Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ipari pillanatragasztót használok,néha sima loctite-ot.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ehhez vette mér ezt azt, de még sok minden kell. meg persze egy dioráma köré...majd eccer 😊
Starfightersékbõl pl:

a legfölsõ gépet képzeld el a 3. függõlegesével
csak nem ez a hi-low visibility, hanem a sima low<#buck>#buck>
A deriválást meg eszembe se juttasd!<#guluszem1>#guluszem1>
Nagyon részletesen szeretném megcsdinálni(Kb. mint Kormos Peti az övét), szóval még információgyüjtés folyik(???) 😊
Most a Jak-7 a fontos, utánna meg egy kb. 3 év el fog menni a következõ makettemre ha nem több😊
Tamiya cikk
Italeri cikk
Academy cikk
Academy cikk 2 (másik Tomcat)
Hasegawa cikk, mondjuk ez lassan 10 éves cikk állítólag, azóta meg sok Tomcat makett lefolyt a Dunán <#idiota>#idiota> meg nekem fontos, hogy az ívelõlapok (flaps) állíthatóak legyenek, és ez tudtommal CSAK a Hasegawa készlet extrája. bár a Tamiya Tomcatet igen csak baráti áron 20 ezerért betudnám szerezni, de akkor még se feljavító, se VF-84 század festés, se egy külön szoba ahol tárolni tudnám <#idiota>#idiota>
http://data.hu/get/961000/000_0774.ZIP.html
csak pár másodperc hosszú,ráadásul fényképezõvel készült,de megéri leszedni 😊
nagggyon friss 😊
Plusz még néhány magáról a makettrõl...<#wink>#wink>
Elhiszem én, hogy sokmindent kaptál 22k-ért, de a kettõ között így nem kevés az árkülönbség..... egyébként mi van a BigEd csomagban, hogy 45dollárba kerül???
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
jah AF-en nézegettem, csávókámnak otthon van CNC marója. :| Hát elmehet melegebb éghajlatra... 😄
Õszinte legyek...sztem kurvára nem.Ha kiszámolod akkor 14 E egy makettért meg egy kis maratásért hozzá...plusz vmi kamu repülõs darabért(mikor fognak osztogatni 2. vhus repcsibõl maradványokat...😄😄).
Azér ekkora az arcom, mert az elsõk között voltam akik 2 éve megvették az fw-190-t itthon..azóta megvettme hozzá pár könyvet(nem pdf meg ilyenek...)
az Edu BigEd maratását, Aires kabint bele, plusz matricát(jó mondjuk ezt egy könyvhez adtá) és így járok eddig dúrván 22 ezernél a makettel...és minden megvan hozzá ami kell h egy gecijó gépet csinálhass belõle(tudás nem ér😄).Szóval szerintem az ilyen Royal Class kiadás az Edu részérõl csak parasztvakítás..😊
Igen a T54A tipust építettem,az a korai görgökkel volt csomagolva.
Izé...egy képpel tudnád ilusztrálni,hogy mit is akarsz lecsiszolni?
Ha jól emlékszem, összeraktál egy Trumpi T-54/55-öst, ugye?
Az lenne a kérdésem, hogy a görgök oldaláról is eltávolítottad a mintát? A futófelületrõl lecsiszolom mindenképp, de azt nem tom, hogy az oldalfalán volt-e...kiábrándítóan kevés jó fotót találtam és nem tudok döntni: hagyjam vagy se?
Tudok,de csak 3 mm-eseket,az meg nagy :S
2mm kell kb.
Vagy nézek otthon kis csapágygolyókat,vagy arra gondoltam,hogy veszek gyöngyöt vmi kreatív boltban,abból van 2mm-es kerek,betömítem a lyukakat rajtuk <#idiota>#idiota>,aztán lehet felrakni.
A honlapjukon meg is lehet rendelni, ha van. (www.had.hu)
Ha tudsz, szerezz sörétet, az jó lenne golyónak