69149
-
geo91 #57735 költözés óta nem nyúltam hozzá, szóval nincs mit jelentem egyelőre. :D de héten talán folytatom. -
#57734 Te inkább a saját dolgoddal foglalkozz :)
Jelencs is nekem a szokásos helyen! -
geo91 #57733 hát szerelmes vagyok ebbe a makettba -
#57732 Ez nagyon durva! -
#57731 Elméletileg lesz egy ilyenem, egy késemért cseréltem:) -
csoola #57730 én is szeretem a Harriert, de annyira nem kiemelkedöen, a Phantom régota érdekel és tetszik, A-10-est is mindig szerettem volna, ha meg már apám nekiállt összegyüjtögetni az itthoni légierö gépeit, gondoltam beszállok a Gripennel
amugy most biztos, hogy a Phantomot választom, Hasegawa 1/48-as Ark Royal kitjét, aztán körülnézek neten, hátha találok Jolly Rogers matricát, vagy esetleg anyagot, hogy nyomtathassak, mert pont ezt a változatot használták (asszem B, J és N változat volt náluk) -
#57729 Én magam részéről a Fantomot választanám. De szerintem építés szempontjából ezek között nincs sok különbség.
Nekem amúgy a vadászgépek közül a Sea Harrier tetszik. -
csoola #57728 amugy ha már itt vagyok, jolly rogers-es phantomot nem gyárt valaki? esetleg 1/48-as matrica szettet? nem találtam eddig : / -
csoola #57727 közben kijavitom magam, nem a jolly rogers-es gépet keresem, mert azok a tomcatek voltak, hanem a grey ghosts (VMFA-531) gépét, de közben meg is találtam :) azt hittem, drágább lesz a hasegawa, de egyáltalán nem vészes, söt :) -
csoola #57726 na srácok, elöször is BUÉK :)
másodszor, szerintetek mibe vágjak bele? mindenképp 1/48ban szeretnék egy repülöt, 3bol választanék: revell f-4 phantom, italeri a-10 thunderbolt, vagy italeri jas-39 gripen, a kétüléses magyar verzio
a gripenben gondolkodok, mert az tünik a legegyszerübbnek, és eddig még csak 1/72ben volt dolgom ilyesmivel, aztán utána majd phantom meg a-10, szerintetek?
ja és valaki tud magyarországon hasegawa phantomot? mert csak revellt találtam, de a hasegawa gyárt 1/48ban jolly rogers-es gépet, az pedig a gyengém -
#57725 Boldog, szabadidőben és makettekben gazdag új esztendőt! -
shumika #57724 Ok PM-be jöhetne mert kellene. -
#57723 Búék mindenkinek:) -
#57722 Az nem az én oldalam, egyik barátomé, de szerintem annyiért ami ott van. Ha komolyan érdekel adok egy mél címet és megkérdezed. -
shumika #57721 NEKED IS ÉS MINDEN FÓRUMTAGNAK BUÉK.
Frosty a Raymond órát vaterán kivül mennyért adnád el NEKEM? a nevemhez tökéletes lenne az óra -
#57720 Boldog új évet kívánok! -
#57719 Tóth/Tóth - Az én légierőm
Hobbim a makettezés -
#57718 Osprey MOdelling
-
pinnacle #57717 Hello!
Makettezésről szóló könyveket keresnék. Leginkább technikai részekről, festés ecsettel stb.
E-könyv is lehet, akár angol is.
Esetleg kifejezés amire kereshetek google-n.
Köszi előre is -
#57716 Évek óta rendelek a világ különböző pontjairól,és szinte mindig 5ezer forint feletti értékben,de még sosem kellett vámot fizetnem (kop-kop)
Egyébként pl luckymodel-nél lehet úgy kérni a csomagot,hogy logo nélküli dobozban küldjék,sőt ha akarod számlát sem tesznek bele. -
#57715 Te! És honnét tudják, hogy ami a csomagban van az mi és mennyibe került? Elméletileg e-bayen előre fizetsz és a csomagon csak a posta költség van feltüntetve. Persze, ha b@lf@sz az eladó és ráírja mi van benne és mennyibe került, az más tészta, de nem jellemző..... -
#57714 bocs hogy már megint visszatérek erre,
De gondolkodtam még, és eszembe jutott hogy 5ezer Ft felett az Eu-n kávül van Vám, ami tudtommal 25%. Szall akk 6000 + 1500= 7500, és ha automakett.hu-ról veszek akkor 6500+ 1000(a postaköltség)=7500 szall ugyan ott vagyok, persze nem tudom hogy az amit én akarok, az pontosan mennyi is, mert 6500-8500 ig van.
