69149
-
#58135 Valaki használ Schuller&Eklarr lakkot?
Tapasztalatok,Vélemények? -
#58134 Nem azzal van a bajom, hogy autót kell építenem:D Kedvem lenne makettezni, csak mire hazaérek erőm nincs.. ha meg esetleg van, akkor inkább elmegyek bringázni. Mikor meg lenne időm és erőm, akkor kedvem nincs:D -
#58133 Kezdjél tankot:) -
#58132 Hát sajna már jó ideje pihizek.. A bubu is készül vagy fél éve és még az alváz sincs kész Hetek múlnak úgy el, hogy makettre rá se nézek.. na mindegy majd érettségi után lesz banzáj -
#58131 Csináltál már eleget pihiz egy kicsit. -
#58130 Nagyon átment a topik military-ba, itt lesz az ideje, hogy alkossak valamit én is autós téren -
#58129 XD -
#58128 Még mindig nem száradt meg, majd ha kiszárad nyomok. -
#58127 Szép kit.
Néztem a figurát, de kéne pár közeli kép. -
#58126 Ezt már néztem tőlük:
Tiger I Late Version
Michael Wittmann Special
1:35 AFV Club Kit No. AF 35S27 -
#58125 Figurámat megnézted? :) -
#58124 Ez tényleg egy monszter! -
#58123 Szerintem pompás!
Kitakarással? -
#58122 AFV Club legrészletesebben kidolgozott makett. Plusz fémmaratások, rugó feszíti a lánctalpat stb. talán még a Dragont is leveri. Csak ajánlani tudom. -
#58121 Sturmtiger, igazi szörny, erre kell majd a zimmerit.
-
#58120 kamuflázs első próbálkozás
-
#58119 Pontosan! -
#58118 -
#58117 Igen, mintha a csőcsere után ledukkózták volna a svábok :D -
#58116 Komoly:) Mondjuk a tank szerintem túl patika a környezethez képest -
#58115 Szóval:
-
#58114 Tigrisemet hasonló színekben kívánom megjeleníteni:
-
#58113 Szép lesz! Sötétsárga alap, téglavörös és sötét zöld minta, majd sötét sárga pöttyök. -
#58112 ilyen festés szeretnék a 251-re
sdkfz.jpg
-
#58111 hello
nem tudtok egy oldalt ahonnan lehetne áztatós matricát rendelni
főleg tuningautókon látottak érdekelnének
kösz a segítséget előre is -
#58110 -
-
#58108 Várom a befejezést, holnap csinálok képet az Sd.Kfz. 251-esről ill. első kamuflázs festésről. -
#58107 Hehe, bocsi, rossz képet tettem ki :D
Ez a jó:
-
#58106 Jaja, a mostani állapotról majd holnap.
Amúgy semmi extra, össze építettem, majd lealapoztam, lefestettem mattfeketére.
Aztán átmostam egy szürkéssel, a haját barnára, az arcát bőr színűre lefestettem. A kesztyűje, az öve és a csizmája fényes fekete.
Azóta átmostam fekete olajfestékkel, az arcát hússzínű olajfestékkel, ezüstössel a kitüntetéseit és a váll lapját. Szintén olajfestékkel próbáltam árnyékolni. Ha lesznek jó fényviszonyok és megszáradt, csinálok pár képet. Sajnos nem nagy szám:(
-
#58105 Én próbáltam sima felületen a tamiya fésűvel, úgy hogy a fésűre kentem a tapaszt és mintha glettelnék(az előrajzolás nagy ötlet), de készül egy AFV Clubos sturmtigrisem amit zimmeritezeni akarok.
A figurafestés fázisairól csinálsz képeket? Semmi gyakorlatom a figura festésben. -
#58104 De érted, hogyan megy?
Most véglegesítettem a Panzer parancsnokot, az új olajfestékkel, igazán könnyű vele bánni, nagyon profi kis cucc, megérte az árát! -
#58103 Úgy látom, neked egyszerűben ment a zimmerit mint a cikk írójának, nekem nagyon nyakatekert, -
#58102 http://modellmegoldas.blog.hu/2010/12/07/alpesi_sufni_kis_vilag_keszul
szép példa -
scramer #58101 Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok makettezés terén, leszámítva néhány gyenge próbálkozást jó pár évvel ezelőtt.Viszont most szeretném újból megpróbálni ,és ehhez kérnék egy kis segítséget.Van jópár darab 1:43-as méretarányú autó modellem, és ezekhez szeretnék készíteni egy utcai pillanatképet.Kérdésem az lenne ,hogymilyen anyagokkal lenne célszerű kezdenem.Egy benzínkútra gondoltam valamint egy mellete álló szervízre plussz az utca részlet.Lehet nagy fába akarom vágni a fejszémet , de szeretem a kihívásokat.
Válaszokat előre is köszönöm. -
#58100 Igen úgy, be is rajzoltam, hogy mettől meddig, de aztán átnéztem egy csomó fényképet és azt vettem észre, hogy nincs itt semmi szabályosság, így szabadjára engedtem a kezem. -
#58099 Hogy csinálod húzol egy 5mm-t vízszintesen és utána lehúzod függőlegesen? -
#58098 lol
-
#58097 Nem tudok csinálni, mert 30 mp alatt megköt. De nagyon vékonyan és a fésűt műanyagig nyomom. Előnye, hogy a revell puttyban van valami folyékony anyag, a ragasztóhoz hasonló, így ahová nem jut paszta ott is van minta:D -
#58096 Ezt nekem is ki kéne már próbálni. Milyen vastagon kened fel a tapaszt? Csinálnál pár képet? Köszi.