69150
-
:)
2 hét szünet után tegnap este kicsit csinálgattam !
Már csak 1-2 apróság van,de a küzdőtérbe valamit kéne raknom,mert egy kicsit sivár.
(sisak,szimat szatyor,ilyesmik) -
CrazyCharlie #56374 Na, fújd meg, én is elszóltam magam...2 napja feléje sem tudtam nézni a makettnek!
Te hogy állsz a Wespével?
-
bgabor #56373 Mert te nyilván nem kérdeznél rá minden szir szarra, mielőtt egy olyan, többtízezer forintos berendezést vásárolsz, amit még sose láttál életedben. Na ne röhögtess. -
bgabor #56372 Oké, kösz az információkat. -
itt az SG-n Pointer kolléga is ilyen kompresszort használ, csak ő pneumatikát hajt vele szimulátorban tehát nem egy rossz darab
-
a színe nem érdekel, am rendesen ki tudod akasztani az embereket -
te amúgy nem a hangja a lényeg -
ugyanazt használom mint ami m1garandnak van -
bgabor #56367 Egyébként te milyet használsz? -
bgabor #56366 Köszönöm, erre voltam kíváncsi. -
halkabb mint egy porszívó, de hangosabb mint egy légkalapács 
viccet félretéve, nem hangos szerintem, egy praktikeres kompresszor jóval hangosabb, ráadásul nehezebb is, levegő tartály nem árt rá, sem akril sem az olaj festék nem szereti hogyha jön a lecsapódott pára kifele a pisztolyból :S, foltos meg egyenetlen lesz a festés és lehet kezdeni előröl -
nem mindegy csendes kompresszor nem létezik, csendesebb mint egy porszívó -
bgabor #56363 Hűt úgy hogy eddig levegőpalackokat használtam, csak az nem volt már tovább tartható.
Hangerő kapcsán mégis mit kell elképzelni? Egy porszívó vagy egy légkalapács hangerejét?
-
ne ingadozzon a nyomás és lecsapódik a pára ill vissza szivárog a tartályba
igen elég zajos, de dolgozol közben és nem alszol szerintem
de ha ez idegesít akkor, hogyan makettezel? -
bgabor #56361 Még egy kérdés: Mennyire hangosak ezek a cuccok? Rühellem a zajos dolgokat, megőrjítenek. 
Úgy tudom a különböző OBI-s és hasonló mezei kompreszorokhoz képest ezek a kifejezetten makettezési célra készült kompresszokok nem hangosak. Rosszul tudom? -
bgabor #56360 A levegőtartály miért fontos(nem értek hozzá)? Annyira egyenetlen a tartály nélküli kompresszorok nyomása? -
Ja és nem fontos hogy olyan formája legyen mint a képen,egy kb 2,5x1,5cm-es összefüggő darabra lenne szükségem -
Sziasztok!
Egy kérdés: Nincs esetleg valamelyikőtöknek fölösben ilyen hűtőhöz való maratása? Vagy bármi más jó,ami hasonlít ehhez.. A Peugeot hűtője eléggé látható lesz,így gondoltam feldobnám maratással,de sajnos a transkithez nem adtak hűtő maratást,maradékom nekem meg nincsen
Köszi!
-
ad340 azt is ott vettem 1 fajta cső van sima pvc, rányomod a tömlővégre és kész, a nyomáscsökkentőn és a pisztolyon is uo van, írj Lacinak mailt segít. -
bgabor #56356 Milyen fajtát vettél tőle, és milyen pisztollyal használod? -
az a műa. cső ami a képeken van -
írtam nem tudsz olvasni? -
tán hívd fel/menj el a boltba és kérdezd meg melyik való hozzá :)
tudom ez nem segítség,de így képről csak az tudhatja mi való rá,aki ilyet használ. -
bgabor #56352 Értem, de a fő problémára, a levegőkábelre nem kaptam választ. Honnan tudjam, melyik csatlakozásút vegyem? -
mondom én,hogy megtáltosodtál :DD
-
az marha drága,a fölötted lévő linkben ugyanaz van feleannyiért!
de ezzel jobban jársz,mert tartályos. -
Pap Lacit csak ajánlani tudom http://www.paplaszlo.com/airbrush_kompresszor.html
Van több fajta komp. és páralecsapó és tömlő is, írj neki!
Én is tőle vettem, minden ok. -
bgabor #56348 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Most szándékozok áttérni a Revell starter class - levegőpalack kombóról a kompresszor+profibb pisztoly párosra.
Vettem is egy Chromax BD-130 szórópisztolyt INNEN, most azonban a kompresszor van soron. A Chromax `Pluto` nevű kompresszorát néztem ki ugyaninnen, a probléma azonban a következő: dunsztom sincs milyen levegőkábelt kellene rendelnem hozzájuk, amivel össze tudnám kötni őket.(ugyebár egyikhez se adnak gyárilag) A fent taglalt oldalon van négyféle Chromax levegőkábel, mind másik csatlakozóval. Az, hogy a kompresszor vagy a piszoly milyen csatlakozót használ, nincs persze feltüntetve a termékleírásokban.
Na ilyenkor mi van?
Végre vége a vizsgaidőszaknak, és kezdenék makettezni, de ilyen tömlőproblémákkal szembesülök. -
CrazyCharlie #56347 Az azért túlzás...de most rákaptam az ízére
Kész van minden az M923-ason (jó, a létra még mindig nincs) ma hagyom száradni a cuccost, holnap csiszolok+szépítgetek...meg talán a járgányt is lefestem. Asszem hétvégére kész lesz
-
hogy most meg te kezdted el nagyüzemben nyomni a maketteket :)
fú,nem szeretem a humvee-t különösebben,de ez elég dúrva . -
CrazyCharlie #56345 Lehet magyar Humwee-t építeni! Csak egy zsíros bankszámla és egy géppuska kell hozzá...
-
CrazyCharlie #56344 Mija csudálkozás tárgya?
-
CrazyCharlie #56343 Ütős lesz!
-
-
nem lesz ez olyan rossz :P mármint ahhoz képest hogy kezdő vagy :D -
-
-
Hali! 
Alakulgat a 205-ös
-
CrazyCharlie #56337 Okés, köszi! Tegnap+ma csak festegettem, talán holnap készre tudom szerelni, aztán jöhet a páncél.
(megjött végre a Bedford!
)
-
szerintem felesből legyen,hisz 0.5x35 = 17.5mm.