Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Megyünk mi is, klubostól mindenestõl. :D Kisbuszt kell bérelni. :D
Jah, meg költõpénzt hozzál, sokat, mert olyan nincs, hogy ittt ne akarnád megvenni a fél börzét. :D
Akkor sem leszek egyébként csalódott,ha bármiféle díj nélkül térek haza,mert nekem már az is sokat jelent,ha sikerül kivinnem a munkámat a versenyre,és megnézhetem mások munkáit,beszélhetek pár taggal
Meg a dioráma nemhogy el lett kezdve,hanem nagyjából készen van,kb 99%-os.. és jól is sikerült,mindenkinek nagyon bejött<#idiota>#idiota>
A másik dolog meg az,hogy április 18.-ára (vagy 19) el kell készülnöm mind a dio-val mind az autóval,mert szeretnék vele indulni Mosonmogyoróváron,ez lenne az elsõ versenyem.És nem vagyok benne biztos,hogy ha nekiállnék még egy új dio-t is építeni,sikerülne idõre befejezni,így is fogom a fejem,hogy egyáltalán az autóval készen leszek-e addigra..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Csak hangosan gondolkodtam. :P
nah de végül közös megegyezéssel arra jutottunk,hogy elõre kerülnek a ritkábban barázdáltak,hátulra a sûrûbbek:) Hogy miért azt nem tudjuk,csak úgy:D Ahogy az sem derült ki,hogy miért így van a maratás.. de nagyjából teljesen mindegy,mert ha rákerülnek a kerekek,akkor abszolút nem lehet majd a fékekbõl semmit látni<#idiota>#idiota>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Info-n beszélek most egy sráccal errõl a témáról,és most pl írta,hogy neki is a 2002-es 206-os van meg,de neki 4 nagy tárcsa van hozzá,és 2 kicsi..nekem meg 4 kicsi
#55047: hát nem tom. amirõl a kép van, az murvás futam volt?
Egyébként még külön vicc az egészben,hogy menet közben vettem észre ezt a furcsaságot,és pont úgy jött ki,hogy nem az elsõ-hátsó fékek térnek el,hanem az egyik oldalon az egyik fajta lesz,a másikon a másik:D
Mondjuk mindegy,mert a felnik mögül egyáltalán nem fog látszódni,de azért zavar:/
Haladtam ma is egy kicsit,összeálltak a fékek:)
Viszont van egy kis furcsaság,gondolom rögtön fogjátok a képen látni..valamiért a maratások között ebben a kisebb méretben összesen 4db tárcsa maratás volt,de ebbõl 2 a sûrûbben bevágott fajta,2 pedig a ritkábban bevágott tárcsa.. úgyhogy csak ilyen felemás módon lehet a maratást használni,nem tudok rájönni miért így csinálták<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom> Mert ugyebár igazából ilyen nincsen,hogy két féle fék van az autón<#idiota>#idiota>
MSN: [email protected]
E-mail. [email protected]
Ezen a linken elég sok hasznos infót találhatsz: KATT (bár leginkább a festést részletezi szerzõ) A lap alján rengeteg jobbnál-jobb linket felsorol, érdemes megnézegetni õket.
Ha mégsem sikerül elég használható képet szerezned, akkor ajánlom ezt:KATT Csak a megfelelõ szûréseket kell megadnod, és nézelõdhetsz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A gond az, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy a madárszeletõ IFF antennán kívül milyen más külsõ eltérés van a sima F-16A és MLU között.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM