69149
-
#57135 jah értem. nem azt mondtam, hogy rozsdának kéne lennie. csak én sötétebbre csinálnám. -
#57134 Én úgy gondoltam, hogy az nem rozsda, hanem a kívülről beszűrődött por, homok... Az meg elég száraz és világos, legalábbis szerintem. -
#57133 Elég jó! Tetszik. :)
Egy vmi nem. A 2. képen látszik, hogy a pácéllemezek találkozásánál világos pigmentet használtál. Nem kéne annak sötétebbnek lennie? -
#57132 Dobtam fel egy nagyobbat, közelebbit: Kép3 -
CrazyCharlie #57131 Szééééép!! -
#57130 tudnál feltölteni nagyobb képet -
#57129 Nem hinném....De pár dolgot már kitapasztaltam...a kezdeti technokol/vízfesték kombótól, a mostani vízbázisú festék/művészolaj/pigment trióig. A festéknek elég hígnak kell lennie, az ecsetnek puhának és ne hullassa a szőrét!!! :-) Ha nem vagy biztos, gyakorolj valami hasonló felületen. -
#57128 inkább azt mond meg hogy hogy csinálod? gondolom ilyen munkához születni kell XD -
#57127 A chipping, meg az egész makett ecsettel készül, mert annyira nem állok jól, hogy kompiba+pisztolyba beruházzak... :-D
Amúgy örülök, hogy tetszik a többieknek is, ha valami kritika eszetekbe jut, osszátok meg velem, ha tudom, javítom. -
#57126 bááászus ez kemény... szeretnék én így makettet festeni, de sztem ez csak álom marad... -
#57125 gratula, szép lesz
a chipping az ecsettel készült? -
#57124 Bár nem a "szakterületem" a téma,de ez nagyon pöpecnek tűnik -
#57123 Nagyon szép lett/lesz,gratula :) -
#57122 Na örülök neki, hogy nem csatolta a képeket...
Kép1
Kép2 -
#57121 Update a Hummel-nek :-) A belső tér kisebb-nagyobb hiányosságokkal, de késznek mondható. A hibák orvosolva lesznek.
-
#57120 Na,reggel nekiültem,hogy ennyi idő után befejezzem az E-100-ast.
Jól elb.sztam a festést a tornyon,mostmár másodjára.
Most meg ázik a lefolyótisztitóban...
Valahogy ez a makett nagyon nem akar összejönni.
Én hülye,hogy mért nem volt elég az eredeti elképzelés (egyszinű torony,több/más színű test) -
mokush #57119 Sziasztok!
A Trumpeter német kv-2 (German Pz.Kpfm KV-2 745(r)) készletéből keresném a "németesítő" öntőkereteket.
mookush(kukac)gmail(pont)com -
#57118 Tudom,lehetetlen -
#57117 nem iszoook? XXD -
#57116 De ha neked ez drága...
És itt találsz hozzá stukkert is -
#57115 Veszel 10 olyan szaros palackot,és máris megvan a kompresszor ára
Vagy nem iszol 2 hétig és megvan a kompi ára -
#57114 de a kompresszor kurva drága :S -
#57113 te kompresszort használsz?? -
#57112 Én a levegőpalackos megoldást nem ajánlom,több okból sem:
1: szar
2: hamar kifogy
3: ahhoz képest k*drága
4: sokak szerint használhatatlan,fröcsköl vele a festék össze-vissza
5: csak a revell stukikhoz tudod használni,amik szintén a rakás sz*al egyenlők nagyjából.
Talán ha nem tervezed hosszútávon folytatni a makettezést akkor "megéri" csak egy ilyenre beruházni a kompresszor helyett,de szerintem még akkor sem,mert csak elveszi a kedved az egésztől... -
#57111 nem kell kompi csak hosszútávon (sok makettnél), sokba kerül a sűrített levegő
Pap Lacinál tudsz venni airbrusht, és kompit.
Festéket én angol webshopból szoktam venni olcsóbb sokkal mint itthon.
Hígítót Szűcs Lacitól. -
#57110 van külön matt és fényes festékek ill. lakkok
pl tamiya x és xf festékek
-
#57109 Kell mosni persze,mert teszem azt fújsz sárgát,utána pirosat és a végeredmény narancs lesz XD Ha nem mosod. -
#57108 ja tényleg a lakk...
amúgy két különböző szín fujás között is ki kell mosni a pisztolyt vagy csak mielőtt eltenném?? -
#57107 Levegőkábelt adnak a pisztoly készlethez. Meg a lakkot ne hagyd ki. -
#57106 nna akkor eddig sztem ezeket kell vennem:
festékpisztoly
levegőkábel
levegő palack
higító
maszkolószalag
festék
kihagytam valamit?? -
#57105 Kekell mosni igen,higítóval. Lakkozás után is kikell mosni,mielőtt elrakod,különben összetapad az egész és baszhatod. -
#57104 te várjá, még sosem volt festékpisztolyom tehát kérdeznék még:
a festékpisztolyt egy bizonyos szín fújása után ki kell valahogy mosni?? vagy hogy működik ez?? -
#57103 Ugy van. Egy normális fényezést végzel el magyarán. -
#57102 áááh Gabi itt is? XD
tehát festékpisztollyal ugyanúgy felviszem a fényes lakkot mint a festéket? -
#57101 Hogy fényes legyen fényes lakkot kell fújni a festékre. Tanknál meg matt lakkot. -
#57100 nna ha már elkezdtem ide irogatni:
1. ugyebár a tankok, repülők festése egy picit matt-abb az autókénál. Így alapból csak festéket felkenve pont jó ez a mattság. De mit csináljak ha autót építenék és kell hogy fényes legyen a fényezés???
2. Néztem a neten hogy vannak levegő palackok is. Tehát nem kell mindenáron kompresszort vennem az airbrush stukihoz?? -
#57099 olyasmi :D -
#57098 amúgy most fejeztem be egy Revell 1:390 Boeing 747-200ast. hát hogy is mondjam..... nem vinném kiállításra XXD -
#57097 neszójjábe XD -
#57096 Egyébként nem sok minden kell,kell egy kompresszor,egy airbrush stukker,meg levegőcső,és csatlakozó amivel a levegőcsövet rá tudod kötni a kompresszorra