Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ugyan,én is meg tudtam állni :)

Nem, ma melóztam, holnap meg itthon van dolgom...legalább marad pénzem<#hehe>
Glpetyus
:)
Te voltál/mész ?

A Land-Wasser-Schlepper-re fogadni mertem volna<#vigyor2>
Glpetyus
Ja,ezeket újítottam :
1.
2.

Glpetyus
Üdv
Na,megvolt ez a kiállítás is...
Borzalom milyen tömeg volt.Fõleg a börzén,ami amúgy kurva jó lett volna,ha oda lehet férni.

Jól néz ki, gratula<#eljen><#taps>
Ne legyél szégyenlõs, rakj még képet<#email>

remélem most már bejön

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

T-34/85 (Tamiya)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Na igen, ez az egyik fele. A másik, hogy nem zavar a sok alkatrész(a Dragon mostanság nagyon elveti a sulykot, lásd Pz.IV sorozat 1000 körüli alkatrésszel), ha illeszkedik. De az már lassan vicc, hogy egy retkes ajtót fél óráig csiszolok-faragok és mégsem tudom rendesen "bezárni"!
Kösz a biztatást...remélem igazad lesz!
És mennyi cuccal távozol majd?<#hehe>
Egyébkénz igaz, azt sem értem minek kell 500+-os maketteket gyártani<#wilting><#eplus2>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Már múltkor is mondtál hasonlókat, pedig az a belsõ tér igencsak jól sikerült, biztos, hogy most is megoldod:D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Napokon belül elkészülök a Scuddal, ám mély fájdalommal tudatom, nem ez lesz életem legszebb makettje<#rinya>...jól megszívatott már eddig is, és van még néhány rúgás a tarsolyában.<#eplus2><#duma>

FIGYELEM, KÖZÉRDEKÛ KÖZLEMÉNY!
A f*szom a Dragonba!!! Nagyon köszönöm...
KÖZÉRDEKÛ KÖZLEMÉNY VÉGE.
Már annak, aki nem dolgozik...
Glpetyus
Holnap Bolyai <#alien>

Természetesen :)
pár figurával, megy egy Gaz-67-tel.
Ha idén nem is, de januárba szeretném befejezni.

<#worship>Köszi a segítséget, megtaláltam egy korábbi hozzászólását, ahol tökéletesen le van írva a módszer:)
Egyébként nagyon durva lesz a géped, nagyon tetszik a "sítalp", esetleg tervezel alá egy havas diorámát??

Ehhez képest kiírta a rendszer, hogy a kép túl nagy...na mindegy, lebutítom a gépet és nekifutok újra.
Sanszos<#hehe>
w77d
sziasztok! nincs valahol egy érthetõ leírás makettek festésérõl? nekem mindíg ott bukik el a dolog....

Glpetyus
marha jó lesz <#eljen>
illetve már most is az :)

Vass, olvastam infot.
Propellerfanatic(Lörincz Peti) cikkeit olvasd el...csak drótakadályokat épít, rengeteg cikk, és segítség!

Charlie!

Infora akkora képet teszel fel amekkorát akarsz...ha kész, elmented, MEkett meg majd aktíválja.

Vass!
Ez még nincs festve:):)
De azóta már kicsit elõrébb haladtam.
Batya honlapján találsz róla egy topikot, ott részletesen írok róla :)

Én is szerencsétlenkedtem egy sort.... Nem tudom, hogy lehet beszúrni normális egy képet, csak feltölteni tudom, de elég furcsa nekem ez a rendszer.

modellmaker
passzolom, megnéztem de sehol nem látom kiírva
kérdezd meg vkitõl
a makettinfo topicban pl

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Én tudtam, azt hittem, hogy le is írtad, de nem.... ezek szerint gondolatolvasó lennék?:D

Elkövettem egy apró hibát...azt nem írtam, hogy a makettinfóról lenne szó<#falbav><#wow3>
modellmaker
keress vmi képfeltöltõs helyet inkább. csak ne képfeltöltés.hu-t

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
ha vipes felhasználó vagy 200kbyte

Ha nem vagy vipes asszem csak 100 vagy ilysmi.. A mérte az szerintem meg 800x600 nál ne legyen nagyobb.

Downhill!!

Írtam egy dobozbontást a Falcon-ról, de a képek, amiket készítettem, szokás szerint túl nagyok. Tudja valamelyõtök, hogy mekkora a max feltölthetõ méret?
Na megrendeltem, remélem gyorsan postázzák angol honból..:D
Egyébként akciós ha érdekel még valakit, itt: www.modelhobbies.co.uk

Kicsit homályos a kép, de úgy látom szépen fel van "tuningolva":)
Amugy ilyen világos a belsõ, vagy még kap festéket??

Eduardnak a Weekend Edition azért van, h megvedd az alapkészletet és azt szétgyúrmázd mindenféle feljavítóval.Régebben(még a fekete doboz idején) jött be ez a profipack ami azt jelenti h pár pluszt adnak az alapkészlet mellé, pl. maratás, gyanta cuccok.Az új( narancssárga) dizájnnál már nincs profipack, ott alapba adnak egy kis maratást...plusz ugye van a WE <#nyes><#nyes>
Ja..szakterület: ami éppen megtetszik, a repülök közül, de többnyire orosz illetve német 2. vhus repcsik. Vagy legyen bûnronda repcsi..az nekem megtetszik :)
Ha megengeditek, jelenleg ezen dolgozok több mint egy éve:

Glpetyus
de vak vagyok,ehhez is van maratás..
mit okoskodok? <#kuss><#wilting>

Glpetyus
nem hiszem,hogy élve távozott volna :)

Glpetyus
ez a "sima" változat.
senem weekend,senem profipack

<#wow1>na ez már valami, elég élethûen sikerült:)

Egyébként igazad lehet, én csak azt tudom, hogy van a Weekend edition, amibõl kispórolják a maratást.

kemszi2
valaki leborította volna az asztalról:D
Glpetyus
na remélem látszik:

aprópici dioráma :D

Glpetyus
én úgy tudom,a normálhoz nincs maratás.

Hát igen, de a profipack nem azt jelenti, hogy több kiegészítõt adnak hozzá: úgy tudom, hogy a normál készleteikben is van fotómaratás, szóval nem tudom, és ehhez is kb csak annyi van, szóval nem értem, mivel tud többet:D

MattHeafy: Mi a szakterületed? Foglalkozol kétfedelûekkel is?

Vagy csak nem tudsz róla <#nyes>
Ott a Roden pl. rengeteg mindent kiadtak, több méretarányba, meg hát az Eduard...
Huzalozás sem bonyolult ha tudod h melyik honnan hova tart, de errõl rengeteg információ van a neten.

Glpetyus
ezek a profipackok nagyon szép készletek!
ami bonyolúlt lesz benne,az a merevitõ huzalok elkészítése,felrakása..

És nem is néz ki túl bonyolultnak.... de hát ez van, az Eduard ilyen témában mégiscsak elismert gyártó.

Nekem õ a kiválasztottam. Az a baj, hogy elég szûk a piac az 1Vh-s kétfedelû gépekbõl:S

Glpetyus
hmm.
úgylátszik a trumpi,hobbyboss mellett mégegy jó gyártó kínából.

Természetesen kínai. Nemcsak tûnik, jó is! <#vigyor2>
Ja, megpakolták rendesen. A makettinforól újítottam<#wink>