Szall még +ragasztó, + a festék, és már meg is haladtuk a 10000 Ft.
Lehet jobb lett volna megvenni anno 5 ért a Vatera-ról azt a Levin rally editiont. -
#57713 Italeri az jó márka akárkitől kérdeztem... -
csoola #57712 nekem is van italeri messerem, meg van stukám, egy 1:35ös tigrisem, schwimwagenem, f-18-asom, mig-29-esem, mig-23-asom, mi-24esem meg még a tököm tudja
a lényeg a lényeg, vannak szar kitjei, de azért eddigiek alapján általában mérföldekkel jobb mint az uj (orosz-zvezda) revell...
amit soha többet nem veszek semmi szin alatt, az a zvezda, az egy hihetetlenül szar gyárto
a tamiya volt nekem a legjobb, meg most a trumpeter tetszik, nagyon király cuccai vannak :) apám éppen egy An-2-est fabrikál belöle :) -
#57711 1x vettem(kaptam) Italeri makettet, egy Apache helikoptert, de soha többé nem adnék rá pénzt, sőt még ha ingyen adnák sem kellene! Egy hihetetlen silány minőségű, pontatlan cuccom lett általa :( -
#57710 Pont ez
-
#57709 -
#57708 Megvan a repülő!
Egy BF-109 es Italeri 1:72es. -
#57707 Csak a szétbontásnál az ujjaidra vigyázz! Piszkosul tud fájni, ha megszúrod. -
csoola #57706 én kérdeztem, köszi, ez jo, biztos találok itthon valamelyik motorom bowdenjei közül :) -
#57705 Hehe,ez jó:) -
így:
-
#57703 Okos, kitűnő ötlet!
Én sima kisméretű gombos tűt nyomkodok bele :D -
#57702 Nem drót kötelet kell elképzelni, simán jó a bicikli/motor bovden is. Egyszerű oldalcsípő fogóval levágod és szétbontod! -
shumika #57701 És hogy szedem le a szálat a sodronyról? -
#57700 Hali!
Pár napja volt kérdés, hogy a Revell ragasztó hajszálcsövét mivel tartjuk tisztán. Hát én egy darab acélsodronyt bontottam szét, s annak egy száljával. (A szálakat pedig kiűrült ceruzabetét tokjában tartom.)
Így:
-
#57699 Höhőőőjjj:
-
#57698 Szállítási és fizetési feltételek
Személyesen
Budapesten, előre egyeztetett helyen és időben.
Utánvéttel
Megrendeléseit a Magyar Posta szállítja házhoz Önnek.
Szállítási költség: minden esetben a Magyar Posta aktuális díjszabása.
Előre utalással
Megrendelése alapján e-mail-ben értesítést küldünk amint minden termék rendelkezésre áll és postázható. Ezután Ön a megrendelt termék összegét átutalja bankszámlánkra, ennek beérkezése után postázzuk termékét, és az eredeti számlát. Az utalás közleményében kérjük, adja meg a rendelés azonosítóját. Megrendeléseit a Magyar Posta szállítja házhoz Önnek.
A megrendelt termék házhoz szállítás díjának fizetési módja
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot a kézbesítő előtt, szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! -
#57697 Megérkezett a válasz, csak a drágább kivitel van náluk. (6500-8500)
ez , meg ez, meg még van ilyen tuned
Az első kettő Ebayről kb 6000re jön ki postával.
Az automakett.hu ról nem tudom mennyi a posta mert nem találtam erről infót az oldalon. -
#57696 Kösz a segítséget.