Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként hihetetlenek ezek a rizsevõk.. néztem az acc-omban hol tart a rendelésem... erre ki van írva egy ilyen:
"Please note that we're not currently processing orders because of the Japanese O-Bon Holidays.
New orders and changes to existing orders will not be shown on our system until we return on August 18."
Ez az igazi facepalm<#idiota>#idiota>Remélem az én rendelésemet ez nem befolyásolja,az elvileg már a postázási státuszban van
azt viszont nem tudom mikor kezdhetek neki a kaszninak.elvileg már megrendeltem a hozzá valókat 4 napja de még mindig nem hiányzik pénz a számlámról...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Valejo meg Tamiya lakkok tutira nem sárgulnak. Meg jó lehet még a Gunze lakkja is. Utóbbi kettõ kicsiny országunkban beszerezhetetlen.
De van a Tamiya-nak és a Gunze-nak is matt lakkja,azok biztosan jobbak mint a MM<#eljen>#eljen>
Milyen lakkot ajánlassz helyette?
Aztán repülõnél nemtudom ez mennyire zavaró,de autót nem lakkoznék ModelMaster-el az tuti<#szomoru1>#szomoru1>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vetteem egy Trumpeter American LaFrance Eagle Fire Pumper szerintetek mijen pirossal kéne lefújni? Én vettem hozzá Ts-Italiano red-et az vajon jó lessz?
makett.tk
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

kicsit foglalkoztam másodállásban a Deltával,mert ami legjobban zavar a kit-ben,hogy akkora a hasmagassága,mintha legalább terepjárásra készült volna.a legkönnyebb részét megcsináltam átszabtam a rugót😊 a neheze ezután jön mikor ehhez kell igazítani a többi futómû alkatrészt😊