69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • greg benz
    Na,ezen már kifejezetten jobban néz ki Nem értek hozzá így érdemben nem nagyon tudok hozzászólni,de nekem tetszik:D
  • McFrost
    Sikerült végre csinálnom egy jobb minőségű képet a Santa Maria-ról:
  • skate00
    uhhh
  • GrandVitara
  • greg benz
    Köszi,nekem is jobban tetszik így:)
  • vass17
    Ez már igen, határozottan jót tett neki, hogy visszavettél kicsit a koszolásból. Egyébként szép munka, mint mindig, grat:)
  • greg benz
    És egy extra kép:D

[IMG][/IMG]
  • greg benz
    Sziasztok!

Íme az ígért képek

• greg benz
    Köszi mindenkinek:D
    Skate: Valóban kicsit sok volt,azóta visszaszedtem,most jobb. Nemsoká jönnek a képek
  • skate00
    nekem soknak tűnik rajta a koszolás. de amúgy fasza
  • McFrost
    Nagyon szép gratulálok!
  • Willi Betz
    Igen,hülye vagy! XD A fények miatt tűnik műanyagosnak.
  • greg benz
    Elég szar képek,egyébként koszolva van a kasztni,csak bénán adja azt is vissza a kép..de majd holnap lesznek normális képek,azon majd jobban láthatod,hogy milyen
  • Redmer
    csak a fényviszonyok miatt, szvsz.
  • w77d
    rohaggyále ma alig ittam, holnap jön az unokaöcsém, ezért megáltam 3 sörnél és két picike házinál :D
  • Redmer
  • w77d
    a festék réteg. furcsa.. valahogy nagyon puhának, műanyagnak tűnik. De ne érts félre, szép munka én ennyire sem vagyok képes, csak a fényezés valahogy nem stimmel, nem olyan mint egy autó fényezése, inkább olyan, mintha az autó karosszériája egy nagy egybeönött műanyag lenne. De aztán lehet én vagyok hülye...
  • greg benz
    Á,az csak weed testén van
  • Willi Betz
    Neki alkohol réteg
  • greg benz
    Milyen réteg?
  • w77d
    de furcsa a festés.. nem lehet hogy egy picit vastag lett rajta a réteg?
  • Redmer
    Gratulálok! Nagyon király lett!
  • greg benz
    Kész az Alfa,egy kis ízelítő..a többi holnap

• kucsi08
  • bgabor
    Akkor nekem most nemlétező lakkjaim vannak itthon? Wow! Azt se tudom hirtelen, kinek írjam meg, a NASA-nak vagy a CIA-nak. Hihetetlen hogy ilyen alakokat foglalkoztatnak.
  • Jagi
    Teljesen letettem már róla, de hála istennek találtam vagy 4 ezerért toyota mazda mg nissan emblémát vagy 8 méretben :) jó hogy nem rendeltem be... sose fogyott volna el
  • kemszi2
    a szakember az szakember -.-"
  • vass17
  • kucsi08
    köszi a válaszokat!

jah matt lakk... múltkor bementem a makett boltba és mondtam a gyereknek hogy kéne ilyen matt lakk.. a csóri majdnem hogy elküldött a ..........ba mert hogy mit képzelek én hogy a lakk hogy lehet matt, mert a lakk az lakk és annak fényesnek kell lennie és hogy matt lakk nem létezk.. ismétlem makett boltban.. szegényt alig bírtam megállni hogy ne nevessem képen :D:D
  • MikX
    jah, matt lakk, ennyi...
    R33 nál csináltam így az üléseket, lefestettem, aztán matt lakkal alacsony nyomáson lefújtam, hogy kicsit narancsos, rücsis legyen a felület, nomeg matt :D
  • greg benz
    Vajon mennyi az esélye,hogy így kerül elő egy ilyen alkatrész? Vagy,hogy egyáltalán újra megkerül
  • Jagi
    Meglett a nissan embléma!
    Az asszony vasalás közben odajött és azt kérdezte. Ezt kerested?
    LOL de qvanagy mer' ki lett mosva a gatyám és onnan szedte le... tényleg jól ragadnak...
  • greg benz
    Megcsiszolod vizes 2000-es (vagy még finomabb) csiszolópapírral:D
    De az látszódni fog,hogy csiszolva lett.
    Ha a fényesre rámész matt lakkal,akkor viszont jó lesz
  • geo91
    nem hinném, hogy lehet ilyet.
  • kucsi08
    sziasztok!

tudna valaki adni néhány tippet, (ha egyáltalán létezik ilyen) hogy hogy lehet fényes festékből matt-ot csinálni???

előre is köszi
  • McFrost
    Helló!
    Tudna adni valaki leírást, magyarázást festési technikákról?
    Köszönöm!
  • Jagi
    Hi all!
    nincs valakinek esetleg elfekvőben egy nissan emblémája?
    Felrktam a fasza krómot, erre a pittoly lakkozásnál lefújja... O.o. Nem értem hogy történt, mert ezek Tamiya szarok jól ragadnak... a hátulján csak 2 kis pötty látszik, valszeg annyi fogta. Mivel 3 emeletet zuhant nem állok neki megkeresni ha nem baj :)
    amultkor a maratott pedált 45 percig kerestem a padlószőnyegen (nem barát, ki lesz baszva) egy 1x1m-es területen.
    Szóval ha valakinek van, pmmeplzhelpthx<3 meg minden :)
  • MikX
    Jajam, lehet kéne egy FXX is, de úgygondoltam, hogy a mostanit szétszedem, tényleg nagyon ratyi lett... csak még mindíg a legdrágábbak között van, tehát egyszerre mindkettő... :D

Lenne plusz alkatrészem, egy plusz motorblokk már így is van enzohoz, meg amúgyis van tervben egy dioráma a vitrinemben, akarok amolyan autoszerelő műhelyt csinálni, s akkor szétkapom az enzot, az lesz szétszedve beállítva.
  • vass17
    fxx
  • vass17
    Inkább egy Fzz-et csinálj mellé, mint még egy Enzot:)