Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én csak legelõször fedeztem fel a környéket, de akkor alaposan <#wink>#wink>
Kösz az infót!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nagyon régen szeretnék már ilyet, de kicsit drágállom. Lehet kapni olcsóbb alternatívát, és ha igen, akkor hol?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Én hónap elején vettem a Pap Laci féle Alder AD340-es pityut és teljesen meg vagyok vele elégedve. Ha teheted, inkább ezt vedd meg.
link
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
off: átmentél? on.
süllyesztett 5ccm-es tartály, 0.2mm-es dûzni. Ahogy az oldalon is írva van, ez a legkisebb, legapróbb munkákra jó. Ezzel nem tudsz majd autót fényezni pl. mondjuk egy közepes 72-es repülõt le lehet vele festeni, de nem lesz egy álom. De ez csak az én véleményem.
megvan még mindig,szépen néz ki szegény :I
a múltkor pl elfelejtettem festés után kimosni a kínait...,legközelebb úgy kellett szétütnöm az összekövült alkatrészeket.
egy felsõ-kategóriás cuccnak ez szerintem be is tette volna a kaput.
csepptartályos annyiból másabb, hogy asszem csak 7ccm-es a tartály, a felsõ tartályos meg ennek kb. a duplája.
van olyan pisztoly ahol más dûznit használsz kb mindenre, de az nem 10k. hanem az ötszöröse.
mazochisták elõnyben <#idiota>#idiota>
de viccen kívûl: jó kis pisztoly,csak takarítani kell,annyi a trükkje.
A profik szeretik ráfogni az olcsóbb darabokra,hogy köpköd,stb.
Hát nekem a 3 év alatt semmi ilyen gondom nem volt.
Ha vigyáz rá az ember,teszi a dolgát rendesen.
De nyilván nem egy ilyen kategóriás cucc.
Egyébként még túlbonyolítottnak tartom ezt a preshading-et, amire céloztál, weathering stick-el simán meg lehet csinálni utólag is..:)
link
(és még van egy pár része a cikknek,azokat is)
"Amúgy meg festeni kéne, nem tudom mire gondolsz pontosan amikor azt kérdezed mire kell."

Amúgy meg festeni kéne, nem tudom mire gondolsz pontosan amikor azt kérdezed mire kell.
De!!
Vasutakhoz terepasztalokhoz stb.. Azokhoz vannak ilyen kiegészitõk.. Növények fák állatok stb..
Nem tudom pesti vagy-e de ha igen nézz be a Lurdy házba. Ott vannak ilyenek ( alsó szinten a könyves bolttal szemben)
Downhill!!
"de nem tudom mi a különbség a csepptartályosak meg a tartályosak között"
pedig benne van a nevében.
ajánlok ha megmondod,mire kell,hogy 0.2-es vagy 0.3-as dûzniméretben gondolkodsz,stb.. :)
Amúgy én a felsõ tartályosakat szeretem,és azt is ajánlom.
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Lehet kapni Magyarországon valamelyik makett üzletben különbözõ állatokat?
Legfõképpen lovak és tehenek érdekelnének.
Egy mezõ részlet diorámát szeretnék csinálni, amin egy amerikai és egy német alakulat harcolna, és körülöttük néhány elhullott állat is lenne.
Elõre is köszi az infót.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Szeretnék egy komolyabb festékszórót venni ami kb 10-11000 forintba kerül. A Chromaxokat nézegetem de nem tudom mi a különbség a csepptartályosak meg a tartályosak között, miért lezárható néhány tartálya másoké meg nem meg ilyenek. Tudnátok nekem ajánlani egyet?