69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • vass17
    Az a baj, hogy egy műanyag vitorlás soha sem fog úgy kinézni, mint a fából készült. Egyszer én is ki szeretném őket próbálni, de most nincs annyi időm rá, azt meg nem szeretném, hogy 10 évig épüljön:D
  • McFrost
    Ez tényleg szép, Dragon és Tamiya mozgat igazán.
  • m1garand
    én ezt venném király kit és akciós ennyiért sehol nem kapod meg

http://www.hobbyeasy.com/en/data/39346.html?t=1289674932

poster
  • McFrost
    Nem kevés munkám van benne, hosszabb kihagyással 2 év alatt készült el. Ez volt az első komolyabb festésem. Láttam vérprofi Santa Maria-t, hát leesett az állam, én ott még nem tartok, felszerelésem sincs.
  • vass17
    Így van. Egy kevés koszolást még jót tenne neki, de ettől függetlenül látszik rajta a munka és a festés is mutatós, annak ellenére, hogy nem egyszerű. szóval gratula hozzá, csak így tovább:)

Egyébként a műanyaghatást nem maga a hajótest adja, hanem a revell által öntött vitorlák. A legjobb, ha ezeket kidobod és valamilyen vászonból csinálod meg őket. Vagy a másik megoldás, ami szerintem ugyanolyan mutatós, hogy feltekersz zsebkendőt, valahogy így:
    link
    link2
    link3

• McFrost
    13e Ft.
  • McFrost
    Köszönöm!
  • m1garand
    mennyi pénzt szánsz a tigára?
  • Jagi
    na hallod grat hozzá, a kötélzetet nem lenne türelmem megcsinálni. én nem műanyagnak mondanám, inkább sterilnek, de ki nem szarja le nem? szépnek szép, a polcon meg van a helye aki meg jön az meg megbámulja... a célját elérte :) grat még egyszer
  • McFrost
    Ez a kész, igen, sajnos nekem is ez a bajom vele, hogy elég műanyagnak hat. De mint mondottam nem vagyok professzionális, ez az összeállítási rajza alapján készült.
  • w77d
    a képen a befejezett állapot látható? valahogy rohadt műanyagnak és üresnek tűnik...
  • McFrost
    Sziasztok!
    Szeretnék elbíbelődni egy 1:35-ös Tigris tankkal. Nem vagyok profi, de igyekszem.
    Milyen márkát ajánlotok és hol lehet beszerezni. Lehet nehéz is, csak roppant igényesen nézzen ki.

Nem régen fejeztem be egy Rewell Santa Mariat:

• vass17
    100-ból egyszer... inkább az a jellemző, hogy föld körüli pályára áll, és soha nem találod meg:)
    egyszer egy távirányítóm esett le, még most sem tudom, hogy repült be teljesen lehetetlen szögben a szekrény mögé... valószínűleg lábat növesztett:)
  • w77d
    nálam olyan már volt hogy csak úgy pattant helyre egy alkatrész, hogy idegességemben rábasztam XXXD
  • Molnibalage
    Elnézést a kis offért, de ezt nem tudom kihagyni. :)

Ezt csinálja meg valaki!
  • skate00
  • greg benz
    Köszi:)
    Annál azért kicsit több,mert 5,8 dolcsi egy ilyen,az még a mostani viszonylag alacsony dollárnál is kb 1100 ft,és erre még jön a posta. Én egyébként mázlista voltam,mert mikor rendeltem más cuccokkal együtt,akkor a cucc valamiért sérült volt:D A kék szín ripityára volt benne törve,használhatatlan lett volna. Írtam nekik még aznap,küldtem képeket is,és küldtek egy teljesen új szettet ingyen és bérmentve:)Szóval most két szettem van,az egyikből hiányzik a kék,ennyi. Ez kb egy életre elég:D
  • vass17
    Hasznos cucc és elég jól lehet vele dolgozni, főleg, ha többféle színcsomag is van belőle:) egyébként én valami 800-900 ft-ra emlékszem a luckymodel-ről.

Az Alfához pedig grat:)
  • w77d
    hogy tudja a kis népművészeti tárgy XXXD
  • greg benz
    Jó,hát bizonyos szemszögből nézve ez is por szerű:D
    Mindegy,vegyé,használd,oszt koszojjá:DD
  • Willi Betz
    Nade a smink az valójában por szerű:D Csak ragad.
  • greg benz
    Mondom..olyasmi mint egy sminkkészlet
  • Willi Betz
    Akkor micsoda?
  • greg benz
    Asszem 1000-1500 körül van. Amúgy nem por:D
  • Willi Betz
    Mennyibe kerül ez a por cucc?
  • greg benz
    Egyébként ez is le tud jönni,vízzel pl simán lemosható
  • greg benz
    Nem tudom,nem próbáltam még:D És mivel gondolom az kb annyiba kerül mint ez,ha nem drágább,nincs is értelme tesztelgetni
  • skate00
    és igazi sminkkészlet az miben rosszabb? lejön?
  • greg benz
    Sminkkészlettel XD
  • w77d
    a koszolást egyébként hogy csinálod??
  • greg benz
    Igen,a cső jogos. Egyébként festés előtt rohadjak meg,hogy lecsiszoltam,nem is értem hogy maradt ott. Mikor koszoltam akkor vált láthatóvá :S Ezért meg már nem szeretném az egészet újrafesteni és koszolni,főleg hogy a színt úgy kevertem ki. De egyébként élőben nem látni így,a gép jobban kihozza. És ez nem duma:DD
  • zomborg
    Sziasztok!

Hamarosan kész vagyok az első makettemmel egy austrian a340-es. Úgy lenne az igazi ha lelakkoznám, hogy szép csillogó legyen. (ha már egy utasszállító gép), hogy kéne ezt csinálni? Egyszerűen veszek valamilyen lakkot és ecsettel rákenem?
  • MikX
    Hát a szép munka lényege az aprólékosság, és ő szépen dolgozik, azért kérdeztem :D
  • skate00
    mert az oldalán látszanak az öntési hibák, am nem lényeg.
  • gordon 24
    minek csiszolná le? Az flexi cső..
  • MikX
    Zsír, de azt a piros szívócsövet lecsiszolod majd ugye? :D
    Jó a koszolás!!
  • greg benz
    Igen,koszolva van
  • skate00

és ez direkt ilyen "koszosra" van festve?
  • greg benz
    Rég írtam már ide,most egy alfissimo készül:D Ezt már elég régen elkezdtem,csak félbe hagytam,de most pár napja elővettem újra,és most már be is fogom fejezni.

• w77d
    good luck XD én midig a festésen vérzek el...