69149
-
CrazyCharlie #56895 Nekem is csak utólag mondták, hogy a kevesebb néha több
A sárvédő ívét könnyű volt kicsiszolni, ellenben az alvázzal -
CrazyCharlie #56894 Sajnos rengeteg volt a beszívódás és a kilökőtüske...az illeszkedés - a horror fülke kivételével - egyáltalán nem rossz. Kivételesen nem bénáztam...még -
azért mer' sok van a neoflex tubusban,nem kell mindjárt az egészet rákenni :DD
a sárvédők belső ívében biztos élmény lesz/volt kicsiszolni :) -
#56892 lol xDDD -
#56891 kevés putty munka... :D
a készlet ilyen pontatlan/rossz helyen vannak a kilökőtüske nyomok, vagy te bénázol? :D -
CrazyCharlie #56890 Egyenlőre itt tartok vele: KATT Lefestem ma az alvázat + a plató alját és folyt köv -
#56889 naa,...kiváncsi leszek rá.
mostanában csípem a teherautókat.
van egy roncs opel blitzem,már 100 éve meg akarom csinálni valami elhagyatott,rozsdás roncsnak. -
#56888 A maus se volt egy gyenge gép -
CrazyCharlie #56887 Haladok a Bedford-dal, már amennyire...ma a vezetőfülke kasztniját dobtam össze (5 alkatrész) laza 6 óra alatt - száradással együtt. Estére talán sikerül összecsiszolni is -
#56886 :D -
#56885 a test megépült (asszem nem is egy),a torony fantázia olyan szempontból,hogy ez a torony a Maus-ra készült el eredetileg. -
CrazyCharlie #56884 Megépült ez a gép egyáltalán, vagy csak a rajzasztalon létezett? -
#56883 még nem tudom mi lesz belőle,de NAGYON nem lesz se kopott,se koszos.
-
CrazyCharlie #56882 A koptatást ne vidd túlzásba szvsz Egyébként csatlakozom Modellmakerhez; képet! -
#56881 türelem képet terem :)
(de nem ma :D ) -
#56880 képt -.-' -
#56879 Átfújtam az E-100-ast.
Sőt,már lakkal is lefújtam.
Most jöhetnek a koptatások,aztán a kosz,és még egy lakk.
-
#56878 muhaha
ugye-ugye? :P -
#56877 Petyus, bocs...
A multkor kiröhögtelek majdnem, hogy egy ajándékkal ami ugye nem is versenyre, nem is magadnak, hanem egy "laikus"-nak lesz, tulajdonképpen mindegy hogy néz ki xD
Bár, hogy mit adsz ki a kezedből az más téma.
Nade.
6 gen. R-type Fujimi civic:
Kinyitom nézegetem... nem lesz baj. Festéssel max 2 hét.
Háth... nem annyi. a beltér fod a könyöklőket mindjuk nincs kedvem legyártani, de gondolkodom rajta.
Viszont. 3 féle műszerfalat adtak hozzá. Az R-typeban más a középkonzol mint a nem R-typeokban. Na abból van jobbos, balos. A széria konzolból meg csak jobbos. Nekem meg balos kell. Eredmény: Nem bírtam ki és szétvágtam úgyhogy csiszoljátömiccsé.
Belelestem én is ebbe xDDD -
#56876 durva cucc... -
#56875 xDDD alakul, grat :) -
#56874 Sziasztok!
Lassan az én konténeresem is elkészül. A sárvédők, pár apróság, és kész...tempómat ismerve, pár hónap.... :D
-
#56873 autókról is csináltál remélem -
#56872 jaja, én voltam. elég jó volt a felhozatal. :) majd rakok képeket. -
#56871 felejcsedel -
#56870 próbáljuk ki,dobjad ! :) -
#56869 Itthon sajnos semmit sem könnyű beszerezni,vagy legalábbis drága/drágább -
raptor22 #56868 Köszi az infókat. Autót még nem raktam össze. Evo fanként ezzel szeretném kezdeni, csak itthon nem könyű beszerezni ezeket a maketteket. -
#56867 Szia!
Én hlj.com-ról rendeltem,mert volt egy 2 hetes akció,ha paypal-el fizettél,elengedték a postaköltséget,és olyat választottál amilyet akartál (tehát SAL/EMS),persze az EMS-t választottam:D Így 5000 volt az autó,amúgy csak az ems posta még + 3000 lett volna
Itthon is lehet kapni asszem,de 7 alatt tuti nem úszod meg. megamakett.hu és automakett.hu ezeken nézd meg -
raptor22 #56866 Honnan sikerült beszerezned a X-est? És Mo-on beszerezhető Evo 9-es, vagy ezek csak külföldről? -
#56865 Neem,teljesen gyári lesz:) Kinéztem egy színt is hozzá,ami nagyon hasonlít a gyári evo piroshoz.
Egyébként szerintem az evo-k evoja az a 6-os Meg ami még nagyon király az a 3mas,abból is a rally
Petyus: 1/24-ben nem is kéne?megdobnának vele,visszadobnád? -
vass17 #56864 Szép, ez a változat lesz, vagy még tuningolsz rajta?
(bár nekem sokakkal ellentétben nem ez a kedvenc evo-m, kicsit zavar, hogy ilyen morcos lett, nekem a 7-8-as és főleg a 9-es széria a favoritom)
-
#56863 megy/volt valaki a bólyai-n?
én nem megyek idén :I
-
1:1-ben elfogadnám én is -
vass17 #56861 Sok sikert hozzá:) -
#56860 Így van, pontosan ez az! :-) -
#56859 Na mim van?
-
#56858 naja,ez sem rossz.
Még agyalok rajta.Lehet marad a mostani,csak belefújok egy harmadik szint.
-
#56857 Kelly hősei feeling -
#56856 megvan 6321