Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
93-as impreza
A padlólemez majdnem kész

Sztem megoldódott. :D
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kezdőknek én a Tamiya sprayt ajánlom,mert önmagába is fényes felületet ad. Rally autó esetén pedig a matrica miatt is fontos a lakk mert ha csak felrakod akkor sérülékeny marad, idővel berepedezik és lepereg.
A zománc festéket gyorsan el kell felejteni és a barkácsboltos spray-kel is óvatosan mert az oldószer feloldja/megmarja a maketteknél használt műanyagot(ezeket sok vékony rétegben szabad felvinni) ezért is volt sokáig ragacsos a trabid. De ugyanezért nem szabad sima bolti hígítót sem használni
Egyébként a kis Tamiya spray 2-3 autóra tuti elég. Fújás után 10 perccel pedig már nem fog,persze jobb várni vele mert az új lenyomat benne maradhat
Most az a terv hogy letudom a Subaru "sort" (még kettő biztos lesz,de lehet három ) akkor jöhet a többi legendás gyártó, Mitsubishi,Toyota, Ford,Lancia-ból is kellene még építeni,Peugeot, és ha jól számolom 90éves koromra a fele készen is lesz :D
azt hiszem amúgy is csak nekik volt ilyen wrc
A hasegawa kiadta a 93-as 4ajtós rally(ezt fogom következőnek építeni) és utcai változatot, a fujimi pedig az utcai két ajtós változatot
Ill. a heller kiadta 1/43-be de 1/24 be nem tudok róla csak a bug--ot és blob-ot
Egyébként ajánlom, príma készlet
(vissza néztem a rendelésemet kőkemény 13 dollár volt...és ha jól emlékszem akkoriban az USD 210-220 Forintért ment. Ez volt a jó biznisz :D )

Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2017.11.13. 23:07:50
a felni a plussz hozzá meg a matrica készlet. Mikor még megrendeltem nem volt belőle a kék változat. mire megjött hozzá a matrica a hasegawa kiadta gyárilag ezzel :D
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2017.11.05. 22:56:38
Szerintem a jövő héten kész leszek egy Subaru Legacy-val
Alakul a Zrínyi, megkapta a zöldet, a lakkot és kezdődik a koszolás:
Képek mobillalm sorry.
Szeretném a segítségeteket kérni,nem vagyok modellező de szükségem lenne a segítségetekre.
Az autóm műszerfalát szeretném újrafesteni,kicsit komplikált a dolog mert nem sima fényes a felület
hanem műbőr jellegű utánzat.A simán ráfestek sajnos nem járható mert kellene rá műanyag alapozó hogy megálljon a festék rajta.
A feladat az lenne hogy mintát vegyek róla hogy az újrafestett felület is ugyanilyen mintázatű legyen.
Sajnos sem a mintavételezésről és a festésről sincs ötletem mivel lehetne megcsinálni.
Lenne 1db 1/24-es méretarányú festetlen figurám amit szeretnék kifestetni . Valaki elvállalná a munkát ? Természetesen nem ingyen kérem , elsősorban budapesti jelentkezését várom .
Ha valakit érdekel kérném itt jelezze : trebihun(kukac)gémélpontcom .
Köszi .
blood sweat and beers
Sok apró részlettel foglalatoskodom az elmúlt időben, lassan, de biztosan.
Képek linkben.
https://www.modellfutar.hu/AK-RUSSIAN-WWII-STANDARD-COLORS-COMBO
Csak nem értem miért tamiyát linkeltél.....
tiger szürke stb......(ja és én csak ecsettel festek)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
kérdésem lenne, T 34/85 makettet építek
Tamiya festékkel festem, melyik az orosz szín hozzá tudja valaki?
köszi
innét rendelek
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"