69149
-
#57095 Tünnyé innen,nem kell ebbe a fórumba is az alkoholgőzös szagod :DDDDDDDDDD -
#57094 sziasztok! amatőr szinten szoktam makettezni, de unom már hgoy a festés mindig gagyi lesz az ecset miatt... Össze tudnátok írni, hogy pontosan mit vegyek, hogy szórópisztolyt tudjak használni? Úgy értem, hogy külön találtam a neten piszotlyt de ahhoz gondolom kell még pár dolog... -
#57093 na mi történt, vér folyt? -
#57092 asse lehetett rossz. :D -
#57091 dászéép... miáz?
de tényleg durva :) -
#57090 Idei év tanulsága: ha be vagy ..szva,ne ülj le makettezni :)
jobbulást -
#57089 igen csúnya, ez velem is megesett de a bő víz jót tesz neki + a káromkodás is. Az enyém ecsetről (ne kérdezd) jött... -
#57088 Kellemes, kompresszorzajtól csendes, békés karácsonyt,
sorjától és öntéshibától mentes boldog új évet kívánok^^
-
#57087 lol -
#57086 ezt mutogathattam volna. gunze-éknál nem szokás ráírni emberi nyelven, csak japánul... :D -
#57085 uhh,nem irigyellek "szembe kerülés esetén azonnal bő vízzel mossa ki,a termék dobozát mutassa meg az orvosnak" -
#57084 *mert -
#57083 Idei év tanulsága: ne csapódjon hígító a szemedbe, be kurva szar érzés. :| -
stuka85 #57082 Békés Boldog Karácsonyt kivánok! -
CrazyCharlie #57081 Boldog Karácsonyt! -
#57080 jajmá..
-
#57079 És akkor mégegyszer,megadva a módját:D
-
#57078 -
#57077 Úgyvan,kellemes ünnepeket:) -
#57076 kellemes ünnepeket minden makettezőnek! :) -
#57075 Ésakkormostújra:D
-
#57074 Sziasztok!
Hátha valakit érdekel:)
-
#57073 -
CrazyCharlie #57072 Na végre!!! -
#57071 kassán, meg börzén. -
#57070 thx, a Tamiyát hol szerzed be? Mert csak azért rendelni nem akarok.
-
#57069 nekem Tamiya clear dolgaim vannak, egyik klubtárs Gunze-t használ, mindkettő jó minőségű, nem fakul. -
#57068 kérdés...
A Humbrol és Revell clear red, orange festékek egy idő után kifehérednek.
Ki mit csinál vele hogy aolyan legyen amilyen volt?
Vagy. Gondoltam még Gunze meg modelmaster termékekre, azok milyenek? Van tapasztalat?
-
#57067 -
CrazyCharlie #57066 Szép lett, grat!! -
#57065 Esett a hó :)
a benti képek szarok, kint meg nem tudtam az elejét megfotózni rendesen... na lol
katt -
#57064 Nem tölt be. Azért köszi. -
#57063 Utoljára írtam angol kiosztásról.
ha sikerül előkerítenem a kábelt a géphez már jönnek is a képek, ellenkező esetben... mindenkinek a képzeletére bízom -
#57062 Csekkold :o) -
#57061 Általában a gzártók a típusok high-tech-jét csinálják.
ezért van Hondából csak Type-R a lancerből evo, a galantból meg az aszzem összkerekes safari kivitel (a '91-esből, bár azt szerintem majdnem lehetetlen megkeríteni, de kéne az is).
Sajna ez van. De egy hatchbacket meg sedant azért csinálhatnának mindegyikből ne csak az egyiket már.
Dehát nem hiszem, hogy emiatt az üzi miatt meg fog változni a gyártók nézete erről.
Persze lehetetlen minden kiadott típusból kitet kiadni, de a Mitsu Colt azért hiányzik a palettáról, ahogy sok más is. -
#57060 dobozbontás
építés
Csak AMG-s van belőle,ha jól tudom -
#57059 Próbáltam képeket keresni róla,de nem nagyon találtam. Mégis,hogy megnézzem összerakva. Lenne még egy hülye kérdésem,ebből a kupéból létezik olyan ami nem AMG? -
#57058 Igen,a Tamiya makettekre nem sűrűn szokott panasz lenni,főleg illeszkedés terén nem! Ez a készlet pedig egy nagyon jó kis darab,a motorja is elég részletes,meg az alváza is szépen ki van dolgozva!Sőt,asszem a motorháztetőben a rács úgy van elvileg ebben is öntve,hogy a kis lamellák között tényleg rés van,nem pedig egybe műanyag az egész.. Legalábbis nekem az sl500ason úgy volt -
#57057 Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy a Tamiya makettek mennyire jó minőségűek? Jól illeszkednek-e egymáshoz a darabok? Konkrétan ezt a makettet nézegetem:
-