Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ráérnek egyesek 😄 <#eljen>

DJ Skyline
<#wow2>

DJ Skyline
kóreai életérzés angol módra

Adam II
Remélem ha kipróbálják nem fog lezuhanni.

SgtChris
Hamár nagyban játszunk: C-17 Globemaster III :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Glpetyus
😊

PrasCo
Egész pontosan a talajnyomást hivatott csökkenteni. Ez ugyanolyan elven adja magát, mint pl. azok a teniszütõkhöz hasonló állatságok, amiket a hóban túrázók viselnek. Nem mindegy, hogy a testsúlyod mekkora felületen oszlik meg, és sétálsz a havon kényelmesen, vagy minden lépésnél derékig süllyedsz bele. Kis különbség hatalmas taktikai elõnyt jelenthet, ennek a felismeréséhez kellett a Keleti Front sártengere, meg a T-34-esek. Az Ostkette is egy tessék-lássék "terméke" ennek a felismerésnek: egyszerûen talajon, tehát mozgóképesen tartja a harckocsit.
m1garand
a kicsi súlyát máshogy, nem lehet elosztani, 1 pár lánctalppal elakadna

makett.tk

<#wow1><#guluszem1>Ez már igazi nehézsúlyú versenyzõ😊 Jól mutatna a polcon, az biztos, de miért van ennyi lánctalpa?<#conf>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem jobb. A US Army, a USAF és a USN három egymástól független haderõnem.

Ha általánosan akarsz fogalmazni, akkor az Egyesült Államok Fegyveres Erõi.

Ha te mondod😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Glpetyus
Nab@zmeg 😄
Pont 3x annyiba kerül-majd ha megjelenik 😄D

link

T-34-es "csak" 100 euro.

Adam II
És te is ilyen átlátszóra csinálod?

Glpetyus
<#idiota>

Glpetyus
kell egy ilyen.
remélem nem kerül többe sokkal mint az 1:16-os T-34-esei a trupinak,és akkor TALÁN megengedek magamnak egyet....(azok kb 20K-ba fájnak)

modellmaker
biztos olcsó lesz :|

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Adam II
Az uccsó kép fake.

DJ Skyline
ez még 1/35-ös méretarányban is durván nézne ki, nem hogy több mint 2x akkorában 😮

kemszi2
ez fasza nagyon
Glpetyus

URAL-4320 (ICM 1:35)

<#gun><#violent><#szomoru1>

modellmaker
egyre rosszabb 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jól mutatna egy An-124 mellett, fõleg, hogy méretarányban is egyeznek.

Hihetetlen, milyen rövid táv kell a gépnek, hogy fel és leszálljon, de ezt bizonyította Kecskeméten is😊

Nem úgy gondoltam, csak hülyén fejeztem ki magam. Általánosságban, a US ARMY, így már jó lesz?😄

A USN még általánosságban sem tartozik a USAF-hez.

Ami azt illeti kis tételben nem olyan nagy a különbség, de azért jó lenne, ha erõsödne már a Ft😊
Én is rendelnék, de most nem igazán készülnek a befejezetlen dolgaim se😄

greg benz
Nem bírtam magammal<#wow3> De hiába várnék,k*ra nem javul a helyzet... max amilyen a formám,elfogyna a makett,aztán meg azért anyáznék😄

A Navy tervei szerint párhuzamosan üzemelteik majd a 18-ast és a 35-öst. Aztán a 18-as helyett jön valami új és akkor majd a 35-ös lesz a másodrendû... Az USAF-nál sem dobják szemétbe a mostani állományt, jónéhány évig (évtizedig?)fognak egymás mellett repkedni az F-15/16/22/35-ösök
Igazad van, nem a haditengerészetre gondoltam, hanem általánosságban a USAF-ra.<#vigyor4>

DJ Skyline
F-22 mint haditengerészeti gép? nem hallottam még errõl, F-35-rõl tudom hogy vannak tervek ezügyben. nem lassítod le, mert valamikor napokig nincs semmi, most van egy kis téma, nem baj ha off. 😊

Gondolom az F-22 és F-35 egyszer csak felváltja a mostani állományt, de ez úgyis a jövõ kérdése.
egy jó kép, csak linkelem, így is jól lelassítottam a forumot:l
f22p47

DJ Skyline
a Tomcat az elsõ felszállástól számítva 36 évet húzott le. kíváncsi vagyok a Hornet mennyit fog. 😊 bár szerinem simán túltesz a Tomcaten, x+1 verzió, frissítés, újítás. EA-18G Growler (EA-6B Prowlert cseréli le, megy az is a padlásra) még csak most fog hadrendbe állni, jó is lenne ha 6 év múlva polcra raknák. meg az E/F Hornet sem egy öreg darab még

<#worship>Jó lesz ez, de képes vagy 215-ös árfolyamon rendelni most? Vagy sürgõs volt😄

<#eljen>Elég érett korban van már, ennek ellenére az egyik legjobb gépnek tartom😊

greg benz
Nah,megrendeltem ezt<#zavart1>

DJ Skyline
ma 30 éves a lódarázs, legalábbis ami az elsõ felszállást illeti F/A-18A név alatt.
1/48 F/A-18C
1/48 EF-18A

Glpetyus

Ehh.
Idáig 32 börzés jelezte részvételét a bolyai-ra...
Lesz hol elkölteni a pénzt.. 😮

Nekem a Nismo egyáltalán nem tetszik, akkor már inkább egy utcai Skyline. A másik tényleg különlegesebb, szóval ha ennyire ragaszkodsz a pályaautókhoz, akkor már inkább az R89😊

greg benz
Segítsetek választani<#zavart1>

Ez kb. 5300ért postával (nem luckyról),motor meg mindenféle extrák nélkül,vagy Ez kb. 6000ért postával...Ennek van motorja,méghozzá elég részletes. A skyline formára kicsit jobban bejön mivel "autószerûbb",de a másik nissanban meg pont a különcsége tetszik😊

greg benz
Gyönyörûek mind!!<#guluszem1><#guluszem1>

Glpetyus
látod,tudod te...
a maiakat már egy balfasz is elvezeti,de ezek vazz... O.o

modellmaker
nem a maketteket gyújtanám meg. 😄 mint munka, azok tényleg szépek.

vass: alapból az F1 nem adja, pláne ezek az ótvar régiek. mondjuk itt legalább még volt VERSENY a pályán...

<#ejnye1>persze vannak zsákutcák, mint ahogy a jövõ évi F1-sek is😄
Nekem a kedvencem a régi idõk, légterelõ nélküli, szivarautója, mint pl a fenti Maserati vagy Mercedes<#szeret>

Egyik-másik iszonyúan szépre sikerült<#buck>
Szinte látom, hogy a rendõrök megpróbálnak kimenteni a dühödt makettezõk gyûrûjébõl...<#eplus2>