69149
-
blackshark #57375 Üdv!
Temperával lehet makettet festeni?
Hiányos a festékkészletem, de csak kis apróságokra kellene a tempera... -
#57374 Üdv!
Egy kis rozsdát(műrozsdát) milyen módon tudnék bűvölni a makettemre? -
#57373 am Fujimi Toyota AE86 Trueno, erről mi a véleményetek?
tudom hogy ez a legbénább szinte az összes között, de szentem első "autó" makettnek jó lesz, am miket érdemes még ehez rendelni ?( pl festétek ..) -
#57372 Az Initial-D fohose Takumi Fujiwara. szal a 2 ugyanaz.
www.1999.co.jp -
#57371 kösz, csak azért kérdeztem mert a www.luckymodel.com-on néztem, de ott csak Fujiwara Trueno van, ami nekem nem igazán tetszik.
De egyszer, nem olyan rég vmilyen makettes webshopon (lehet itt volt linkelve már nem tudom ) és ott vagy 20 féle Ae86 volt, volt Rally,Initial D, trueno, corolla gt, .... nagyon sok fajta volt. -
#57370 xDDD Benz, féljél! -
#57369 egyszer mindenkit megtalálnak :D -
#57368 Sziasztok!
Van pár eladó Tamiya makettem.
Subaru Impreza WRC 98 Monte - Carlo
NISMO R34 GT-R Z-tune
PE a NISMO R34 GT-R Z-tunehoz
Mitsubishi Lancer Evolution VI
Nissan Skyline GTR Kit - C-490
érd.: pm-ben -
#57367 Én évek óta rendelgetek külföldről,és eddig (lekopogom) sose volt dolgom a vámmal -
#57366 Az attól függ milyen kategóriában... :D -
#57365 Minden külföldről vásárolt(webshop)makett vámköteles, de a műa. makettek nem, ami azt jelenti, hogy +áfa ill kb 1500Ft kezelési költség, ha felfigyelnek rá. De ha ajándék a küldemény akkor más a helyzet. Legolcsóbb kínai makett bolt a www.hobbyeasy.com, célszerű levélben érdeklődni, hogy van e készleten. -
blackshark #57364 Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy melyik makett márkát ajánljátok? -
#57363 www.luckymodel.com én anno innen rendeltem mind a 3-mat 3door levin, trueno, 2 door trueno) az első 2 Aoshima az uccsó sajna Fujimi
a 3 kb 15-7 k volt, szállítás kb 1 hét, ha jól tudom 110 euro-ig vámmentes csomag... -
#57362 most majd szeretnék rendelni egy AE86 (corolla, trueno, sprnter, levin) -ot.
tudnátok nekem linkelni hogy honnan tudnék rendelni?
Meg pl mennyi rá a Vám, meg a szállítási költség, meg hogy mennyi idő alatt szállítják ki....
KÖSZ
-
#57361 Sziasztok!
Van pár eladó Dragon makettem.
SU-100
Jagdtiger
Sherman 76W
Sd.Kfz 251/22
Nashorn
Ferdinand
M36 Jackson
-
#57360 -
#57359 Meg jött tegnap a Tamiya festék,most kiis próbáltam. Frankó a színe!:)
Világoskéknek az indexét "amerikaiasítottam":) -
#57358 Én türelmes ember vagyok...:) -
#57357 Jah, egyetlen hátránya, hogy várni kell rá egy hetet legalább :D -
#57356 Értem,persze:) Én is előbb nézem ebayt meg külföldi webshopokat mint a magyar oldalakat,ha valamit szeretnék venni. -
#57355 Hülye énsem vagyok, de pl ha itthon vettem volna azt a dolgot, maga a cucc drágább lett volna, plusz legalább egy ezres a posta. Érted mire akarok célozni? Olcsóbb volt, és nem 2 dollárral, plusz ingyen posta.
