Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
hlj-rõl jah.kártyával.ma kaptam 1 sms-t a k&h-tól hogy lejárt kártya(ezt a dolgot nem igazán érten??!).Vásárlás 5ezer ft.viszont a számlámról nem hiányzik semmi
greg benz
Honnan rendelted?hlj?mert ott 2 nap múlva küldenek egy mélt,benne a végleges összeggel (cuccok+pk) aztán paypal-on keresztül átutatlhatod nekik a megfelelõ számú yen-t<#vigyor4>

Egyébként hihetetlenek ezek a rizsevõk.. néztem az acc-omban hol tart a rendelésem... erre ki van írva egy ilyen:

"Please note that we're not currently processing orders because of the Japanese O-Bon Holidays.
New orders and changes to existing orders will not be shown on our system until we return on August 18."

Ez az igazi facepalm<#idiota>Remélem az én rendelésemet ez nem befolyásolja,az elvileg már a postázási státuszban van

greg benz
<#hehe>

kemszi2
de ha ennyire gáz akkor átküldhetem ecsettel matt feketére.csak inkább fújni akartam
azt viszont nem tudom mikor kezdhetek neki a kaszninak.elvileg már megrendeltem a hozzá valókat 4 napja de még mindig nem hiányzik pénz a számlámról...
kemszi2
<#vigyor3>
modellmaker
/facepalm

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kemszi2
ilyen sprém vót😄
greg benz
Nem rossz,de a "kalaptartó" és a mûszerfal nem matt kéne legyen?<#ejnye1>

kemszi2
ez is majdnem kész:
modellmaker
A kereskedõk buzik, mind. -.-

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Adam II
Juhééé

modellmaker
Szürkén lehet a legjobban észrevenni. 😄

greg benz
Van egy orszáág..<#hehe>

modellmaker
Jó az a lakk. Csak vékony rétegben, és nagyon jól keverd fel elõtte. Akkor nem sárgul, csak évek múlva. 😄

A Valejo meg Tamiya lakkok tutira nem sárgulnak. Meg jó lehet még a Gunze lakkja is. Utóbbi kettõ kicsiny országunkban beszerezhetetlen.

greg benz
Nemtudom,azon talán annyira nem.. én mondjuk fehéren használtam,és sárgult mint a k*aélet😄DD

Adam II
Hmmm...nem tudom még jó sok van belõle. Ha sárgul is szürkén mennyire észrevehetõ?

greg benz
Hát én inkább autókhoz tudok ajánlani,ott megy ugye fényes kell😄

De van a Tamiya-nak és a Gunze-nak is matt lakkja,azok biztosan jobbak mint a MM<#eljen>

Adam II
Hát az M1esen nem vettem észre sárgulást egyenlõre, mondjuk nem is hiszem ,hogy fogok mert homokszinû<#idiota>
Milyen lakkot ajánlassz helyette?

greg benz
Én Model Master lakkal csak egyszer lakkoztam,azt is megbántam...szar,és sárgul:S

Aztán repülõnél nemtudom ez mennyire zavaró,de autót nem lakkoznék ModelMaster-el az tuti<#szomoru1>

Adam II
Nekem most van itthon Model Master matt lakkom de nem tudom mennyire számít mattnak. Dullcote van ráírva. Vegyek újat vagy ez is megteszi majd?

greg benz
Nagyon matt<#hehe>

modellmaker
Hát kréta matt. 😄

Adam II
Milyen az a kréta matt?

Glpetyus
inkább matt legyen,mint fényes,de ne kréta matt !

greg benz
Akkor hívlak téged és jössz takarítani<#hehe>

kemszi2
majd ha elszabadul 10bárnál a festékszóró:_D
greg benz
Minek?úgyis összeb*om😄D

m1garand
inkább kifestettél volna, mint felvágsz itt a dolgokkal<#hehe>

makett.tk

greg benz
kapd be😄D

Szerszám az nem annyira,inkább sok felesleges kacat<#wilting>

kemszi2
látom ott a kajád is<#hehe>azér volt ott 1-2 szerzám 😄
greg benz
Disznóolból fényezõsarok,4 óra alatt<#hehe>

Adam II
????

Hecker007
azért nekünk nem 1-2 jött hanem vagy 10 😄 egy elég nagy dobozban

nekem 25k-s órával sem csináltak semmit, sõt kb ilyen értékû napszemüveggel sem. Gondolom h a kis méretû csomagokat ritkán nézik meg, de 1-2 makettet sem fognak megnézni😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Lunki88

Segítek neked, itt a kép hogy tudják. 😄
hy
Vetteem egy Trumpeter American LaFrance Eagle Fire Pumper szerintetek mijen pirossal kéne lefújni? Én vettem hozzá Ts-Italiano red-et az vajon jó lessz?
m1garand
eddig én se volt vagy 70k forint, de van akit elkaptak az fizetett vámot+áfát +25%

makett.tk

greg benz
Én már legalább 20x rendeltem ezektõl a cégektõl összesítve,ha nem többször,és sosem volt gond a vámmal..pedig az egyik rendelésem 80$-os tétel volt<#hehe>

m1garand
az union kívüli cuccok nem vámmentesek (a mua. makett az) meglehet próbálni talán nem kötnek bele

makett.tk

greg benz
Amit te linkeltél az egyébként Akril festék,nem Tamiya TS.. akrilt meg lucky-ról érdemes venni

greg benz
hlj-rõl a legolcsóbb szerintem<#vigyor4>

Hecker007
kemszi2
van tamiya jó drágán,ha itthonról akarszitt mármint ha spray-t szeretnél
Nem tudja valaki hol tudnék neten Tamiya festéket rendelni? Az egész rohadt városban nem tudok venni egy vacak festéket<#boxer><#violent><#levele>

Adam II
Vadászgéphez milyen lakkot használjak (matt,gyöngyház,fényes)?

csn tamás
üdv! válasz ment!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Jeffjohnson
írtam privát üzenetet

""
kemszi2
ül a Delta!okos delta:

kicsit foglalkoztam másodállásban a Deltával,mert ami legjobban zavar a kit-ben,hogy akkora a hasmagassága,mintha legalább terepjárásra készült volna.a legkönnyebb részét megcsináltam átszabtam a rugót😊 a neheze ezután jön mikor ehhez kell igazítani a többi futómû alkatrészt😊
csn tamás
[/url][/img]

[/url][/img]

Köszönöm a segítséget!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein