Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben is a peugeotnak az a gagyi szürke szine:D Pont olyan mint egy játék autó.. Partnerbe is ilyen van, gáz!:D
Downhill!!
úgyhogy holnap akkor HARMADSZOR<#falbav>#falbav> is újracsinálom azt a ki**tt középkonzolt,de már kezd elfogyni a türelmem..egy hete csak csiszolok,fúrok,húzottszálazok,festek,újracsiszolok,újrahúzottszál,újrafestés,tökömkivanmárvele
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amúgy az összeállítási útmutató 3 fajta festésmintát ajánl.
1. sötétsárga-zöld nagyfoltmintást fehér 421. toronyszám a 11.Pz.Div. tól
2. sötétsárga alapon, zöld foltos, vörösbarna csíkokkal (ismeretlen egység, Balaton térsége, fekete 435. toronyszám)
3. zöld alapon halvány vörösbarna foltokkal (ismeretlen egység, keleti front, fekete 121. toronyszám)
Mindháromra annyit ír, hogy 1945...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
1945 márcusától már semmilyen jelzést nem festettek a német jármûvekre (se felségjel, se számozás, se alakulatjelzés), legalábbis tudtommal. Valószínûleg mentek egybõl a "keleti" frontra...<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egy másik fórumon (Makettinfó) kaptam ezt az infót, hogy ilyen egyszínû páncélsárga Párducok abban az uccsó 20db-os szériában voltak. (Ugyanis ecsettel nem vállakoztam semmi extrább csíkos-pöttyös kamuflázsra) Téli meszelést meg nem akartam...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tényleg szokásos italeri,a lánctalp nagyon gyenge,belsõ nincs.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
És most is erõsen töröm a fejem,hogy lemerjem-e csiszolni a gombokat és nekifogni így megcsinálni ahogy a japó csávó..mert azért nem könnyû dolog! (fõleg,hogy nincs ilyen mûanyag rudacskám,szal marad a húzott szál)
De viccet félretéve jogos amit MM írt,csak annyi,hogy igazából nem látszik ennyire a felületi egyenetlenség.. De szenvedtem vele így is eleget,kizárólag a kis gombok miatt nem erõltettem a csiszolást,mert azt bizony a gombok szenvedik meg..
De ha lesz annyi lelkierõm lehet,hogy dolgozok még ezen a részén kicsit,mert én sem vagyok tökéletesen elégedett
az itt bemutatott módszerrel akár újra is tudom csinálni a gombokat,és akkor jó lesz minden:)
A gombokhoz nem nyúltam:P
Azért köszi az infót!
A legalsó kapcsoló környéke jó csúnya... meg van még pár kapcsoló aminél elfért volna még egy kis csiszolás....
Azt az oldalsó matricát le kellett volna tenni egy vékony mûanyag darabra, hogy legyen vastagsága, mert ugye az egy lemez.
Amúgy jó. :D