Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ez ló[email protected]/144,ne röhögtess 😊
EZ a nem semmi.
Igen:2 méter,igen:3000 alkatrész,és igen:500 euro -.-

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Nem, ebbõl 38...
Ha hajóval küldik akkor 20, szóval akkor a 125-bõl levonhatsz 18 dollárt😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nonicks
gondolom ebbõl 25 dolcsi szállítás?

szállítással együtt 125 dollár, asszem nem kell részletezni, hogy az ft-ban mennyi😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Köszi
m1garand
http://www.modelsforsale.com/
ez drágább de itt van ami a másiknál nincs
http://www.modelhobbies.co.uk/shop/
ez olcsóbb de nincs minden

makett.tk

Glpetyus
Ezt már 1/48-ban sem tudtam hova rakni annak idején.
Tényleg hova lett az a makett? <#fejvakaras>

Tegnap "lomtalanítottam" : kb 10 repülõ,5 harcjármû,és 1 tengó került dobozba + és fel a padlásra 😞
Fent már várta õket kb. 30 másik társuk 😞
(nagyrészt 1/72-es masinák,leginkább még az ecsetes korszakból)
nincs szívem kidobni õket.

Adam II
Mennyibe kerül egy ilyen?

DJ Skyline
1/32 Trumpeter A-10A Thunderbolt, ez is "szarul" néz ki <#wilting>

Igaz, úgy már tényleg érdemes "meghajókáztatni" a csomagot
hát változó, én most néztem, hogy 1,61kg-os makettnél 30 dollár az airmail és 18 a Surface😄 Kisebb tömegnél nincs nagy eltérés, de ha valami nagy dolgot veszel, akkor már meglátszódik..

Annyira nem drága az air mail sem...
Tudsz adni linket?
m1garand
a postán a surfacel lehet spórolni ha nem számít a kb 1 hónapos hajóút<#csodalk>

makett.tk

m1garand
azt angoloktól kell és a többi festék félét is

makett.tk

Egyedül tamiya Spray-t nem tudtam rendelni, mert nincs nekik (vagy én nem találtam meg...)
Konkrétan 7700Ft-t fizettem Tamiya Kingtiger+Tamiya fotómaratott védõrácsok+2 Tamiya weathering stick+postaköltségért. Ha erre nem jön rá semmi, akkor nagyon jó szerintem. Itthon kapnék 8000 alatt Kingtigert? Szerintem nem nagyon.<#szomoru2>
m1garand
sajnos már nem sokkal

makett.tk

Köszi az infókat<#worship>, majd meglátom, mi lesz, ha megjön a cucc. Ahogy nézegettem a Hobbyeasy viszont drágábban postázza a dolgokat(ennél a rendelésemnél úgy lett volna)Mindenesetre olcsóbban jövök ki így, mintha itthon vettem volna meg csak a makettet!<#wink>
modellmaker
cégtõl függ 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

m1garand
aminek nyoma van azt nem lehet letagadni, de az a cégtõl is függ

makett.tk

m1garand
a makett vámmentes bizonyos összeghatárig, ja és van rá áfa, de én a hobbyeasy rõl ajándék megjelöléssel kértem, elvámolták és vámmentes pecsétt kapott ( de azok 5 és a feletti darabokat rendeltünk) kisebbet be se ad a posta a vámra. a lucky csak arra jó, hogy van dobozbontás drágább a hobbynál. Igen zárolják az összeget szállítás után vonják le uh. lehet hogy drágább lesz vagy olcsóbb a HKD tól függ, itt hívnám fel a figyelmet hogy a HKD 22 Ft lett, egyre kevésbé éri meg rendelni kínából! Nekem a hobby nál csak azt tudod megvenni ill. kifizetni ami van, ha menetközben elfogy akkor nem vonja le az árát a Lucky ról azt mindták, hogy igen. A hobby ról nekem utaltak már vissza is pénzt mert töröltettem vmit és azt már beszámolták de 2 levél és rendeben minden.

makett.tk

modellmaker
^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Köszi, megnyugtattál<#wink>
modellmaker
Ehhe zárolás, mi? 😄 Belelóg a kezed a bilibe. 😄 Ha nem PayPal és nem lesz teljesítve, nem kapod vissza a lóvét.

