Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na,megvolt ez a kiállítás is...
Borzalom milyen tömeg volt.Fõleg a börzén,ami amúgy kurva jó lett volna,ha oda lehet férni.
Ne legyél szégyenlõs, rakj még képet<#email>#email>
remélem most már bejön
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
FIGYELEM, KÖZÉRDEKÛ KÖZLEMÉNY!
A f*szom a Dragonba!!! Nagyon köszönöm...
KÖZÉRDEKÛ KÖZLEMÉNY VÉGE.
pár figurával, megy egy Gaz-67-tel.
Ha idén nem is, de januárba szeretném befejezni.
Egyébként nagyon durva lesz a géped, nagyon tetszik a "sítalp", esetleg tervezel alá egy havas diorámát??
Propellerfanatic(Lörincz Peti) cikkeit olvasd el...csak drótakadályokat épít, rengeteg cikk, és segítség!
Infora akkora képet teszel fel amekkorát akarsz...ha kész, elmented, MEkett meg majd aktíválja.
Vass!
Ez még nincs festve:):)
De azóta már kicsit elõrébb haladtam.
Batya honlapján találsz róla egy topikot, ott részletesen írok róla :)
kérdezd meg vkitõl
a makettinfo topicban pl
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ha nem vagy vipes asszem csak 100 vagy ilysmi.. A mérte az szerintem meg 800x600 nál ne legyen nagyobb.
Downhill!!
Egyébként akciós ha érdekel még valakit, itt: www.modelhobbies.co.uk
Amugy ilyen világos a belsõ, vagy még kap festéket??
Ja..szakterület: ami éppen megtetszik, a repülök közül, de többnyire orosz illetve német 2. vhus repcsik. Vagy legyen bûnronda repcsi..az nekem megtetszik :)
Ha megengeditek, jelenleg ezen dolgozok több mint egy éve:

Egyébként igazad lehet, én csak azt tudom, hogy van a Weekend edition, amibõl kispórolják a maratást.
MattHeafy: Mi a szakterületed? Foglalkozol kétfedelûekkel is?
Ott a Roden pl. rengeteg mindent kiadtak, több méretarányba, meg hát az Eduard...
Huzalozás sem bonyolult ha tudod h melyik honnan hova tart, de errõl rengeteg információ van a neten.
ami bonyolúlt lesz benne,az a merevitõ huzalok elkészítése,felrakása..