Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
arra hogy õ Picard kapitányt szeretne összerakni makettben <#idiota>

Glpetyus

DJ Skyline
ára nem olyan vészes, 6300 Ft Fabulisnál, ez azt jelenti hogy máshol olcsóbb (elvben) :D

greg benz
Ez most mire szól?:DD

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#buck><#buck><#szeret><#szeret><#szeret>nagy álmom egy ilyen, de hát na, nem autómakettezek:D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
je, lemaradt a másik kép nálam is <#idiota>

*vagy ez

DJ Skyline
hm, hm. szódával <#idiota>

nekem ez jobban kéne

greg benz

Kép lemaradt<#idiota>

greg benz
A Tamiya októberben megjelenõ finomsága<#finom> Én már elõrendeltem<#vigyor>

Adam II
A rakéták bombák gondolom lehetnek kréta mattok. Azok nem igazán csili-vilik.

Jó lesz. Hígítási arány meg eszközfüggõ. Ecsethez ~ 5:3-5:2 arányban érdemes (lakk:hígító). Pisztolyhoz 1:1-be. A felülete viszont krétamatt lessz, szóval ha egy minimális fényt akarsz neki, akkor egy kevés fényeslakkot keverj bele.

nonicks
144-es

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Adam II
Szóval a Eurofighterhez jó lesz megfelelõen hígított (kb milyen arányban?) ModelMaster matt lakk?

72-es, vagy 144-es?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nonicks
elvileg ilyen lesz a végeredmény::D

gordon 24
:D Részvétem..

Hát igen az nem egyszerû..

Downhill!!

nonicks
most egy vadász repülõgépbe kezdtem bele és adtak egy 2 mm -res botkormányt :O még a csipesszel is aligg tudom a helyére rakni:S

gordon 24
Csipesz! 2 nyugtató és egy nagyitó:DDD

Csipesz ez a legjobb megoldás, ha nem fér oda a kezed.

Downhill!!

nonicks
amúgy van valami tipp-trükk arra hogy a nagyon pici alkatrészeket hogyan teszítek a helyére?

kemszi2
köszi
Tamiya spray lakkról mi a véleményetek?

gordon 24
cépp!:D

Király lett Gratula!

Downhill!!

kemszi2
elkészülta lancer

RATCUSTOM
hát a rétegektõl függ, bár én az elsõ palackot egy makettre kihasználtam, mert úgy jön belõle h az csak na kis alkatrészeknél nem ajánlatos használni mert ha csak egykicsit is megnyomod akkor már kijön annyi h azzal lefesthetted volna 10rétegben, de amúgy jó meg ha ügyesen használod nem úgy mint én akkor elég is (a második palackom 2,5 autóra volt elég)

kemszi2
kettõre biztos elég
kemszi2
2-3 szerintem....
Egy Tamiya spray kb hány 1:24-es autó kasztnira elég. Akarok venni sprayt, de nem tudom mennyire kiadós.

Vegyél Revell tûs ragasztót, ésszel használd és tartsd mindig rendben. Amikor beszárad, a tüs felét tartsd láng fölé, addig ameddig ki nem ég a dugulás.
Amikor be van dugulva soha ne próbáld meg erõbõl kinyomni, mert csak azt éred el vele, hogy szétmegy a tubus.

A mûanyagot elég jól összeolvasztja, így nem valószínû, hogy szétválik a két fél.

hogyne fordult volna elõ!!!
De ez inkább vicces de jó hogy mondod mer errõl eszembe jutott egy jó oldal http://www.pillanatragaszto.hu/filmfestival/ itt nagyon jó ezzel kapcsolatos videók vannak
Köszi szépen!
megpróbálom! De veletek fordult már elõ hogy széttört a ragasztós tubus?

Csak mer vannak a noname ragasztók amik iszonyat rosszak. Amit én használok és tényleg tarósak lesznek tõle a makettjeim az álltalában a loctite
RATCUSTOM
revell makettragasztó
http://www.megamakett.hu/product_info.php?cPath=8_78&products_id=1201

igazából amit kapok. de most nem tudnék nagy márkát kiemelni

Hát te mit használsz???
makettezéshez ti milyen ragasztókat szoktatok használni???
nekem egyszerüen két három nap után szétengednek a ragasztók
valami tipp???

m1garand
próbáld ki

makett.tk

nonicks
de ez csak akkor jó ha valami ritkaságot akarsz venni és nem 1-et hanem 2-3 -at

kemszi2
köszi akkor majd utánna kérdezgetek.még annyira nem is fontos igazából csak felmérem a terepet:)
m1garand
gyerekek itt nem a posta a lényeg az sok de a makett és stb. fél és harmad áron vanpl: 3 makett eljön 16k ért(ebbõl 6k a posta kb és 10nap), itthon az kb 30k (ha lehet kapni) + posta

makett.tk

nézd meg Luckymodel-en és Hobbyeasy-n is, érdemes, mert elég jó áron dolgoznak:)

Vagy még több. Függ a csomag tömegétõl alapvetõen. Illetve a szállítás módjától is.

RATCUSTOM
hát a lényeget sajna nem tudom, hogy kitõl lehet, mert most így nem tudom a címét, amúgy ha makettinfón megkérded akkor ott megmondják, de azt tudom hogy tintasugaras nyomtatóhoz 1db 900 3 felett 700/db

nonicks
több mint 2000 ft a postaköltség ha postán jön?

Mert nem adtad meg hova is kellene elküldeniük. Anélkül meg nem tudják a szállítási költséget sem számolni.

Szóval miután a kosárba raktad, a lap bal felsõ sarkában a Shopping Cart-ra kattintasz, majd megnyopmod a CheckOut gombot. A megnyiló oldalon kiválaszthatod a szállítás módját (Shipping Method) és a célállomást (Ship To (Select your country or region)). Ezután fogja feltüntetni a szállítási költséget is.

Egyébként beszél Ungarisches Forint-ban is.

De ha már itt vagyunk: mi a bánat az az i8 Coupon?

kemszi2
köszi mindnekinek<#nevetes1>
gordon 24
Hát ez nagyon fasza lett! Grat!!

Downhill!!

Jól mutat ez a fekete szín rajta:)

modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Mert a kosárban csak az van. Ha veszel még vamit, annak az ára is hozzáíródik. De ez még nem tartalmazza a postaköltséget.