Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre gondoltam.
Ez kb 240000 ft lesz amire a végére érsz.
Downhill!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mennyibe? A 34900-ra gondolsz, vagy a 200 ezerre? Mert 200-ért csak nagyon fullos-fullos mozdonyok vannak, általában limitált kiadások. A "normál" mozdonyok ott is 20-40 között mozognak. Ráadásul azért a 200-ért amennyibe ez kerül, simán kihozható egy hasonló méretű és komplexitású piko elemekből épített asztal.
Az index vasútmodellezős fórumán is szó volt erről a kiadványról, ott linkeltek is be a mozdonyról egy elemzést. Műanyag kínai tákolmány az egész, 20 dekával könnyebb, mint egy azonos típusú (M62) Roco mozdony.
Persze a Piko mozdonyokból is vannak különböző árkategóriák, a 10 ezer ft-os "MyTrain" mozdonyok egyértelműen gyerekjátékok, de pl. a 20-ért kapható Br 218 már komolyabb cucc. Meg is lepődtem, amikor először fogtam ilyet a kezembe, hogy mennyire robusztus, az "alváz"-uk is egy egy tömbből kiesztergált fém váz.
Viszont.
az első szám 490.
A második szán 1290
onnantól 1990.
És 100 szám van. Tehát több mint 200 ezer huf amire kész lesz. És ebben, nincs benne a mozdony illetve a vezérlő.
Az plusz 34900ft.
Én azért vettem meg egyébként mert a srácoknak tologatni jó:-) De ismertem már ezt a dolgot volt már F1 es ferrari is ilyenből. Kegyetlen drága lesz amire a végére érsz. Jah és nem is egy nagy pukk.
Persze ha a pikot nézed ott ennyibe egy vonat kerül, de azért az olyan is.
Egyébként, ha nem találsz akkor tudok adni linket illetve a megrendeléshez dolgokat. Mert megrendelhető előfizetéssel, és akkor küldik Neked nem kell rohangálni az újságosokhoz.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.09.09. 16:12:12
Downhill!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.09.08. 17:54:13
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1991-ben készült,kiállítási darab!"
- Gyönyörű: a szépség relatív, na de ennyire?
- Kiállítási darab: végülis lehet kiállítási, ha valamit elviszel egy kiállításra, az onnantól már kiállítási darab (akár kiröhögteted vele magad, akár nem)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Tudom,mobilos,meg poros,de most nincs jobb. 95%-ban kész.
A kukától /megtaposástól mentettem ki az elcseszett fényezés után.
Igen,matt gun metal.Élőben azért szerintem szebb.
De még akkor sem venném meg ha 50 számra lenne bontva,nemhogy 120-ra...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
megvan 36 ért!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.08.22. 14:16:51
Na mondom ráguglizok,meg is lett az oldal. Link
1:16-os méretü
Megörültem neki,amíg el nem olvastam hogy 120 részre van bontva a makett : 120 x 2500 = 300 EZER forint a vége egy 35 ezres makettnek)
Szerintem még a másfél méteres bismarc sem került ennyibe 😄
lehúzás.hu
Örülnék ha felraknál képet,ha nem gond,mert szerintem én átsiklottam felettük 😊
Szerintem nagyon korrekt a minősége. A makettinfos srácok írták amikor dumáltam erről velük, hogy sok minden nem jó. Tehát ha a valósághűség fontos szempont akkor kell alakítani. Pl azt írja, hogy a scaniában lévő motor (ami az új kamionban van) nem jó, mert olyan csak a régi orrúba volt meg ilyenek. De ha ezt nem vesszük "észre" maga a készlet elég korrekt :-))
Downhill!!
Túl sok tapasztalatom nekem sincs egy Deltát raktam össze. Az viszont ha jól tudom egy átcimkézett Protar termék volt. Volt a kezembe egy G merci is az korrekt darabnak tűnt
ejj a régi szép idők,fel kellett rakni két felségjelet oldalra meg egyet a toronyra oszt jónapot <#idiota>#idiota>

kelleni fog mert beleszerettem ebbe a dögbe :

Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2016.08.20. 16:27:44
Én a másik lágyítót használom, nagyon extrém amit tud!
Nehéz lesz megcsinálni a szigeteléseket mivel elöl-hátul nincs elválasztva. Főleg az A oszlopnál nem igazán van vonal amit követni lehetni 😄
Matt fekete lett,némi gun metal-al 😄
inkább érdekes mint szép <#idiota>#idiota> ,de 2 napja még a kukába akartam kidobni...
az a baj,hogy a rosso corsahoz direkt gun metal szerű szint adtam a felniknek,jól nézett volna ki,de most meg túl sok a sötét,festhetem át a felniket.
képet a végén azért majd teszek fel,bárhogy is sikerül 😊