69149
-
#57295 -
#57294 Sziasztok! Nagyjából elkészültem a szárnyakkal,volt velük meló rendesen,a legnehezebb talán a kis kapcsok felrakása,hajlítása volt,és persze összeragasztani a szárny két felét.
Az első szárny is elkészült,csak arról elfelejtettem képet csinálni:D
-
#57293 én is kezdő vagyok :)
itt találsz tippeket -
#57292 Üdv!
Minden makettet le kell mosni mielőtt festeni kezdeném?
Vagy csak ahol a leírásban kikötik? -
#57291 sziasztok
kezdő makettező vagyok, segítsetek tanácsokkal.ecsettel akarok festeni egy autón pró részleteket pl: motor 1es darabjai, műszerfal akkaor a Revell festékeket milyen arányban hígítsam? -
#57290 Ez szép modell. -
#57289 Sziasztok.Nézelődtem a neten, és mivel nem találtam 2007 utáni Peugeot Boxer modellt(1:10 vagy 1:14-es méretben), ezért szeretném lemodellezni.Tudnátok adni egy-két modellezési tippet,praktikát?Teljes mértékben amatőr vagyok a témában, kérlek segítsetek.Köszönöm előre is. -
#57288 létezni létezik, itt szerintem le is van irva hogy mivel készült,
én csak a képeket néztem meg.
ez
meg ez -
#57287 Egy kérdésem lenne. Létezik rozsda effekt festék? Természetesen makett festékre gondolok. -
#57286 ú, egy ilyen kb milyen árban van? és hol kapni?
am jó a oldal, Tetszik. -
#57285 Nekem ez van meg,állati jó készlet -
#57284 ez de jó
sajnos most mint pénzem amugy megvenném.
Valakinek van vmi hasonlója?
Ae86, Corolla Gt, Hachiroku , ki hogy ismeri. -
#57283 Jó lett,tetszik!
Fasza ezzel a felnivel -
#57282 Noh, ittenvan:
Igaz, nincs teljesen kész... :D
Hiányzik a légszűrő, a kipufogódob, meg az ablaktörlők... -
#57281 Képt -
#57280 halihó mindenki!
Uhh, már vagy 1000 éve nem voltam itt... :D
Meg úgy a modellezés felé sem, de most úgyérzem folytatom...
Nemtom ki emlékszik, legutóbb kb 2 éve egy R33-at csináltam motorral, az kész lett, majd rakok is be képet, ha találok :D -
#57279 honnan rendelted, és ki a feladó? Nekem is volt ilyen de találtam megoldást :D -
#57278 Vámköteles?Ezt hogy csináltad?:D Én legalább három éve rendelek külföldről de még egyszer sem kerültem a vámnak a közelébe sem -
#57277 Na fasza! Vámköteles a csomag. EMS-sel küldték. Most akkor az van hogy ki kell fizetnem x összeget utána megkapom a csomagot? Valaki tudja hogy űködik ez? Mennyi felett vámköteles, és mennyi kb a díja? -
vass17 #57276 Kicsit elnéztem az Mh-60K-t nem fogod megtalálni itt, csak a Coast Guard változatot. -
vass17 #57275 Ezt javasolnám:
Link
itt találsz a konkrét típusról is, de gondolom még az uh-60-as is segíthet részben:) -
#57274 kezdő vagyok :)
-
raptor22 #57273 Nem tud vmelyikőtök olyan oldalt, ahol részletesen körbe vannak fényképezve helikopterek? Nekem MH-60K-s heliről kéne kép, néhányat már találtam, de nem az igaziak. Köszi előre is! -
vass17 #57272 Kiégeted a csövet, csak nehogy felrobbanj:D -
#57271 Ejj fiam:D -
#57270 háááááááát....először megpróbáltam lecsippenteni egy darabot a tűből, hátha alapon....aztán simán kuka :D
-
#57269 Kidobtad azért mert bedugult a tű?:D -
#57268 óóó, köszi!
ezek szerint az működik, egy félig tele tubust már kukáztam :D
-
#57267 Védekezni sehogy sem lehet:) Én öngyújtóval szoktam "kidugítani":) -
#57266 Hali!
Gyors kérdésem lenne: ti hogyan védekeztek ez ellen, hogy a folyékony ragasztó vékony fémcsövébe ne száradjon bele az anyag?
THX
-
CrazyCharlie #57265 Ha már lúd...
Játék-maketten rendelhető, potom 55k-ért -
stuka85 #57264 Szép,szép. De én inkább vitorlás párti vagyok. -
vass17 #57263 Uhh, egy ilyen revell kellene:)
Link -
#57262 OK! Várjuk! :) -
korosy #57261 Hy!
Új tag vagyok.
Hétfőn vgy kedden jön az én kicsikém. Ferrari 250 GTO By Revell. Majd töltöm a képeket.:) -
#57260 skyline projetje, ja! Nekem egz R/C kellet mar nagyon... -
#57259 Ez-é?
Vagy ez szkáj álma vót? -
#57258 thx 2 napja küldtem el az igénylést, a megjön felteszem mi jött...
nem egy egyszerű darab. Ha olvastad a fórumot, talán rá jössz mi az, annyi előzetesnek hogy egy régi álom teljesülni látszik. -
#57257 Én rendeltem tőlük,nem is olyan rég.
Leadod a rendelést,aztán később jön egy mail a végleges össszeggel,benne a postaköltség is,és rögtön tudsz is fizetni paypallal. Pár kattintás az egész:) -
#57256 sziasztok.
az 1999.co.jp-al jendelt mar valaki paypallal?
amit kivettem belole, hogy ha keszen all a cucc a szallitasra akkor kuldenek egz linket amin ki kell fizetni a rendelt dolgokat. Igy van ez vagy nem igy van? Mert ha nem akkor szarban vagyok :D