Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
(kihagyhatatlan ajánlat😄<#hehe>#hehe>)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Tegnap értem haza, némileg elhúzódott az a szilveszter...még pihizek Kaptam viszont egy Tamiya láncot hozzá, holnap nekiesek megint<#hehe>#hehe> No és a Merkava?
...kivéve a felni, az nem tetszik feketén
Szóval fognak segíteni biztos!
Downhill!!
Ezekre én is rájöttem. Nincs nagy türelmem, de amit elhatároztam, meg is csinálom.
Ezeket összeraktam, gyereknek játszani jó. Amit késõbb akarok készíteni, az már nem játéknak szánom. Mivel elég militáris a gondolkodásom, ezért csak valamilyen harci valami jöhet szóba. Ebben kérnék segítséget. Méret, jármû, mit ajánlatok, minek álljak neki? Páncélos földi jármû? Esetleg jet?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Hát igazából mindegyiknek megvan a nehézsége! A lényge az, hogy türelem nélkül nem fog menni!
Néztem a tankokat is, nem festeted õket nincsenek lesorjázva stb..
Amikor neki állsz minden darabot festeni kell! Ha nem akarsz fujó pisztollyal legalább kicsi ecsettel, de nagy felületeket festékszoróval kell.
Amikor egy darabot leveszel a keretrõl, akkor szikével le kell a sorját vágni róla (persze a kezedre figyelni!😄 És a darabra is!)
A festéshez, minden makett összeállitási utmutatóján, van egy lista. Ezek tartalmazzák a szineket, és meg vannak jelölve egy számmal és egy betûvel.
Késöbbiekben ezt irja minden darab mellé aminek a szine az.
És ami nagyon fontos! Nem kell egy hét alatt összerakni! Az egyszínû darabokat öszerakasztod, fested. 1 nap száradás minimum. Aztán a következõ stb stb..
Downhill!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Üdv mindenkinek!
Makettezés szóra gugliztam rá, és szinte ez volt az elsõ oldal amit kidobott. Nem vagyok makettezõ, csak a kisfiam kapott karácsonyra rokonoktól két páncélost, amit persze nekem kell össze rakni, az én kicsit sincs türelmemmel. Viszont annyira megtetszhet, hogy elhatároztam, készítek egy terepasztal részletet. Páncélos, figurák, szétlõtt épületrészlet stb. Egy kezdõnek mit ajánlatok gyakorlásra? Méret, jármû, bonyolultság.
Adatlapomon itt, a megnyitott témáknál tettem be pár képet. De nem röhögni, mert az egész bf különítményt hozom ide! 😄DD
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Sky: Hát..tetszik😄 Amúgy a második.. meg van egy 205T16
Pögi is jó lesz!
a Rugot hogy tudod igy külön festeni??
Ez gyári cucc vagy egy külön egység.
Pl a hondának ez ugy egybe van, hogy azt sose fested le igy külön..
Downhill!!
És még ünnepek is voltak...😄
Kell hozzá egy liter matrica lágyitó, 3-4 doboz nyugtató és sima ügy😄D
Egyébként szépen meg lehet csinálni. Én elöször kételkedtem ebben, de sikerült..
Nagyon köszi különben! És viszont BUÉK!
Downhill!!
Gordon, a Honda nagyon király lett, nem volt problémás feltenni ennyi matricát😄?<#eljen>#eljen>
Lenne két eladó autóm,hátha valakit érdekel:
tamiya joest porsche 962 5500 ft
tamiya minolta toyota 88cv 6000 ft
cserébe érdekel esetleg tamiya 1/12 es motor.
képeket emilben tudok küldeni.
köszi hogy elolvassátok.
üdv
[email protected]
sza.sa
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
És persze buék!
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
<#worship>#worship>
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Nem baj, Makettinfo-n szerintem elmagyarázzák, hogy kell használni megfelelõen a mûvizet.
Magyarországon nem tudom, hogy hol lehet kapni.
Külföldrõl biztos, hogy lehet szerezni, pl a Luckymodeltõl: link
úgyhogy most Kívánok Mindenkinek Boldog és Békés Újévet!!<#taps>#taps>

Ez egy viszonylag egyszerû festés, és nem is néz ki rosszul: KLIKK
Vagy itt van ez, kicsit bonyolultabb, de ez is jól néz ki:

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egyáltalán a G-k között lehetséges az egyszínû festés? Én ecsettel dolgozom, úgyhogy extrém festésvariációra nem is gondolok. Valami egyszerûbb foltos vagy csíkos mintát tudnátok ajánlani?
Lehet megvárom az ausztrál festést és olyanra építem meg. Vagy marad a német egy kis hóval: