Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
Ehh, levernek még párat az égrõl, aztán lesz cucc a következõ százas sorozatra. <#gonosz1>
Glpetyus
aha,a FW-bõl is 2 van a pakkban,de mindössze 100 darabos a limitált kiadás.
Sok esélyünk lenne szerezni egyet.

Az egész 140 dollárba kerül, két komplett FW építhetõ meg belõle, szóval ha tudsz valakivel felezni, akkor már elfogadható az ára.:)
link

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Toby0501
Köszi! Akkor már most szólok, hogy kezdjenek el gyûjteni.<#zavart1>

DJ Skyline
$140.8, kb 27-28 ezer Ft

Toby0501
Mennyi pénzt kérnek el egy ilyen szépségért?
Azt hiszem, megvan, hogy mit kérek szülinapomra.<#buck>

DJ Skyline
info page-re kattintva:
"2 complete kits - with the parts for Bf110C, D & E including the parts fo night fighter version"

DJ Skyline
nem tudom, 3 gépnyi törzs van, viszont csak 2 gépnyi szárny. :D na jó, letöltöm <#idiota>

DJ Skyline
gondolom mert meglehet építeni a C/D/E-t. nem tudom, nem volt kedvem letölteni a közel 40MB-os összeállítási útmutatót. :D de ha úgy veszed olcsó mint a franc, ez egy 1/32-es Tamiya Tomcat ára, feljavító nélkül. cserébe itt kapsz 3 makettet, vaskeresztet, mini mûszerfalat

illetve nem is három, hanem kettõ, kicsit becsapós a doboz..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

De miért hármasával árulja õket?? <#rinya>
Végülis így is meg lehet oldani, ha többen rendeltek, de mivel csak egy díszcsomagolás van, ezért azt nem igazán lehet harmadolni:D

DJ Skyline
Bf-110, elég komoly kis pack, a nagyobb méretû mûszerfal nem egyszerû. :D

Glpetyus
<#idiota>

PrasCo
Ráadásul, ahogy elnézem, ez a sz*r nem is passzol sehova a makettben, tehát... <#szomoru1>

<#nyes>
DJ Skyline
görgess alulra, passz, a múzeum oldalán találtam ami a papíron is van

Glpetyus
ami ottvan fémdarab,az edu oldala szerint abból a repülõbõl szrámazik,amit össze lehet állítani a készletbõl?
Ez "kissé" hihetetlen számomra.

Glpetyus
Hát ezt én is <#guluszem1>
mennyi maratás <#csodalk>

Elfogadnám..

Így van azok 17-esek, az Eduardnak ki is adta õket.
Egyébként jó lesz a film referenciának is, majd belenézek valamikor, hátha találok hasznos dolgokat..

<#worship>

modellmaker
jóez <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Egy ezer éves,3 részre szakadt ezüst nyakláncból :)
Szerintem ilyen utcai árusoknál is kapni,max 1500 forint lehet,mert nagyon vékony.
Kiborító munkának látszik,de 10 láncot felraktam 1 óra alatt.

Adam II
Kicsit szebb mint a gyári :D
Mibõl csináltad a láncot?

Glpetyus
Ezzel kúrtam el tegnap az estét:
a gyári szépséget melléraktam,a miheztartás végett.
már csak golyó kell rá,oszt jónapot'

Glpetyus
nagyon szép.
Flyboys fimben is ilyenek vannak majdnem,asszem azok Nie. 17-esek.

Merész<#idiota>
Vajon egy laszti hány ütést ér meg? Vagy õk tollasoztak???<#eplus2>
<#fejvakaras><#banplz>

Kérlek szépen, íme!
Ja, egy darabig még a doboz foglya lesz. Majd gyûjtöm hozzá az erõt...egyenlõre Tiranozok<#wink>
Ami azt illeti neked is lesz dolgod az F-16-al... most olvastam a cikkedet, belinkelhetted volna ide is:)

DJ Skyline
mi a baj a képekkel? teljesen jók, csak ne este fotózz. nappal ablak közelben, vagy a szabadban ha kertesházban laktok

Abszolú nem pénz érte!
Dobozbontást? Ilyen képekkel soha!! majd ha kerül a kezembe egy normális gép is:)

