Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
de ráálltál ezekre a kis rigókra 😄 nekem mindig a rigó jut róla eszembe <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

A képeket nézzétek el nekem, linkelhettem volna, de

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ma hozzájutok egy ilyenhez:
(kihagyhatatlan ajánlat😄<#hehe>)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gordon 24
THX!!

Hát végülis megvannak méga fehér kerekek is😄

Downhill!!

Glpetyus
gondolod? <#gonosz1>
én nem vagyok ilyen optimista 😄

Legalább a nehezén már túl vagy <#awink>
Glpetyus
😊
dettó 😄
két hete nem nyúltam szegényhez <#bdead>

Várjá' még kicsit<#wink>
Tegnap értem haza, némileg elhúzódott az a szilveszter...még pihizek Kaptam viszont egy Tamiya láncot hozzá, holnap nekiesek megint<#hehe> No és a Merkava?
Kúrva jó a felfüggesztés!!<#eljen>
Glpetyus
oszt' a Tiran?

Ez igen! Nagyon szép, grat!!!<#eljen><#taps>
...kivéve a felni, az nem tetszik feketén <#smile>
gordon 24
Ebben én nem tudok segíteni! Én inkább a pálya autokkal, kamionokkal stb-vel foglalkozom! De itt a topikban jópáran, foglalakoznak "harci" tevékenységgel😄

Szóval fognak segíteni biztos!

Downhill!!

Zerénd
<#worship>
Ezekre én is rájöttem. Nincs nagy türelmem, de amit elhatároztam, meg is csinálom.
Ezeket összeraktam, gyereknek játszani jó. Amit késõbb akarok készíteni, az már nem játéknak szánom. Mivel elég militáris a gondolkodásom, ezért csak valamilyen harci valami jöhet szóba. Ebben kérnék segítséget. Méret, jármû, mit ajánlatok, minek álljak neki? Páncélos földi jármû? Esetleg jet?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

gordon 24
Hy!

Hát igazából mindegyiknek megvan a nehézsége! A lényge az, hogy türelem nélkül nem fog menni!
Néztem a tankokat is, nem festeted õket nincsenek lesorjázva stb..

Amikor neki állsz minden darabot festeni kell! Ha nem akarsz fujó pisztollyal legalább kicsi ecsettel, de nagy felületeket festékszoróval kell.
Amikor egy darabot leveszel a keretrõl, akkor szikével le kell a sorját vágni róla (persze a kezedre figyelni!😄 És a darabra is!)
A festéshez, minden makett összeállitási utmutatóján, van egy lista. Ezek tartalmazzák a szineket, és meg vannak jelölve egy számmal és egy betûvel.
Késöbbiekben ezt irja minden darab mellé aminek a szine az.

És ami nagyon fontos! Nem kell egy hét alatt összerakni! Az egyszínû darabokat öszerakasztod, fested. 1 nap száradás minimum. Aztán a következõ stb stb..

Downhill!!

modellmaker
ugye mennyivel jobb lett. <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Zerénd
Jééé, a sögön van ilyen topik is?! Hát ez besza****

Üdv mindenkinek!
Makettezés szóra gugliztam rá, és szinte ez volt az elsõ oldal amit kidobott. Nem vagyok makettezõ, csak a kisfiam kapott karácsonyra rokonoktól két páncélost, amit persze nekem kell össze rakni, az én kicsit sincs türelmemmel. Viszont annyira megtetszhet, hogy elhatároztam, készítek egy terepasztal részletet. Páncélos, figurák, szétlõtt épületrészlet stb. Egy kezdõnek mit ajánlatok gyakorlásra? Méret, jármû, bonyolultság.
Adatlapomon itt, a megnyitott témáknál tettem be pár képet. De nem röhögni, mert az egész bf különítményt hozom ide! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

greg benz
le van cserélve,örüjjé buzie<#idiota><#buck>

greg benz
Köszi a kedves megnyilvánulásért<#wow3>

Sky: Hát..tetszik😄 Amúgy a második.. meg van egy 205T16

DJ Skyline
ennyire tetszik a pözsó kéccáhat, hogy már nem is tudom hanyadikat építed? <#idiota>

modellmaker
az az elcseszett narancssárga címet cseréld már le. -.- nem lehet elolvasni

greg benz
<#eplus2>

gordon 24
ÉS télleg! Sorry!😄S

Downhill!!

gordon 24
<#hehe> ok!

Downhill!!

greg benz
Minden le van írva a blogban a képek elõtt,ne legyél lusta olvasni<#ejnye1><#ravasz1>

gordon 24
Köszi srácok!!

