyen alapabb dolgokat.
Lõre is köszöönm
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
-építéshez: ragasztó(ebbõl én az ecsetes revell-t ajánlom), csipesz(lehetõleg orvosi, azzal lehet a legjobban dolgozni, de megfelel kezdésnél egy jobb szemöldök csipesz is), kisolló, szike, oldalcsípõ
-festéshez: elsõnek egy ecsetkészlet (4-000-s méretig, érdemes drágábbat venni aminek nem hullik a szõre) és persze festék, ha már ezekkel megy a festés és komolyabban is akarsz makettezni akkor késõbb airbrush és kompresszor
csipesz,ragasztó én jelenleg revell ragacsot használok olló(minél kisebb) pár csiszolópapír minél nagyobb finomságú (2000-es de lehet kisebb is attól függõen mihez kell) ill. valami éles hegyes én orvosi szikét használok.
esetleg vmi magyar nyelvû oldal, ahol általános tanácsokat olvashatok?
én kb. olyan 3/4 éve kezdtem el vettem egy Italery 7.5cm Howitzert (2.Vh.-s dolgokat építek) olcsó volt kevés darabból állt viszont minöségre valami halálgagyi volt azóta összeraktam egy italery pak38-at is ami picit jobb minöség volt de még mindíg nem éri el mondjuk egy Tamiya vagy Dragon szintjét viszont lehet kapni a sarki modellboltba nem kell rendelni és ha elrontod mindjárt nem olyan gáz mintha egy csili vili Dragont szurnál el. Én innen szoktam rendelni a kedvezö árak miatt:
http://www.hobbyeasy.com/
érdemes még leírásokat olvasgatni a neten:
http://www.ww2-resources.com/modelreview.html
hát nagyjából ennyit tudok erröl elmondani de vannak itt nálam tapasztaltabbak is 😊
pl
Segitségeteket szeretném kérni. Kedvet kaptam a makettezéshez, s az elinduláshoz szeretnék tippeket kérni ( milyen modellel érdemes kezdeni, festékek stb.)
Elõre is köszi
Krisz
melyik higítót érdemes venni modellfestékhez? lehetõleg olyan legyen ami nem eszi meg a mûanyagot és barkácsboltban is beszerezhetõ.<#vigyor3>#vigyor3>
köszi elõre is a válasz(oka)t
Na sikerült lebeszélni mégsem veszek revell airbrush-t, inkább jó kis Tamiya spray-t<#vigyor>#vigyor> aztán építgetjük a kis golfot<#vigyor>#vigyor>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HO-Ki
az oldalról közvetlenül nem lehet rendelni, de ha tudod milyen szín kell, telefonon le tudod velük rendezni. Hameg pesti vagy akkor mégjobb. Valamint a Thököly úti Megamodell is árusít, meg asszem a Replica is. Utóbbi kettõnek nincs honlapja.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
több szem többet lát alapon légyszi nézzétek meg, és írjatok róla véleményt!
Ezt is elõre köszi!<#vigyor>#vigyor>
Elõre is köszi!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.