Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#zavart1>Saját gyártmány😄??

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

modellmaker
komoly <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
felkanyarodtam Eduard oldalára, találtam egy ilyet:
"We are looking forward to February, with an important moment in our company history – we will introduce our first 1/32nd scale kit, the Bf 109E-1. See the illustrations here! The kit will be released to the PROFIPACK standard, so it will include the color photo-etch sheet, masks, four marking options and color painting guide. The expected MSRP is $74.95, which gives you a very good value/price ratio."

röviden és tömören, az elsõ 1/32-es makettjük fog megjelenni Februárban, mégpedig a Bf 109E-1, tartalmazni fogja a feljavítót, maszkolókat, 4 féle matricázási / festési lehetõséget. a várható ára ~$75 lesz. mai árfolyamban ez 15.000 Ft, annyira nem is vészes. 😮

modellmaker
ehh =/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jó makett!
A helyes válasz: "csak legyek már túl rajta"<#hehe>
DJ Skyline
egyszer egy ilyet is össze szeretnék rakni.

DJ Skyline
nagyon vártad mert annyira agyrák volt az építés ("csak legyek már túl rajta") , vagy nagyon vártad, mert szeretted volna látni a végeredményt? 😄

Köszi!<#wink>
Háááááááááát...igazából megéri, mert különleges. És most jó ára is van!Viszont nagyon melós. Az illeszkedés helyenként nagyon gyatra. Sok a csúnya kilökötüske nyom. Nálam kb. 2/3-ad lapnyi 800-as vászon ráment + tömítõpaszta is fogyott rendesen. Ja és persze megzabált egy doboz festéket is (na jó egy pici maradt az alján)
Statikailag nagyon gyenge, meg kell erõsítgetni itt-ott és még úgyis hímestojásként kell bánni vele. Igazából ott basztam el, hogy az egységeket festés elõtt az alvázra ragasztottam. Na ezt nem szabad! Csak festés+koptatás+koszolás után; így nagyon sok kellemetlenségtõl kímélheted meg magad.
Én naggyon vártam már, hogy befejezzem!
Köszi!
Nagyjából megmértem, 52 cm hosszú és 9,5 cm széles a tükrök nélkül.
DJ Skyline
megnéztem én is a képeket. jó lett <#eljen> összefoglaló gyanánt mit mondanál? megéri megvenni, nem éri meg, bonyolult volt az építés, nem volt bonyolult, stb.

Köszönöm!
Kilenc indítóállványt és huszonvalahány rakétát kaptunk hozzá anno.
Köszi!
Elvileg igen, csak a fõ munkahenger kisebb lett a kelleténél, és elég érdekesen hat szétcsatlakozva...<#wilting>
<#eljen>Nagyon jól sikerült a sár, Várjuk a "folytatást"😄DD

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#taps>Tetszik, csak így tovább😊
Azért az a C-1-es is nagyon durva<#wow1><#wow1>

DJ Skyline
na itt van, nem akartam túlzásba esni, meg igazából elsõ sarazás volt, így csak szárnypróbálgatások voltak. nem fikázni, ezer éves makett 😄 (most se lenne jobb 😄Dsda)
katt. a kis képre

modellmaker
hm de kemény <#guluszem1> errõl nem is tudtam

DJ Skyline
én anno hintõport kevertem el barna festékkel, lett egy kis kamilla illata a párducnak 😄 majd mindjárt lökök pár képet emlékeztetõül

megpróbálom, köszi<#wink>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DJ Skyline
jaja.

modellmaker
Jó lett! Gratula! Tényleg volt magyar felségjellel ilyen böszmeség? 😄

Glpetyus
A legegyszerübben pigment porból,de ha nincs,akkor hintõport összekeversz barna festékkel.

Glpetyus
szép lett gratula <#eljen>
rakétát lehet mozgatni?

"sarat" hogyan tudnék készíteni? 😊

greg benz
Ugyehogyugye😊

Totya0001
Hello!

Én most szeretnék elkezdeni makettezni, és van valami "szakmai" tanácsotok nekem ? 😊

Befejeztem a Scudot, képek itt
Na, a tegnapi után írtam nekik emailt, hogy ha lehet, kicserélném a megrendelt makettet a másik verzióra.
Most reggel jött is válasz, hogy megcsinálták, van köztük árkülönbözet, azt kifizettem, és most már rendben van😊 Ugyhogy most kellemesen csalódtam a Lucky-ban, teljesem korrektek voltak<#worship>

Azta<#guluszem1> Ennyire azért nem lennék fanatic...
Élmény lehetett a szállítása<#hehe>
Glpetyus

modellmaker
Van az reklámozva. Csak nem nálunk.

modellmaker
<#gonosz1>

greg benz
Hát jah,sajnos néha kínos velük,ezt én is tapasztaltam...

Persze, hogy ki. Ha ennyire rossz a helyzet, akkor írok nekik, hogy próbálják meg a másik verzióval kicserélni, nekem az is jó lenne, csak gyorsuljanak már fel...

Adam II
Majd jövõ karácsonykor talán...

greg benz
Ne számíts túl sok jóra,ha 1 éven belül nem kapnak az adott cuccból,akkor 1 évet vársz.. nem fog történni semmi😊 És a pénzt már kicsengetted nekik?

<#lama>Ezek szerint fogalomzavarom van😄 Na mind1, legfeljebb késik egy keveset az ajándék..... Legalább a Nieuportomat már feltették Angliában, ez már félsiker:<#idiota>

greg benz
Hát itt van a kutya elásva...az Available azt jelenti,hogy nincsen nekik raktáron,és lehet nem is lesz..az in stock from supplier pedig azt,hogy a gyártótól pár nap alatt beszerzik (értelemszerûen ezáltal pár nappal késõbb kerül a rendelésed shipped státuszba)
szóval ponthogy a sárgát kellett volna<#idiota><#idiota>

DJ Skyline
1/24 Impreza
01
02

1/35 Tiger
01
02

nem tudok mit mondani, profi munkák <#eljen>

Hát egyértelmû, romolhat a minõség és stb..., de a választék valószínûleg növekedne. Én azért örülnék neki, nem zavarna, hogy minden sarkon lehet makettet venni😊

Adam II
Nem mindig jó ha valami divatos.

<#eljen>Nem is tudtam, hogy ennyi tutorial van fent a youtube-on..

Jah még visszatérve a reklámokhoz, nem igazán értem, hogy miért nem fordítanak többet a marketingre a makettgyártók, biztos vagyok, hogy néhány ötletes hirdetéssel a Tv-ben és más helyen újra "divatba" lehetne hozni a makettezést.....Számomra ez rejtély, pedig olyan nagy gyártóknak, mint a Tamiya és a Revell bele kellene férjen ez is a költségvetésbe<#conf>

DJ Skyline
érdemes a videófeltöltõ adatlapját megnézni, van még pár érdekesség.

DJ Skyline
makettezik a kicsi japó (1/72 Revell U-Boot), elég "szar" lett 😄
part1
part2

nekem is bekéne már fejezni. :\

bazzz, egy hangya nagyobb ezeknél😄

vótmá<#banplz>

DJ Skyline
Revell reklámok, nem rosszak 😄
Corvette
Tomcat

kemszi2
itt elég 1 kisebb levegõt venni és két gép már az orrodban van<#hehe>
DJ Skyline
viszünk majd húslevest <#gonosz1>