69149
-
CrazyCharlie #57255 Alakul -
#57254 leszarom am a telet... csinalgattam akkor is dolgokat, csak most keves a hely szetboritani a felkesz cuccokat... a tesomnak karacsonyra keszitett civic volt az uccso... most nem remlik,hogy volt-e itt kep rola. :D -
#57253 LoL most látom csak,elcsesztem rajta a vízjelet:DD -
#57252 Sziasztok!
Haladtam ismét a pezsóval,bővebben itt olvashattok róla:)
-
vass17 #57251 Ha tél, akkor pedig az a gond -
#57250 Ha nagyon megéri neked, akkor esetleg célszerű megtanulni egy 3D-ben dolgozó "tervezői" (inkább csak rajzoló...) programot, pl. Inventor, Solid Edge, SolidWorks. Ezeknél vannak combosabbak is (CATIA, ProE stb.), de a te céljaidra azok mocskosul fölöslegesek. Ettől kezdve anyagi és komoly munkaveszteség nélkül kísérletezgethetsz, méretezhetsz, végezhetsz ütközésvizsgálatokat; két fő út áll előtted: Vagy tömör testtel "szobrászkodsz", összeállítását és módosítását tekintve ez az egyszerűbb út, magam is így csinálnám, ekkor az adott munkasíkok nézeteiből fog összeállni az összeragasztandó anyag, amit mondjuk, mittomén, sztirollapokból kivághatsz. Ha lemezből kívánod csinálni, de ne kívánd, az a bonyolultabb eset, ekkor lemezalkatrészként hajlítgathatsz és vághatsz a gépen is, majd a kész lemezalkatrészről terítéket csinálhatsz; ekkor a rajz kb. egy kattintás, de a lemezalkatrésszel magával sokat lehet sz*pni.
Én tehát az első módozatot javaslom, talán egy fokkal rugalmasabb, mint a kézi szerkesztés, de ugyanúgy türelem és munkaigényes. -
#57249 Szia, először is kell belőle egy 3 vetületes ábra.
Én a hajótörzs felépítéséhez hasonlóan ajánlanám megcsinálni a vázat. Ehte metszeteket kéne csinálni, bordákat. A 3 vetületből ki lehet szerkeszteni. Elég bonyolult meg macerás is. -
#57248 Dolgozunk :)
Én pont lakásfelújítok, így nincs időm, de főleg helyem csinálni egyenlőre.
+ nyár van^^
-
Hornet102 #57247 Köszönöm a tippet!:)
Az oldalt én is ismerem! De magam szeretném összehozni. Lehet kicsiben kellene először, de nem akarom elaprózni, mivel nem dobozból szeretném,így ha elrontom, akkor nem esz az ideg a végeredményért!
A link amit írtam 1:4000-es a cucc, 1:2000-ben szeretném, ami övid számítás után 87-90 cm lenne!
Kemény munka lesz, de ha van tanácsotok, hogy mit honnan lehet összeszedni, milyen anyagokból lehetne összerakni megköszönném!
-
#57246 Miért halt ki ez a topic?
Elmentek a törzstagok? Régen eléggé pörgött. -
#57245 Jó kis feladat egyedileg összevarázsolni!
Innen pl. rendelhető: http://www.comet-miniatures.com/search.php?xsid=bba31a5fedb0cb11105303d69f822244&s_for=omega+destroyer
-
Hornet102 #57244 Üdv Mindenkinek!
Tudnátok tippet és tanácsot adni nekem, hogy milyen cucokból lehet megépíteni ezt:
http://www.starshipmodeler.com/b5/lt_omg.htm
Nézegettem a netet és nálun nem kapható és az igazat megvallva, magam szeretném összehozni.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki tanácsod tud adni ezzel kapcsolatban!
-
#57243 köszi!
Nem, ecsettel csináltam mindent
Hát 2 hete volt kb. a Lidl-ben és nagyon jó áron volt 4000 forintért. -
#57242 Szép!
Fújtad?
És mennyi volt vennék én is egyet:D -
#57241 Talán így már lehet látni a képeket
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10 -
#57240 Sziasztok!
Nemrég jutottam hozzá ehhez a BMW Z8-ashoz most itt tartok vele.
A képen is látszik hogy a műszerfal kicsit ronda lett, és tudna-e valaki mondani valami módszer amivel ki lehetne szépen javítani?
-
#57239 Nem. -
#57238 Itt nem lesz házigazda választás mert aki most van az régen lépett be. -
#57237 Köszi:) -
#57236 MM:1749 - Hu:33 (bár ez lehet a matt, fogalmam nincs így kód alapján)
MM:1747 - Hu:21 -
#57235 Valaki tudna szolgálni egy színkártyával?
Model Mastert Semigloss Blacket szeretném váltni Humbrolhoz,aki tud jelezze PÜ-ben vagy itt.
Köszönöm! -
raptor22 #57234 Nincs valakinek eladó, bontatlan 1/48-as v 1/35-ös Ah-1-es Cobra helikoptere? -
#57233 Legfrissebb termés(hogy ne legyen halódás):
(Szándékosan nincs lakkozva, így jobban tetszik.. -
#57232 Köszi -
CrazyCharlie #57231 Ja, erőteljes a halódás
Mindenesetre a gép jól fog kinézni! -
#57230 Reméljük -
#57229 Huha:DDD Elég ütős lesz:D -
#57228 Fasza élet van itt
Mindegy azért berakok megint egy pug frissítést
Blog -
#57227 Hali!
Pug update:)
Blog -
#57226 Köszi srácok:)
Willi: Még nem:D Igazából egyelőre ötletem sincs,hogy min kéne kipróbálni,meg hogyan kell használni:D -
#57225 Sirály! Izét kipróbáltad,amit küldtem a tükör fóliát? -
CrazyCharlie #57224 Jó lesz ez, csak így tovább! -
#57223 Sziasztok!
Rég jelentkeztem a pözsóval,klikk akit érdekel:)
-
Loki of a Down #57222 én az egyik vesémet cserélném egy fél májra, ha lehetséges, de gége is jól jönne :D
azon kívül tennék fel a készülő (nagyon amatőr vagyok) skylineről pár képet, ha nem halt volna meg a telefonom :S -
#57221 Kinek kell egy alkoholista mája mégis?:D -
#57220 Okés... sg-fórummotor forever... :-(
-
#57219 Következő áldozatom egy nagymacska:
-
CrazyCharlie #57218 Köszönöm mindenkinek! -
Bala10 #57217 -
#57216 nagyon szép lett