Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
hiába szidod a féktárcsahûtõt akkor is fel fogom rá tenni<#mf2>
kemszi2
na a maketthez ilyen terepre való felnit adtak(mondjuk a gumi az mégis utcai)
kemszi2
na így lûthatjátok a különbséget:
greg benz
Hát akkor bazmegye😄 nem kell elhinni😄 Ezzel az erõvel azt sem tudtam,hogy ez egy lancia delta<#hehe>

DJ Skyline
mindannyian ezt mondtuk volna, ezt már nem mosod le magadról <#idiota><#idiota><#idiota>

greg benz
<#idiota><#idiota>

Glpetyus
<#idiota>

greg benz
Tudom,hogy gyári😊

Glpetyus
az a "fekete fos" is gyári,az hûti a féket

greg benz
Hát hasonlítsátok össze kemsziével... 😞 Aztán lehet,hogy a kép csal a dolgon,és elég lenne egy fasza gumi rá.én nemtom,nem láttam még élõben ilyen felnit😊mármint a makettét

greg benz
Az elsõ is az,csak rajta van az a fekete fos😊 Nincs vele semmi baj,ilyen felnit szeretne Kemszáj az övére

modellmaker
kajak nem értem mi naj van akkor vele?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
a hátsó a gyári -rally- kerék....,miabaj?

kemszi2
ilyesmit adnak hozzá gyárilag,de az olyan 15R-es lehet kb😄
kemszi2
íygígy
greg benz
<#hawaii>

kemszi2
mint itt:

bocs hirtelen nem találtam olyan képet ami pont szembõl van róla
modellmaker
milyen az egyáltalán?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kemszi2
nna akkor E30 kérésére:
nem tud valaki az integrale alá normális "eredeti" felnit gumival?léetezik egyáltalán olyan?
kemszi2
hát ez a 3miliméteres ültetést elég.azt se akartam hogyúgy nézzen ki mint ami összeszakadt<#hehe>
modellmaker
sose túl alacsony 😄

kemszi2
<#buck>
greg benz
Inkább érdeklõdj nincs-e vkinek hozzá valami tisztességes kereke gumival<#hehe>

kemszi2
csak azért kérdztem mert elõsránézére nekem túl alaocsnak tûnt
modellmaker
jah

kemszi2
itt is felvetem a kérdést.szerintetek így rendben van az ültetés?

itt a hasonlítási alap
m1garand
ok, elhiszem😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ghost rider
Nagyön köszönöm s segítséget ^^

Glpetyus
"Model of the Year 2006 at the International Toy Fair in Nuremberg"

Ez mindent elmond.

Glpetyus
Ez a kit mindent ver állitólag.
google.
"Best warship kit ever made" meg ehhez hasonló jelzõkkel találkozni "nagynevü" netes oldalakon.
Meg amúgyse 30-40 éves készletekkel hasonlítsd össze,az új italerik elég jók ám.

szerintetek mibõl érdemes állványt csinálni repülõnek? Egy F-15-rõl lenne szó, és nem tudom, hogy honnan lehetne szerezni, vagy mibõl érdemes összerakni. <#help><#kerdes>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ha nagyon kell, megírhatod, hogy mit néztél ki, esetleg ki lehet deriteni, hogy mi kell hozzá (Revell utmutatok vannak fent a honlapján, de nem minden) és Tamiyából is elég sokat meg lehet találni, szóval ha szerencséd van, akkor meglesz😄

ghost rider
Akkor ezek szerint csak makettet érdemes rendelni netrõl?
A többit boltban kell megvenni?
hmm..
valahogy csak megoldom 😄

pl: a Revell mi-24-esnél ez van irva: A gyári adatok szerint a következõ színû Revell festékekre van szükség a makett festéséhez: 45, 55, 88, 365.

Ezzel a négy szín biztos lehetsz benne, hogy nem elég hozzá, fõként, hogy a Hind-nek elég bonyolult a festése😄

az a helyzet, hogy ki szokták írni, hogy mi kell hozzá, de általában nem minden kerül bele a listába, és ha már hiányzik pár fõ szín, akkor megint ott vagy, ahol a semmit osztják.
De a legtöbb városban van legalább 1-2 hely, ahol árulják a Revell festékeit, én inkább ezt ajánlanám

nekem maga a hajó nem jön be, de gondolom, hogy ilyen méretben elég ütõs lehet (bár az italeri nem hiszem, hogy olyan részletes lenne, mint pl egy dragon😄)

Glpetyus
Voltam makettboltban.
Vettem ezt-azt,de az nem érdekes...ellenben láttam az italeri 1:35-ös PT Boat-ját' ...aztakurvaéletbe,én ekkora makettdobozt talán még nem is láttam 😄
21K -.-

A hajózó és a G-ruha nem ugyan az!

ghost rider
az internetes áruházaknál az a bajom hogy nem nagyon szokták kiírni azt hogy milyen festék kell a maketthez.
Hogyan tudnám megoldani, hogy egyszerre rendeljem meg a makettet és a megfelelõ festéket?

modellmaker
<#eljen>

SgtChris
Nem amcsi a hajózójuk, hanem egy Libelle nevû G-ruhát viselnek, aminek különös ismertetõjele, hogy vízzel feltöltött csövekkel próbálják megakadályozni a vér kiáramlását nagy terhelések esetén.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

kemszi2
elõször elég 1 festék spray is,ha meg étnylegkomolyan akarod csinálni jöhet a komolyabb felszerelés
Glpetyus
naja 😄

modellmaker
Már csak 35-ös AN-2 kell hozzá. Scratch-build. 😄

Glpetyus
dioráma-téma 😄

ha nem jó:
http://img.photobucket.com/albums/v246/Thiokol/2855150500047363434ReRqoe_fs.jpg

Glpetyus
fú-á!
a 2. link nagyon jó,köszi.
kell ! <#kuss>

2 magyar oldal:
jatek-makett
modellbolt

ha esetleg érdekelnek külföldiek is (sokkal olcsóbb (postaktg-el együtt is) és nagyobb választék, mint itthon). a vámon ilyen kis értéket nem fognak meg, ugyhogy ezt ajánlanám inkább, mint az itthoniakat:
luckymodel
hobbyeasy

ghost rider
Most szeretnék belekezdeni a makettezésbe.
Köszönöm a választ 😊
Még annyi kérdésem lenne, hogy melyik internetes áruházból érdemes vásárolni?

Kell, anélkül egy festékszóróba sem fogsz életet lehelni...
persze müködnek sürített levegõs palackokkal is, de ezt nem ajánlom, mert fölösleges pénzkidobás, ráadásul nem is kevés
sztem ecsettel is meg lehet tanulni festeni, ha ritán építesz és nem komolyan, akkor gondolom nem akarsz egybõl ennyi pénzt kiadni