Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
1/800 <#banplz>

Glpetyus
Egy kedves makettezõ kolléga segítségével beszereztem elég kedvezõ áron ezt a kieget a merkavahoz.
Úgyhogy ha egy darabig nem jönnék,akkor a zártosztályon vagyok <#idiota>

Arról nem beszélve, hogy akkor a régi raktár már nem fogad semmit, amíg épül az új?? Vagy simán eldózerolták a régit, és a dolgozók lakásaiban/garázsaiban tartották a készletet?
" -Elnézést, Mr.Wei, holnapra kellene egy Tamiya King Tiger, van Önnek otthon?
-Hmmm, úgy emlékszem van egy a garázsban az édesanyám hamvait tartalmazó urna alatt. Holnap reggel behozom magammal."
Akkor viszont tájékoztassanak, hogy ezért-azért késések lehetnek, nagyon sajnálják, vagy valami...szerintem legalábbis így illene.<#duma>
Most olvastam Makettinfon, hogy új raktárat épített a Lucky, ami most készült el decemberre, gondolom, ezért vannak még kisebb késéseik.😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

"nekem szoktak lenni pillanatnyi fellángolásaim, szóval három hónap múlva már lehet, hogy a hátam közepére se kivánnám az adott makettet😄"

Ismerõs<#vigyor2>
<#wow1>Hát nem tudom, nekem szoktak lenni pillanatnyi fellángolásaim, szóval három hónap múlva már lehet, hogy a hátam közepére se kivánnám az adott makettet😄

Pedig szándékosan ezt választottam
ehelyett ...de így utólag, úgy látszik semmi értelme nem volt...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Leadtam a rendelést szeptember 21.-én...és még mindig aviable.<#rolleyes>. Emailjeimre nem is válaszolnak, úgyhogy ennyit róluk<#kuss>
Glpetyus
nem hazudnak 😄

Hát az fasza, még mindig in progress, úgy látom megszívtam, pedig sürgõs lett volna:l

greg benz
Egyébként luckytól viszonylag gyorsan jönnek a cuccok,nekem asszem a rendelés leadásától számítva 14 nap a rekord

greg benz
a my order menüben tudod követni,hogy hol áll a rendelésed,ilyen színes kis ikonok jelzik..amikor "order shipped" feliratúra vált,akkor adták fel😊 Ha kértél tracking-ot is,akkor adnak egy tracking számot,amivel a japán posta rendszerében szemmel tudod követni h hol tart..bár sok értelme nincs,csak addig látod,amíg elhagyja hong-kong-ot..az meg 2-3 nap a feladástól számítva 😄

Hát közepes😄

Egyébként nem tudjátok véletlenül, hogy a Luckym-en értesítenek, amikor feladják a csomagot??? (még mindig azt írja, hogy Processing, remélem feltették már, ha nem akkor itt vérengzés lesz<#violent>)????

greg benz
Kicsit sok lenne rá a postakõccség<#buck><#gonosz1>

DJ Skyline
hívd föl hátha még aktuális 😄

greg benz
20 nap alatt itt volt, SAL-nál az nem rossz😊

Petyus: azt írja,hogy minden magyar hülye<#idiota>
Egyébként van köztük egy Impreza Sedan reklám is😊

Glpetyus
szép.
újság mit ír? <#idiota>

Kicsit sokáig tartott nem?😄

greg benz
Ma hozta a posta<#eplus2>

Glpetyus
a két AK kissé kilóg a képbõl.
Amúgy nem olyan vészes ez,egy komplett ruha -nyilván replika,mint ezek is- olyan 100-ban megáll,de azt már rád is szabták. (legalábbis egy pár éve még ennyi volt kb.)
Egy ppsh-t még akár a vaterán is találsz hatástalanítva ~60.-é'
Sok apró bizbasz,tárak,kulacs,akármi még mondjuk 40.
2kilóból megvan,de legyen akár 3kiló.
Az mondjuk más kérdés,hogy mire jó ez az egész ? 😄

modellmaker
egy családiház ára

csak linkbe, mert nem tom direktbe menne-e..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

modellmaker
<#zavart1><#fogmosas>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#idiota>
tudom 😊

modellmaker
így készül a csiszoló-papír is. 😊

Glpetyus
Thx
Amúgy nem is nehéz,lakk (fényes,mert az lassabban szárad)-homok-lefújom festékkel-kész.
Szépen rákövûl,csiszolni lehetne vele.

modellmaker
Jaja, megvan. 😊 Egyszerû, de nagyszerû. Kurva jól néz ki.

Glpetyus
legnagyobb bánatodra 😊 egyszerübb,mint gondolnád= HOMOK
Persze nem játszótéri,hanem homokszóráshoz használt fajta,abból is egy nagyon aprószemü.
Ezt szitálom át 3 réteg olyan fémhálón,amit harckocsi makettekhez szoktak adni,gondolom vágod mirõl beszélek.

Glpetyus
ja,csak nap végére ilyen vagyok tõle : <#idiota>
😊

modellmaker
ezt mivel csinálod?

Látom, jól szórakozol<#eljen>
Glpetyus
Glpetyus
Na,ezzel mókolok most.
Merkava-ra viszem fel a csúszásgátló réteget,mert Academyiék "lefelejtették".
Idegörlõ.

Glpetyus
amennyire emlékszem nekem nem volt gond velük <#nemtudom>

DJ Skyline
olcsó, és van is 60×60 centis helyem tárolni 😄

Adam II
Az 1/32-es Tamiyát vedd meg<#vigyor2><#idiota>

Van valami trükkje a Propadteam matricáknak? Már kettõt szanaszétszakítottam, többet nemnagyon kéne hibázni...pedig óvatosan bántam velük<#duma>
greg benz
itt próbálkozz

sziasztok!van köztetek olyan aki 1:24 kamion makettban jártas?kellene egy kis segítség megköszönném
Glpetyus
Láttam,akartam is mondani 😊

Ha már repülõ, akkor egy ilyet szívesen összedobálnék:
Sikerült úgy hsz.t írnom, hogy nem ismétlem benne magam...<#wilting><#wow3>
Ezt már én is nézegettem, sajnos valószínû hogy csak a matrica+a doboz új...amúgy nem egy túl jól sikerült makett.Inkábbezt venném meg; olcsóbb mint a Hasegawa, jóval olcsóbb, és Hasegawa az alapja...<#wink>
DJ Skyline
nem is tûnik annyira vészesnek, ahoz képest, hogy Italeri, de lehet az elõítéletek vagy a régebbi tapasztalatok miatt mégis csak a Hasegawát venném inkább <#idiota>

A játék-maketten akciósak a Dragon makettek.<#nezze>
Petyus, figyelem: olcsó a Scud!<#eplus2>
modellmaker
<#eljen>

Glpetyus
jah 😄

modellmaker
eh :C karácsony táján leszel megint?

Glpetyus
Szerintem azt még tartogatom egy darabig 😊
kicsit tartok is tõle 😛

Glpetyus
voltam :C