69149
-
vass17 #57655 Ezért nem foglalkozok autómakettekkel, mivel a drágább diecastokban már szinte lehetetlenség hibát találni. Ellenben a repülőknek (és egyéb makettfajtáknak) nem nagyon akad versenytársa, arról nem is beszélve, hogy több hetes, hónapos (esetleg éves:D) építés után sokkal inkább megbecsülöd a makettet:)
Igaz, ennek hátránya is van... építettem egy 1:35-ös Black Hawk-ot és több hónap után már majdnem kész voltam vele, amikor is úgy döntött, hogy lerepül a polcról, mondanom sem kell, hogy majdnem agyvérzést kaptam.. a pilótfülke és a belső tér nagy része kiesett, kitört, gyakorlatilag majdnem újjá kellett építeni, csak még bonyolultabb volt, mivel csak kis ajtónyilásokon tudtam betenni az alkatrészeket. -
#57654 -
#57653 Kicsit off,ezek diecastek annyi :P De azért beteszem ha nem baj :)
Képeim -
#57652 Tuti spéci! -
#57651 Nekem van egy amitől megválnék. -
#57650 Te nem elmentél aludni szarházi? XD -
#57649 igen annak tűnik és jól felszereltnek :D
a többi meg majd kiderül az esetleges összerakáskor,hogy mennyire kell vele megszenvedni hogy illeszkedjen minden rendesen,mennyire lesz sorjás stb -
#57648 Ezt vinni fogják mint a cukrot -
#57647 De jó minőségűnek tűnik nem? Vagy gagyi szerinted? -
#57646 esetleg nincs vkinek vmi felesleges kidobni kívánt makettje?
most úgy elszórakozgatnék vmivel, csak ugy gyakorlás képen, vagy vmi ilyesmi. -
#57645 úgy látom francia gyártó,és ahogy elnézem nem túl régi :D -
#57644 Nem tudom de komolynak tűnik.. Nem egy gagyi cucc. Én sem hallottam még róla.. -
#57643 ez milyen márka még sosem találkoztam vele....SImilr -
#57642 Bazzzzzzzeeeeeee!! Kell nekem anyuuuu jön a karácsony:DDDD
katttttt -
#57641 ez elég speckó, elég durva dolgokat művel.
1-9 rész van.
-
#57640 Hú..ezeket a fujimi készleteket én inkább elkerülném. Mondjuk kezdőknek nem rossz,de ha az ember elégedett is akar lenni a végeredménnyel akkor ezek a makettek csődöt mondanak -
#57639 ezis tetszene:
-
-
csoola #57637 köszöntem!!! -
#57636 uhh, ez kicsit komoly.
am linkelnétek vmi speckó japó makettes videót, régebben látam itt egyet abba vmi harckocsit épített, és festette vagy 3szor, aztán lekoptatta meg minden, tiszta durva volt.
nekem egy ilyen tetszene, egy "modern" (meg ilyen Nfs Underground 2 style)
-
#57635 Phantom 1.
Itt is revell
Phantom 2.
-
csoola #57634 hali! nem tudtok mondani nekem valami 1:48-as F-4 Phantom kitet? csak 1:72 méretarányban találtam, ráadásul itthonrol rendelnék... csak nem tudom, gyártanak-e egyáltalán -
#57633 Fú..mikor ilyen képeket látok még nekem is kedvem támad tankokat építeni,pedig az nagy szó:D -
#57632 AKAROM! :D
-
#57631 Szerintem magáért beszél:D Fényesítésre. Ugyanarra,amire az igazi autóknál -
#57630 Hát, polírozni? -
#57629 Lehet ,hogy hülyeséget kérdezek nem nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban polírpaszta mire jó?? -
#57628 Tőle vettem csipeszem és a 2 tamiya mállás szettet! -
#57627 Én régóta Mr. Super Clear lakkot használok,nemrég vettem meg belőle a harmadik palackot. Nekem bevált. Sose bántott semmilyen matricát vagy festéket,és szép fényt ad,gyorsan szárad,nem sárga és nem is sárgul.
Legutóbb ebayen vettem,tőle. Kb 2700 Ft postával,olcsóbban nem kapod meg se itthon,se máshol. Nekem asszem kb másfél-két hét alatt itt is volt,szóval merem ajánlani az eladót. -
#57626 És lakkból milyet ajánlasz fényes érdekel csak:D -
#57625 Jaa:D
Ilyenem van nekem is,szóval csak ajánlani tudom. De egyébként most új tapasztalatot szereztem vele kapcsolatban. Mielőtt az imprezán használtam volna kipróbáltam az öntőkeretén,és bizony nagyon picit csak,de megmarja:S Szóval vigyázni kell,mielőtt használod próbáld ki az adott makett öntőkeretén! Nekem egészen eddig egy makettet sem bántott,nem volt vele ilyen jellegű gondom,a bubu valami más fajta anyagból lehet,hogy bántja.. -
#57624 De én most dobozosra gondolok :D VW szeretném fújni vele én erre gondoltam..
PRISMA Alapozó -
#57623 Nem,ez most Tamiya szürke alapozó:) -
#57622 Alapozás jó bármilyen barkácsboltban kapható alapozó? -
vass17 #57621 -
geo91 #57620 -
#57619 -
#57618 Sziasztok!
Már készül a következő versenygép:)
-
#57617 Szerintem ezek a fújáshoz is kellenek. -
#57616 nekem igazából van otthon kompresszorom ,(auto, bicikli fújtatáshoz festéshez), és van is rajta nyomáscsökkentő amivel elég szépen le lehet venni a nyomást, így nagyjából nekem elég lenne egy pisztoly is.
vagy esetleg össze lehet guberálni is házikompresszor( az utolsó képen látszik a háttérben hogy makettozáshoz lesz , ott is van egy repülő a háttérben) am ez a hűtőgép kompresszornak van egy két jó tulajdonsága, pl hogy ez nem dugattyús, és alig van hangja, olyan mint egy hűtőgép, csak így zúg egy kicsit, kb 2, 3 perc alatt feltöltődik...