Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sok de egy pár dolog rollunk.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Azért kérdeztem, mert itt Debrecenben a klubra kb mindenki sz*rik a klubtagokon kívül. Helyet nem lehet találni normális áron, ahol a versenyt megrendezzük, ezért lesz már második éve Hajdúszoboszlón. Ott ingyen kapjuk a mûvházat. Errõl ennyit.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egyébként Dombegyházi Makettezõ Klub néven vagyunk, bár sajnos már nem vagyunk annyian mint anno (20-25tag volt úgy 6éve). Mostanra úgy 10 ember maradt aki aktívan makettezik. 😊
A mai napomat teljes mértékben a lancernek fogom szentelni😊festék teljesen leszedve,le tolom 2000papírral+plusz a hibákat próbálom kijavítani.
Egyébként itt mindenki saját pénzbõl makettezik? Mert én hálistennek abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy tagja vagyok egy makett klubnak így gyakorlatilag ingyen makettezek. Másképp nem igen tudnám csinálni. :/
Hát jahh a multkor vitáztunk ChevyG vel ezen.. Nekem is ez a véleményem.. Az AMT elég hitvány egy makett. Nekem is van egy NAscar-os AMT makettem (Jeff Gordoné
Downhill!!
makett.tk
makett.tk
JAGDPANZER SU-76(r) w/CREW
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Jogsi nemköll, igazi Interceptort úgyis lehetetlen beszerezni 😊
makett.tk
makett.tk
makett.tk
stuka85:Ha olyan tankokat készít amilyenek az 1/72 illetve az 1/16 figurái,(ezeket ismerem) akkor elég melós készlet kezdõnek. Vegyél inkább Italerit, mondjuk az se egy nagy szám, de ha a Miniart tankból is ilyen melós akkor ne kezdj vele.