Pögi is jó lesz!

a Rugot hogy tudod igy külön festeni??
Ez gyári cucc vagy egy külön egység.

Pl a hondának ez ugy egybe van, hogy azt sose fested le igy külön..

Downhill!!

A posta most jeleskedett: 12.22-én rakták fel a csomagomat Hong Kongban és 12.31-én reggel megérkezett sima airmailként.
És még ünnepek is voltak...😄

<#wow1>

Nagyon jól sikerült! Nem kis türelem kellett hozzá!
greg benz
Nagyon fasza lett,csak összehoztad😊

pug frissítés

gordon 24
Thx!!

Downhill!!

gordon 24
Hát igazábõl de😄

Kell hozzá egy liter matrica lágyitó, 3-4 doboz nyugtató és sima ügy😄D

Egyébként szépen meg lehet csinálni. Én elöször kételkedtem ebben, de sikerült..

Nagyon köszi különben! És viszont BUÉK!

Downhill!!

Utólag is mindenkinek Boldog Újévet kívánok!

Gordon, a Honda nagyon király lett, nem volt problémás feltenni ennyi matricát😄?<#eljen>

Glpetyus
fasza lett!

Üdv.
Lenne két eladó autóm,hátha valakit érdekel:

tamiya joest porsche 962 5500 ft
tamiya minolta toyota 88cv 6000 ft

cserébe érdekel esetleg tamiya 1/12 es motor.
képeket emilben tudok küldeni.
köszi hogy elolvassátok.
üdv

[email protected]

Szia!

Sztem itthon is lehet kapni mûvizet: Vallejo mûvíz

sza.sa

DJ Skyline
boldogat :|

SgtChris
Panther G 1:35 Na végre asszem ráakadtam az igazira... :-) Ugyanaz a kit mint a sajátom, így a matrica is stimmel (mondjukazt nem tette fel a készítõje.. :-) meg ecsettel se túl bonyolult. :-) Happy New Year!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

gordon 24
Thx!

De ez nagyon öreg ám! 1994 ben ment a japán Tura autó bajnokságon!

Downhill!!

persil
Én spec rühellem az ilyen modern szarokat, de baromi szép meló lett grat hozzá😊
És persze buék!

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

gordon 24
BUÉK!!

2008 utolsó napján elkészültem a Hondával!

Ime::

Downhill!!

Glpetyus
Buék 😊

köszi, még erõt gyûjtök, aztán... 😄

<#worship>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Úgy látom, soha nem ér már ide a felmentõsereg😄

Nem baj, Makettinfo-n szerintem elmagyarázzák, hogy kell használni megfelelõen a mûvizet.
Magyarországon nem tudom, hogy hol lehet kapni.
Külföldrõl biztos, hogy lehet szerezni, pl a Luckymodeltõl: link

Holnap én már <#pias><#pias><#eplus2>,
úgyhogy most Kívánok Mindenkinek Boldog és Békés Újévet!!<#taps>

Jól néz ki!<#eljen><#taps>
Ez egy viszonylag egyszerû festés, és nem is néz ki rosszul: KLIKK
Vagy itt van ez, kicsit bonyolultabb, de ez is jól néz ki:
SgtChris
Ja a festés elõtt így nézett ki... :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Üdv Urak! Nekiálltam festeni a Dragon Panther G-met, eddig páncélsárga az egész, de szeretném, ha valami kamó lenne rajta. Sok festésmintát átnéztem, de valahogy mindig az egyszínû sárga mellett maradtam.
Egyáltalán a G-k között lehetséges az egyszínû festés? Én ecsettel dolgozom, úgyhogy extrém festésvariációra nem is gondolok. Valami egyszerûbb foltos vagy csíkos mintát tudnátok ajánlani?

<#kerdes><#fejvakaras>

Annyira végülis nem gáz, csak tényleg többet vártam volna a Revelltõl. Mégiscsak hazai gép... Na mindegy, feljavítgatom kicsit és szép lesz. Annak azért örülök, hogy ajándékként kaptam és nem fizettem érte <#eplus2>
Lehet megvárom az ausztrál festést és olyanra építem meg. Vagy marad a német egy kis hóval:
Glpetyus
Túl jó a cikk a maketthez képest...
Sajnálom,nekem nagyon tetszik ez a jármû,de ezen tényleg csak 1 pakk maratás segítene.
De a majd 25 centis csõ nagy pozitívum.Biztos maradandó élmény lenne a 2 db fröccsöntött felet összerakni 😄
Köszi a cikket.