Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
õõõ...lehet valamit elnéztem de kiválasztotam egy repülöt 35HDK és a kosárba is azt írta hogy total : 35 HDK na most akkor wtf?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

nonicks
kösz

kemszi2
lakkzás után

cikasz
Ha nem akarsz/tudsz pöcsölni vele akkor az aláírásomban lévõ linket is ajánlom.
(többiektõl bocs a reklámért)

http://www.akciofigura.hu

modellmaker
Nem kell, hogy pont ugyanolyan színû legyen, csak hasonló árnyalatú. Vagy skipeled a matrica felhelyezését, sztirol lapból kivágod a megfelelõ méretet, felragasztod még festés elõtt, a sarkokra meg ráfested a fekete részeket.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

sévd=svéd
Gondoltam csinálok néhány Tigrisdarabnál szárazpróbát...a ragasztó az orrom elõtt...a végeredmény: mint mikor az éhenkorászt befizeted egy sévdasztalos reggelire<#eplus2><#nyes> Régen maketteztem ennyit egyhuzamban<#buck>
kemszi2
oloyan matrica lap amire nyomtatni lehet mennyibe fáj kb,meg honnan érdemes szerezni?
<#eljen>ok, most már bejött, thx😊
Még lenne egy kérdésem: már multkor is érdeklödtem, a vastagabb matrica felõl. Most leginkább az izgat, hogy lehet találtatni majd a színét a festékkel?? Mert elég sok árnyalat jöhet létre, és nem valószínû, hogy pont olyan lesz, mint az a matricalap...???

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

m1garand
kiszámolja ha bele rakod a kosárba(drágább mint az easy-s de a dragon olcsóbb akár 1000ft-al is mint az easy-n)

makett.tk

nonicks
cyber-hobby.com tól rendelsz postaköltség mennyi?

modellmaker
Ott van az, csak frissítgesd, míg be nem jön.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Visszaolvastam egy keveset, de nem találtam meg, hogy kell átmosni (temperázni a festést).
Modellmaker egykori linkjét találtam meg, gondolom, hogy ebben volt leírva, de mostanra eltünt az az oldal:S
#50760- ez volt a hsz, jó lenne, ha valaki leírná, hogy is kell csinálni😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

azt hittem, hogy a Hobbyeasy és a Luckym nagyjából hasonló, mind2 Hong Kong-i😄 Nem baj, legközelebb tõlük rendelek.

m1garand
hobbyeasy.com, ha ennél olcsóbb kell(dragonból) akkor cyber-hobby.com

makett.tk

bizony szép<#vigyor2>
kemszi2
rájöttem hogy imádom a gyöngyházfehéret
most már mindegy, sikerült megrendelni😊 egy darabig ugy se lesz szükség rá, még nem tartok ott. egyébként melyiket ajánlod?

m1garand
a lucky az lassú

makett.tk

gondoltam, hogy más a hatása, mint a szárazecsetelésnek😊
már csak meg kell vegyem, csak az a baj, hogy Luckymodel-en nincs Paypal lehetõség, ugyhogy máshol kell kinézzem😄

jogos
modellmaker
Most kössél bele a szavakba, egy hk-n sose csak kosz VAGY koptatást ábrázolsz, hanem a kettõt együtt.

modellmaker
Pontosan, csak nem olyan intenzív.

Mint a homokfúvás?<#nyes>
A belsõ térrel csak 1 bajom van: hiányzik a padlóról 1-1 lõszertároló rekesz, ami látványos
A sivatagi por erõteljes koptató hatású, fõleg ha széllel társul. Szóval nem eltúlzott szerintem.

Ezt elhiszem Neked, de most a koptatásról volt szó...<#wave><#nevetes1>
modellmaker
Más a szárazecsetelés, meg mást tudsz ezzel csinálni. Ez inkább a pasztellkrátapor helyett jó, vagy azzal együtt. Más eredményt ad a kettõ. Állítólag nagyon jó.

modellmaker
😄

Crazy: olyan nincs, hogy egy hk, tiszta. Csak olyan van ami tiszta kosz. Illetve rögtön gyakorlat után mikor le van mosva, akkor tiszta. De nem egy iraki M1...

Nem emlékszem már rá pontosan, de itt a topicban történt.

<#wow3><#nyes>pedig elég jó kit-nek tûnik, fõleg ilyen jó belsõtérrel😄

Az biztos, hogy nem egy hetes meló lesz<#eplus2>
Nálam van, nézegetem-gyönyörködöm és bosszankodok néhány hibáján
Ugyanazt a hatást elérheted pasztelkrétaporral is, nagyságrendekkel olcsóbban...<#wink>
m1garand
hát a kifestés nem lesz semmi, de tanúlmányt lehet majd írni, láthatod, hogy mi hogyan mûködött

makett.tk

m1garand
ilyen lesz heckernek is

makett.tk

<#eljen>most rendelted meg, vagy már megérkezett?

Gondoltam szerzek hozzá egy ilyent:

Ugyan nem dolgoztam még ilyennel, de sztem jobb hatást lehet vele elérni, mint szárazecseteléssel. Valaki használta már?

Új szerzemény!
Lehet, hogy hülyeséget csináltam, de nem tudtam otthagyni<#hehe>
Talán picit eltúlozta a készítõje, de hát a fene tudja. Errõl a hk.-ról egy fényképet láttam, amikor lecsúszott az útról (istennek se találom!<#falbav>) és azon nem volt megkopva(talán még a háború elején lehetett<#wink>).
Mindenesetre azt tanácsolom, olyanra csináld, ahogy Neked tetszik! Aztán az vesse rád az elsõ követ, aki 101%-osan bizonyítja, hogy nem jól csináltad<#eplus2>
Adam II
Merthogy?

Vigyázz, én egy ilyen kijelnetés után nemrégiben le lettem b@szva!

modellmaker
Korrekt, de inkább eredeti hk-k után koptatsd, ne egy makett után.

Szerintetek ez a normális koptatás, vagy már egy kicsit eltúlzott?

Feltettem egy-két 1/48-as Hasegawa és Verlinden kiegészítõt a teszveszre (nem reklám). Modern (1970 utáni) amerikai katonai repüléssel foglalkozóknak érdekes lehet.

E!

RATCUSTOM
Amúgy makettinfón olvashatjátok a cikkemet életem második makettjérõl
csak ide kell kattani: http://makettinfo.hu/index.php?jobb=Volkswagen_Golf_I_GTI&&hash=
Megéri megnézni nagyon szép XD, amúgy meg kérem róla a véleményeket, hadd tanuljak

RATCUSTOM
makettben nem tudok én se róla, sajnos nem túl sok audi van makettben, de modellben van az biztos!

Glpetyus
pl vegyél egy panelezõ tollat.
de akár egy rotringal is ki lehet szépen húzni,aztán a lakkozás eltünteti a grafit jellegzetes csillogását.

Adam II
Hogyan?

modellmaker
Én nem tudok róla.