Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nyami!!

toyota

Downhill!!

sry, betettem egyet, amit már Skyline is:S

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

😄D<#wilting>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

lol

kemszi2
felét leragasztod másikra meg teszel vmi papírt
DJ Skyline
ez így elég "szar" <#wilting>, épül a Cobra

DJ Skyline
változó a méretük, van 6mm-s, centis, 18mm-s, 4 centis Tamiya pl

Adam II
A szalag milyen széles? Nincs valami hûde profi festékszóróm egyenlõre és elég nagy a szórásképe (ha érted mire gondolok).
A kabintetõt meg ecsettel gondoltam mert úgy valóban könnyebb.

DJ Skyline
<#banplz>

DJ Skyline
érdemes most ARC-n szétnézni, felkerült "pár" kép valami IPMS US Nationals versenyrõl kategóriákra lebontva, tegnap és a mai napon

Az ilyen egyenes vonalakhoz szalagot. Csak az ívrehajtásnál kell egy kicsit odafigyelni. Fóliát én még nem használtam, a maszkolófolyadékot meg csak aprólékok(pl. orrfutón a lámpabúra)kitakarására szoktam használni. Viszont egy-egy apró, szabálytalan "pötty"-el remekül lehet utánozni a kopásokat, fõleg mert a levételnél sokszor "letép" egy kis festéket a kitakart rész szélérõl (legalábbis a Humbrol) De szerintem egyszerûbb pl. a kabintetõ keretét ecsettel megfesteni.
m1garand
remélem segítettem

makett.tk

m1garand
figyú ide kell felrakni

Kicsinyített BBCode (ráattintva megnyílik), sorban lévõ kódot kell ide simán beilleszteni

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/index.php

makett.tk

Adam II
Köszi. És ehhez mit érdemes használni maszkoló szalagot, fóliát vagy folyadékot?

Énis milyen ügyes vagyok...<#pardon1><#shakehead>
Csak a kabintetõt kell majd maszkolnod+az orrkúpot+az elektronikai paneleket. A színek között van átszóródás, már ha nem egyszínû az egész lásd:angol gép
osztrák gép:
Adam II
Hogy pontos legyek egy Eurofightert szeretnék majd összerakni. Az nem valami tirke-tarka de azért kell maszkolni a kabint meg asszem az alja egy hangyányit világosabb.

csn tamás
passz! így marad...<#falbav><#duma>

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

csn tamás
Ez nem az én napom...

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

csn tamás
Elnézést a méretért!

Jól látszanak...<#guluszem1>
csn tamás

Eladó makettek! Családi okok miatt, sérülésmentesen, néhánynak még a fóliája sincs kibontva ha igen megnézés céljából lett.

Adam II
A fene a szalag egy L. Bocsi.

kemszi2
az egyenesebb vonalaknál mindenképpen elég a szalag(pl ablakkeret).de 1 bonyolultabb formához lehetjobb a folyadék...annyira én sem vagyok a téma szakértõje
Adam II
Mivel régen ecsettel festettem így a maszkolásban nem vagyok otthon így lenne néhány kérdésem.
Mit érdemes beszereznem? Láttam van szallag, fólia és folyadék formában is maszkoló, melyik mennyire használható?

Hecker007
akkor nekem 0 meg 1-es lesz a nyerõ egyenlõre, figurát úgyse akarok nagyon részletesen festeni még, meg most nincs 12-ezrem egy ecsetkészletre 😄

kemszi2
neklem asszem 0/3 van olyan mint a tû😄
Hecker007
valaki tudja hogy van a mig ecseteknek a számozása mármint hogy melyik a legkisebb és ettõl felfele hogy kövitik egymást számozásba mert egy normális képet még nem láttam és nem értem ezt a 10/0 meg 2/0 számozási elvet :S:S

kemszi2
wrc-s evo metálfekete alapszínnel de a wrc matricákat felnyomom rá😄
<#eljen> jól alakul, a színe pedig fényesen ütõs lesz😊 tuning gép lesz matricákkal, vagy az alap evo?

kemszi2
csinálgatom a lancer-t.most próbálkozom a kábelezéssel😊

ez pedig a kaszni

még most elég matt,de a lakkal nagyon szépen mutat ez a szín
kemszi2
aztán lassan nézem hozzá a gyöngyház fehér tamiya spray-t,vmi olyan lakkot mint a tied,meg ezt a matrica löttyöt.ezt nem akarom elbaszni XD
kemszi2
5k
greg benz
Fina-sat vettél és Martinisat kaptál?<#vigyor4>köcsög mázlista<#mf2>Egyébként mipénz vót?

kemszi2
de már látom,hogy lefognak százalékolni mire befûzöm megint az öveket...
kemszi2
küldöm a lónak egyik alkotórészét megfelel?
amúgy meglepett a csomag mert ugye a 91'es fina verzióra számítottam😄
greg benz
Küldheted is tovább nekem<#hehe>

kemszi2
csomagot hozott a posta😄

Én csináltam mér egy tamiya bmw 320i t de az nem nagy durranás ha érdekel küldök róla képeket.
kemszi2
a revell 635csi van nekem.az is elég korrekt
A bmw nagyon komolyan ki van dolgozva én azt választanám nállunk is csinál 1 ilyet egy srác.
kemszi2
hát én most a porsche mellett döntöttem.6osom már van,igaz csak sima nem ilyen.viszont a 944 mellett jól mutatna a 928
DJ Skyline
hát, nálam megvan az egyértelmû döntés 😄 felsõ. <#hawaii> de a Porschékat is szeretem

kemszi2
õõõõ hasegawa matricához milyen matrica löttyöt érdemes venni?az ilyen megfelel?
kemszi2
most ezek között filózok:

kemszi2
hát itt nállunk sztem nagyon kevesen csinálják.konkrétan senkirõl nem tudom,hogy csinálná most.
Jeffjohnson
Tetszik ez a klubház feeling mi is összejárunk páran együtt építgetni sokkal jobb mint egyedül.

kemszi2
szerencsések vagytok ezzel nagyon