Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg szopom itt a kurva zh-kkal, meg vizsgákkal... <#duma>#duma><#violent>#violent>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
egyszerü kerek, 2 mm alatt van a méretük kicsivel -az kb pont jó.
Igaz nem volt 2 egyforma köztük,úgyhogy válogatni kellett.
Hogy a lukakat eltömithessem,vékony müa. szálra húztam õket,megragasztottam,majd felhigított tömitõpasztába "áztattam" a "gyöngysort" (hogy eltömítsem az esetleges lukakat -nem mindenhol sikerült fényesen,ott majd még ecsettel felhordok némi gittet.)
Egyébként mibõl csináltad a láncvégekre a "bogyókat"?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Na de komolyan: megérte szenvedned vele, nagyon jól néz ki! <#wink>#wink>
Asszem, ha ráállok a WWI témára, egy ideig nem lesz szükségem mûszerekre😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ezeket csinálgatom,mert az academyiék ezt is elkúrták szépen.
teljesen újat kell építenem :I

Akkor hirtelen felindulásból félbehagytam... A másik dolog a gumilánctalp ami kifog rajtam. Alapvetõen nem vagyok harcjármûves (mostanában meg szinte semmilyen sem), szóval az erre vonatkozó technikát nem ismerem. A Friul féle ólomgumi lánctalpból meg köszönöm nem kérek. Mûgyantát meg csak Merkava III-hoz találtam eddig.
A múltkor amikor kérdeztem akkor valaki nagyon sejtelmes választ adott és azért hittem ez valami titok<#idiota>#idiota>
A színe egész jó...lenne, ha rejtéjes módon nem sötétedne száradáskor <#wow3>#wow3> Felszínre került egy-két csiszolási hiba is, bár nem vészes.
Petyus
Ha már itt vagy: a T-54-esedhez használtál gyári matricát? Milyen a minõsége?
mit jelentene?
ha épp "kivagyok idegileg", akkor szoktam berakni,semmi titok nincs 😄
<#banplz>#banplz>
Az eduard fotomaratása 2 lapot tartalmaz,tele olyan kis szarokkal,hogy nagyítóval alig látom,és akkor még 4-be kéne hajtogatni...
Asszem ha ezzel végzek,megint tartok egy kis szünetet,mielött még megmakkanok.
De legalább a srapnel-láncokkal megérte szenvedni,lealapoztam,egész türhetõ lett.
Nem mintha érdekelne.
Lehet ám PM-et írni jól tudok titkot tartani. Ezt csak úgy mondtam nem azért mert célózni akartam valamire. Dehogy.