Kifizetés: ilyenkor ténylegesen átutalják a fizetendõ összeget a cégnek, vagy csak zárolják X ideig és ha nem történik meg a teljesítés akkor feloldják a zárolást?
Ha már a rendeléseknél tartunk...kifizettem a makettekért+a szállításért kért összeget, ezen felül lesz még valami költségem? Vám?
Épp az a bajom, hogy "aviable" és nem "in stock", úgy mint a többi rendelt cucc...
m1garand
t34 az hajóval jön és b@szogatni kell a cyber-hobby-t mikor nem írtam nekik akkor 10 napig nem csináltak semmit, 2 naponta b@szogattam akkor végre megmozdúltak

makett.tk

m1garand
ami nem "aviable" az out of stock nem tudni mikor lesz, nem szabad olyat berendelni!!!!

makett.tk

Hecker007
jaja ez gáz, mondjuk nekem majdnem egy hónapot kellett várni a T34/85-re meg most az AFV Club Sturmtiger-re, mondjuk én CyberHobby-ról meg hobbyeasy-rõl rendeltem

A Luckymodel-tõl. Tudom, hogy megéri várni(jó makett olcsón), DE! ennyi idõ alatt igazán beszerezhették volna és akkor még várjak 7-11 napot a szállításra...
Hecker007
tamiya királytigris szerintem nagyon jó, igaz nekem nincs (nekem egy dragon van) de láttam 2 félét is, megéri várni rá 😊 honnan rendeled?

Tamiya Királytigris rendeltem még hétfõn, a többi cucc már megvan a raktárban, csak ez nincs(a többi is Tamiya és mindegyik "aviable" volt, nemtom miért pont ezt nem szerezték még be...) A full belsõs Academy nekem is megvan, kb 70%-ban kész Tamiyától meg az afrikai Tigrist fogom megszerezni majd egyszer...
Rendelj hozzá makettet is<#vigyor2>
Hecker007
milyen tigrist szeretnél venni?
(nekem van már egy tamiya meg egy academy full belsõvel 😄)

Adam II
Még mindig nincs fényes lakk. Majd hétfõn azt mondják. Ha akkor sem lesz nem érdekel, hogy nem éri meg a postaköltség miatt esküszöm rendelek egyet a netrõl. Még egy ilyen böszmeséget<#boxer><#sir>

Még mindíg nem "in stock" a Tigrisem<#wow3><#shakehead><#rinya>
Western star 1:24 italieri makett.
eladó!!!!!!!!!!!!
ár: 6000FT
10 000ftért vetteék csak én nem makettezem azért eladom.

érd:[email protected]
RATCUSTOM
Hát én is pont így jártam de én már a negyedik hétnél tartok, tehát kitartás<#vigyor>, de már nem is fogok venni egy ideig ha lesz akkor sem mert most másra fogok költekezni<#vigyor>

De az ajánlott színek sztem elég becsapósak. Nézd meg az összerakási utmutatóban, hogy melyik szineket használd és az alapján dönts.

Adam II
A festék kupakján vannak számok és olyan számút veszel ami a dobozon van.

nonicks
Gyártó által ajánlott fõ színek, Revell kódban:16 48 91 valaki elmagyarázná ezt hogy kell értelmezni?😄😄

ez az oldal nem is rossz, valami hasonlót kerestem, egész jól mutatja, hogy milyen koszolást milyen technikával kell felvinni😊 thx

Adam II
Ma megint nem kaptam lakkot de megkérdeztem az eladót mikor lesz és azt mondta pénteken lehet, hogy lesz. Ha akkor sem járok sikerrel lefújom mattal vagy nem tudom. Olyan mérges vagyok emiatt. Már semmit nem kell csinálni csak lelakkozni, ráragasztani a fegyvereket meg néhány apróság és kész is lenne de neeeeeem nincs fényes lakk csak egy tonna matt amibõl itthon is van bõven<#boxer>
Na tudom türelem kell a makettezéshez csak kb 2 hete nem makettezek semmit.

Porsche tornyos Királytigrist, hozzávaló fotómaratott védõrácsokat, 1 Weathering Stick (Mud)-ot és 1 Weathering Stick (Snow)-t . Minden Tamiya
Weathering Sticks
Luckymodel.com/FAQ <#vigyor2>
amugy mit rendeltél?😄

modellmaker
Inkább nem egyértelmû a megfogalmazás, vagy nem olvastad el rendesen a FAQ-t. 😄