69149
-
raptor22 #57935
-
#57934 Festék boltban kapható papír ragasztó szalag például. Felragasztod telibe és csak levágod a felesleget. -
raptor22 #57933
Haladtam most 7végén a helivel, egész sokat bár még messze a vége. Csak a festéstől tartok igazán h sok a nyílt felület és ha nem jól maszkolom le akkor fújásnál bemegy a belső térbe. Na akkor lesz harakiri:) Mit javasoltok, hogy oldjam meg ezt a maszkolós történetet?
-
#57932 Tetszik nagyon, de szerencse, hogy az autók annyira nem vonzanak:D -
#57931 -
#57930 Mennyibe fáj egy ilyen, mire megérkezik hozzád?
Megvan, tárgytalan. -
#57929 Vettem, nem veszem:D Luckymodel-ről van. Akit érdekel itt van dobozbontás róla -
#57928 Széép, hol veszed? -
#57927 Új szerzemény
McFrost: Szépen alakul a gépezet! -
#57926 -
#57925 Elhullott Shermanek vérében úszva:
-
csoola #57924 nekem nagyon tetszik!
én is pont ezen szoktam elgondolkodni, hogy mindig törekednék a fene nagy szabályosságra, de igazábol, föleg akkor, a háborus helyzetben kb leszarhatták, hogy hogyan sikerül a festés, a lényeg az volt, hogy legyen egy álcázás és kész...
na mindegy, szerintem szép, nekem is van egy "nagy" Pz IV, csak nem tudom, hol :S -
raptor22 #57923 Én is egy Black Hawk-ot készítek, Italleri MH-60K 1:48 ban "csak" :) Kezdek a finisbe érkezni, de sok munka van még hátra. A belső térrel én is sokat szenvedtem. Egyáltalán nem felet meg a valóságnak, annyira élettelen volt, hogy muszáj volt 1 maratással feldobni:) én a hátsó székekre készítettem öveket is:) macerás de megéri:) Majd dobok fel képeket a heliről. Ha kell segítség csak kérdezz bátran:) -
#57922 Az igazság, az, hogy örülök a tanácsoknak, kifogásoknak, hiszen abból lehet tanulni!
Igen tudom, hogy én hibáztam, ugyan is nem volt elég híg a festék, azért lett ilyen.
A minta azért lett ilyen, mert a matrica szett sajnos csak 3 festési mintát ad:( Ez volt a legjobb választás nekem. A 2. választás egy foltos 3 színű, az nem jön be nekem.A 3. séma pedig a sötétsárga alap és vörösbarna vékony csíkok. Igazából az tetszett a legjobban. Ám van 2 bontatlan Tigrisem és az egyiket már olyanra képzeltem el, így nem akartam 2 egyformát:)
Amúgy meg nem mentségből, de tényleg: gondolom a harctéren sem profi fényezők fújták a tankokat, olyan lett amilyen, pont ez adta az álcázás lényegét. Nem is értem a sok makettező kollégát, akik már már túlzásokba esnek. Persze hangsúlyozom, hogy nem mentségként írom ezt és nem leszólásból! -
vass17 #57921 Félreértés ne essék, nem magamat tartom profinak, én csak hobbi-makettező vagyok.
-
vass17 #57920 Jól alakul, nekem tetszik:)
Ha elviselsz egy kis kritikát: talán választhattál volna egyszerűbb festésmintát/makettet is, mint első festékszórós munka. Igazából nincs vele gond, csak egy-két helyen élesebbek a körvonalak, máshol pedig jobban érvényesült a átszóródás, de a koszolás majd segít eltüntetni.
Egyébként minden elismerésem, én azt se tudtam volna, hol kezdjek neki a vékony vonalak fújásának és a profikat is a gyakorlás teszi azzá:)
-
#57919 sajna vettem észre hiányosságokat, rajz szerin pár helyen vannak lyukak az illesztéshez, ám a valóságban nincs ott! :(
Szép a tankod! :) -
#57918 Nekem van egy Italeri Apache, hát egy köpedék az egész, igazi trágya gyártás...:( -
#57917 Matrica + kéziszerszámok:
-
#57916 http://bygmodell.hu/ -
vass17 #57915 Akkor ezért nem volt ismerős a készlet:) nekem academy volt
Belül is fested? Ha igen, akkor még ne ragaszd össze a két felet, mert utána már nem lesz helyed festeni. már az is nehezíti a dolgot, hogy az alkatrészek a helyükön vannak, de végülis még nem késő:) -
#57914 Ragsztót olyat vettem, majd körülnézek festék ügyben itt Szhelyen, valahol csak kapok! -
#57913 Én revellel festek. -
#57912 Szeretném lefesteni, csak még nem találtam hozzá normális festéket, jó áron!
-
#57911 Lefested?
Milyen kitt? -
#57910 Ajándékba kaptam még októberben, egy hete álltam neki! Székekkel sokat küzdöttem, az elemek kivágása okoz néha gondot, mármint a vékony kis darabok, pl. a széklábak voltak nehezen leválaszthatók, egyet el is törtem! Rajz szerint pont a székekkel indít, már akkor volt némi anyázás, de már van formája, és visszajött a remény! Lesz belőle valami! :D -
csoola #57909 szép nagy lesz :)
nekem meg nem halad a phantom, nincs idöm csinálni a belsejét :( -
#57908 1:35 -ös :), a székek 2 ponton, 45 fokos szögben vannak rögzítve! -
vass17 #57907 1:48 vagy 1:72?
A székek lába milyen módon volt megoldva?
Nekem is volt szerencsém az 1:35-ös változathoz és beleőszültem, mire egyesével beragasztottam a támasztókat:)
További sok sikert hozzá:) -
csoola #57906 nem nehéz az elsönek? én legalábbis nem pont helikopáterrel kezdenék, black hawk-al meg végképp nem, de sok sikert hozzá! :) -
#57905 -
#57904 Első próbálkozásom: UH-60 Black Hawk
-
#57903 El is hiszem. -
Freeda Krueger #57902 Igen,ott is megmutattam.
Még nincs kész,nehéz vele haladni. -
#57901 Állati, most láttam a makettinfon:) -
Freeda Krueger #57900
Tamiya T-rex 1/35. -
#57899 Szépes! -
#57898 Én is
-
#57897 Haladtam:
-
#57896 Sziasztok!
Átváltó kártyát honnan tudnék beszerezni?
Humbrol,Revell érdekel csak!