Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egy dolgot gondolj végig! Ez egy wrc... Van amikor 100-120km/h val megy bele a gázlókba.. Ha az ott üres lenne nem igen folytatná a versenyt egy ilyen után.
Tutti hogy valamilyen boritás van.. És az is biztos hogy alulról nem látszik a lámpa:DD
Downhill!!
Azért köszi mindkettõtöknek<#vigyor3>#vigyor3>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Csak ki tudja,lehet a lökösben egy ugyanilyen ív meg folytatásban,aztán a találkozásnál átfedik egymást..az meg 1/24-ben elmehet akár annak is,hogy egyben van,az igazsághoz mégiscsak közelebb áll mint így ahogy most van
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egyébként sikerült megfognod a dolog lényegét<#buck>#buck>
pikcsör
Csak le van véve a lökhárító,így azt nem tudhatjuk,hogy abban is folytatódik-e..én arra tippelek,hogy igen,és ott kis rések szoktak lenni a doblemezben,így a levegõ továbbra is bejut! De próbálok még utánajárni
Ez a kép sokat segíthetne, csak sajnos rossz szögbõl készült<#hehe>#hehe>
Már elõzõleg is csak azért próbáltam beléd kötni, mert szerintem a versenyautókon a kasztni csak a légellenálás+a látvány szempontjából kap szerepet (értsd: nem teherviselõ elem) Ezért tartottam elképzelhetõnek, hogy nem "folytonos" a doblemez...és ezért én hihetõnek tartom ezt a rést is...persze nem értek hozzá. Szerintem az elülsõ részen kell(ene) lennie üres résznek a féktárcsát hûteni, de a kerék mögöttiekkel nem tudok mit kezdeni...próbáld rá a gépre a kerekeket és nézd meg mennyire látszik, aztán döntsd el hogy tömíted, vagy sem...
kép
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Tehát itt van, nem lehet beszúrni, szóval így:
http://i102.photobucket.com/albums/m107/poopbear_2006/11.jpg

vkivel összekeversz,ezek közûl csak a merkava NEM bontatlan :)
üres dobozokat nem tárolok :)
Asszem vietnamban volt "bejáratva". Ha nem ezüst színû lessz, akkor egy kicsit halványabb zöld. Még meglátom, addig is köszi a segítséget.
de itt megrendelheted:
http://shop.modell.hu/product_info.php?cPath=167_168_169&products_id=16964
nekem is innen van.
Csak figyeld a medált és hallgasd a hangom! Átadod a Gepárdot ÁTADOD A GEPÁRDOT!
Super sherman nem eladó? :D