-
#57354 Az,hogy Ebay-en mennyi a posta nem mérvadó,az eladó szabja meg:) Van,hogy ingyen van,de valszeg akkor be van építve az árba. De szoktak olyat,hogy pl a cucc fel van rakva pár dollárért,és a posta mondjuk 25$. Ezt azért csinálják,mert a termék eladási ára után kell fizetniük az ebay-nek a jutalékot,így 20onvalahány dollár jutaléka helyett csak a pár dollár jutalékát kell fizetniük az ebaynek,egyértelműen jól járnak. Én csak azon csodálkozom,hogy az ebay ezt így hagyja,és nem zavarja őket,hogy sokan így "csalnak"... -
#57353 Jahh, pl e-bay-ről rendeltem nemrég, és ingyen! volt a posta.
Na ha itthon feladok egy csomagot, és utazik 200km-t, az meg egy ezres. Vicc... -
vass17 #57352 Itthon legfeljebb személyesen vásárolj, mert egy tábla csokit is képesek futárszolgálattal küldeni, persze egy 1000-es alatt nem is fogod megúszni:)
Érdekes módon Hong Kongból negyedannyiért elküldik...:D
A Tamiya cuccokat amúgy is 2-szeres szorzóval árulják idehaza, szóval erősen ajánlott külföldről. -
#57351 Én évek óta a lucky-tól vásárolok,csak akkor nem,ha valami olyan kell ami ott nincs.. És baromi korrektek!
Pl a múltkor rendeltem weathering master készletet,kb egy ezresbe kerül darabja.. és az egyik szín ripityára volt törve benne,írtam nekik meg küldtem fotót,és még aznap,hogy elküldtem nekik,már fel is adtak egy újat,másfél hét múlva megkaptam az újat:) Természetesen ingyen -
#57350 No,majd legközelebb akkor innen veszem,látom van paypalje is:) -
#57349 Conrad volt az első amit kidobott a google. Ismerem is az üzletet. Há' mindegy,úgyse így jártam:D -
#57348 festékek -
#57347 Persze ökörség önmagában egy festéket rendelni de lucky-ról 1000 Ft-ból itt van postával
(amúgy szerintem pesten makettboltokban 5-700Ft-ért megkapod) -
#57346 Hát 990ft,a posta dob rajta 1000ft-t... -
#57345 2000???? Ez vicc hallod,kb negyedennyibe kéne kerülnie -
#57344 Conrad-ban találtam. Azt írják,hogy 5-7 nap míg a német raktárukból megérkezik. 2000ft postával együtt,remélem jó lesz a szín és nem olyan sápadt mint a Revellé. -
#57343 Igazából szerintem mindegy,hogy itthon veszed-e vagy kintről rendeled..kb egy összegben jössz ki:D Csak ha itthon veszed hamarabb nálad lesz -
#57342 Már találtam itthon! -
#57341 Tamiya átlátszó narancssárgára lenne szükségem. Azt csak külföldről tudok venni,vagy lehet itthon is kapni? Persze nem muszáj,hogy Tamiya legyen,csak ne olyan fosszínű legyen mint a Revell-é:D -
#57340 Mondom,ecsettel is megoldható:) Sőt,a pug lámpáját pl ha jól emlékszem fogpiszkálóval csináltam,mert annyira kicsi volt a hely -
#57339 nincs pisztolyom :(
-
#57338 Jaja,sajnos ilyen..a tamiya-ból ha pisztollyal fújod akkor 1 max 2 réteg is elég,de ecsettel is könnyen meg lehet csinálni szépen.
Például a peugeot hátsó lámpáját is sikerült szépen megoldani vele,pedig ha valami akkor ez nem egyszerű eset.. :)
-
#57337 nekem vagy három réteg kellett ahhoz, hogy igy nézzen ki.
-
#57336 Eleinte én is revellt használtam,de már az első használat után leesett,hogy nagyon béna,és nehéz is vele dolgozni..a tamiya féle ahhoz képest egy álom!