69149
-
vass17 #57455 Az a baj, hogy egy műanyag vitorlás soha sem fog úgy kinézni, mint a fából készült. Egyszer én is ki szeretném őket próbálni, de most nincs annyi időm rá, azt meg nem szeretném, hogy 10 évig épüljön:D
-
#57454 Ez tényleg szép, Dragon és Tamiya mozgat igazán. -
#57453 én ezt venném király kit és akciós ennyiért sehol nem kapod meg
http://www.hobbyeasy.com/en/data/39346.html?t=1289674932
poster -
#57452 Nem kevés munkám van benne, hosszabb kihagyással 2 év alatt készült el. Ez volt az első komolyabb festésem. Láttam vérprofi Santa Maria-t, hát leesett az állam, én ott még nem tartok, felszerelésem sincs. -
vass17 #57451 Így van. Egy kevés koszolást még jót tenne neki, de ettől függetlenül látszik rajta a munka és a festés is mutatós, annak ellenére, hogy nem egyszerű. szóval gratula hozzá, csak így tovább:)
Egyébként a műanyaghatást nem maga a hajótest adja, hanem a revell által öntött vitorlák. A legjobb, ha ezeket kidobod és valamilyen vászonból csinálod meg őket. Vagy a másik megoldás, ami szerintem ugyanolyan mutatós, hogy feltekersz zsebkendőt, valahogy így:
link
link2
link3
-
#57450 13e Ft. -
#57449 Köszönöm! -
#57448 mennyi pénzt szánsz a tigára? -
#57447 na hallod grat hozzá, a kötélzetet nem lenne türelmem megcsinálni. én nem műanyagnak mondanám, inkább sterilnek, de ki nem szarja le nem? szépnek szép, a polcon meg van a helye aki meg jön az meg megbámulja... a célját elérte :) grat még egyszer -
#57446 Ez a kész, igen, sajnos nekem is ez a bajom vele, hogy elég műanyagnak hat. De mint mondottam nem vagyok professzionális, ez az összeállítási rajza alapján készült. -
#57445 a képen a befejezett állapot látható? valahogy rohadt műanyagnak és üresnek tűnik... -
#57444 Sziasztok!
Szeretnék elbíbelődni egy 1:35-ös Tigris tankkal. Nem vagyok profi, de igyekszem.
Milyen márkát ajánlotok és hol lehet beszerezni. Lehet nehéz is, csak roppant igényesen nézzen ki.
Nem régen fejeztem be egy Rewell Santa Mariat:
-
vass17 #57443 100-ból egyszer... inkább az a jellemző, hogy föld körüli pályára áll, és soha nem találod meg:)
egyszer egy távirányítóm esett le, még most sem tudom, hogy repült be teljesen lehetetlen szögben a szekrény mögé... valószínűleg lábat növesztett:) -
#57442 nálam olyan már volt hogy csak úgy pattant helyre egy alkatrész, hogy idegességemben rábasztam XXXD -
#57441 Elnézést a kis offért, de ezt nem tudom kihagyni. :)
Ezt csinálja meg valaki! -
#57440 -
#57439 Köszi:)
Annál azért kicsit több,mert 5,8 dolcsi egy ilyen,az még a mostani viszonylag alacsony dollárnál is kb 1100 ft,és erre még jön a posta. Én egyébként mázlista voltam,mert mikor rendeltem más cuccokkal együtt,akkor a cucc valamiért sérült volt:D A kék szín ripityára volt benne törve,használhatatlan lett volna. Írtam nekik még aznap,küldtem képeket is,és küldtek egy teljesen új szettet ingyen és bérmentve:)Szóval most két szettem van,az egyikből hiányzik a kék,ennyi. Ez kb egy életre elég:D -
vass17 #57438 Hasznos cucc és elég jól lehet vele dolgozni, főleg, ha többféle színcsomag is van belőle:) egyébként én valami 800-900 ft-ra emlékszem a luckymodel-ről.
Az Alfához pedig grat:)
-
#57437 hogy tudja a kis népművészeti tárgy XXXD -
#57436 Jó,hát bizonyos szemszögből nézve ez is por szerű:D
Mindegy,vegyé,használd,oszt koszojjá:DD -
#57435 Nade a smink az valójában por szerű:D Csak ragad. -
#57434 Mondom..olyasmi mint egy sminkkészlet
-
#57433 Akkor micsoda? -
#57432 Asszem 1000-1500 körül van. Amúgy nem por:D -
#57431 Mennyibe kerül ez a por cucc? -
#57430 Egyébként ez is le tud jönni,vízzel pl simán lemosható -
#57429 Nem tudom,nem próbáltam még:D És mivel gondolom az kb annyiba kerül mint ez,ha nem drágább,nincs is értelme tesztelgetni -
#57428 és igazi sminkkészlet az miben rosszabb? lejön? -
#57427 Sminkkészlettel XD
-
#57426 a koszolást egyébként hogy csinálod?? -
#57425 Igen,a cső jogos. Egyébként festés előtt rohadjak meg,hogy lecsiszoltam,nem is értem hogy maradt ott. Mikor koszoltam akkor vált láthatóvá :S Ezért meg már nem szeretném az egészet újrafesteni és koszolni,főleg hogy a színt úgy kevertem ki. De egyébként élőben nem látni így,a gép jobban kihozza. És ez nem duma:DD -
zomborg #57424 Sziasztok!
Hamarosan kész vagyok az első makettemmel egy austrian a340-es. Úgy lenne az igazi ha lelakkoznám, hogy szép csillogó legyen. (ha már egy utasszállító gép), hogy kéne ezt csinálni? Egyszerűen veszek valamilyen lakkot és ecsettel rákenem? -
#57423 Hát a szép munka lényege az aprólékosság, és ő szépen dolgozik, azért kérdeztem :D -
#57422 mert az oldalán látszanak az öntési hibák, am nem lényeg. -
#57421 minek csiszolná le? Az flexi cső.. -
#57420 Zsír, de azt a piros szívócsövet lecsiszolod majd ugye? :D
Jó a koszolás!! -
#57419 Igen,koszolva van -
és ez direkt ilyen "koszosra" van festve? -
#57417 Rég írtam már ide,most egy alfissimo készül:D Ezt már elég régen elkezdtem,csak félbe hagytam,de most pár napja elővettem újra,és most már be is fogom fejezni.
-
#57416 good luck XD én midig a festésen vérzek el...