3200Ft postával együtt, ennél sokkal olcsóbban nem lehet 1:48-as Eduard kitet venni, esetleg ugy, ha 100 dollár felett rendelsz ingyenes ptk-el, de egyelõre nem akartam raktárat nyitni itthon:)

Úgy látom, az elsõ akadály a belsõ kidolgozása lesz: alig találtam róla referenciát, de ahogy elnézem nem lesz túl látványos a cockpit:(

modellmaker
szép halál :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Guszta! Egy ideig elszórakozhatsz vele <#hehe> Meg írhatsz dobozbontást a makettinfóra<#vigyor5>
DJ Skyline
eléggé korrektül néz ki, mennyibe került? majd képeket az építés folyamatáról. :D

Megérkezett!!:)
A képek minõsége pocsék, telefonnal és sötétben készültek, de azért belinkelem, mert az Eduard hivatalos képein nem teljesen a doboz tartalma volt:D
(Sky töröld az elõzõt pls<#kuss>, thx:)

modellmaker
Ja úgy valóban. :) De amúgy le is festheted szépen. :) Meg a tubusról is lejön a festék egy kis nitroval :D

Mustárostubus? :)

Tervezésbõl kell ezt leadnom, erre kapok féléves jegyet, úgyhogy sztem maradok a réznél :)
modellmaker
Hogy hol lehet ilyet kapni, azt passzolom. De jól lehet boldogulni vele. Könnyû hajlítani, karcolni, alakítgatni. Esetleg mustáros tubus is jó lehet még, igaz, az nincs olyan nagy felületû.

Sziasztok!

Egy épületet kell majd megmaketteznem, aminek az egész burkolata réz. Homlokzat és a tetõburkolat is egy anyag (réz), amik egymásra fordulnak.
Kérdésem elsõsorban az lenne hogy hol lehet kb. 1 max 2mm vastag rézlemezeket venni. Nem kell nagy darab mert 1:100-as lesz a makett, ha minden igaz egy 30x30cm darab megfelel.
Valamint tapasztalatokat várok ezzel az anyaggal kapcsolatban, ki az aki már dolgozott vele, az 1mm-es mennyire hajlítható, vágható ill. karcolható a felülete?

Végül egy kép hogy kb. milyen homlokzatra gondoltam:

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.baunetz.de/talk/crystal/images/1/i_01_arbeiten_01.jpg&imgrefurl=http://www.baunetz.de/talk/crystal/index.php%3Fcat%3DArbeiten%26nr%3D1&usg=__xgUyuv1tFbkMf7fX8UkeEjvBSgM=&h=275&w=375&sz=47&hl=hu&start=3&tbnid=DHvxJIANmhDmQM:&tbnh=89&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3Dgolden%2Bnugget%2Bgraz%26gbv%3D2%26hl%3Dhu%26sa%3DG

A bejövõ oldal elsõ képe lenne, én ennyire nem bontanám fel a homlokzatot csak 1 nagyobb és egy kisebb vágás lenne rajta, ill. vízszintes tagolása lenne az egésznek.

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Toby0501
Esetleg vasútmodellezéssel foglalkozó helyekrõl? Bár arányaiban nem tudom, mennyire megfelelõek.

greg benz
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni?:) Valami magyar,vagy nem magyar online shop-ot tudtok nekem linkelni ahol vannak dioráma kiegészítõk?fû,meg minden vacak ami terephez kell..köszi!

1 doboz sört, vagy... :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Hát azért írtam, mert akik ismernek személyesen, azok tudják h versenyeken igen kevés pillanat van amikor nem markolászok egy doboz sört :)

modellmaker
Ajjaj... :D Azért ezen elgondolkodtam én is. És tényleg. Elõbb vennék meg egy fasza makettet és csak utána mennék el kocsmázni. Mármint ha mindkettõ kivitelezhetõ. :D

Hogy én ezt mióta várom...Szolnokon az elsõ dolog az ennek a megvétele lesz, utánna jöhet csak a sör...

azaz:)

kösz:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DJ Skyline
Italeri makett, nem? tudtommal ahoz adnak cangát. amúgy jó lett. :)

schwimmwagen-hez van. :D