Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Aki irányítja, az is tudhat valamit....Hogy letette már, pedig nem lehet egyszerû.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
azt a k*rva élet...kell egy ilyen!!! <#buck>#buck><#szeret>#szeret><#guluszem1>#guluszem1>
A futószárak picit hosszabbak a kelleténél, de akkor is nagggyon-nagggyon dúrva!!<#wilting>#wilting><#finom>#finom>
1/48 A-7E
1/48 Fw-190
mondjuk a Hurricane diorámája annyira nekem nem jön be, túl "terepasztalos" a növényzet, de amúgy nem rossz
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Aki foglalkozott már mûgyanta öntéssel, most annak a segítségét, véleményét szeretném kérni! Mi a tapasztalaitok a Biresin G27 mûgyantáról.
Árak, hatékonyság, felhasználás, festhetõség, keménység, van-e jobb stb.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(érdemes megnézni a kerékre rakott 1:35-ös változatot, fõleg a kettõ közti méretkülönbséget<#eplus2>#eplus2>)
Kezdenek egyre többen elkészülni vele,idáig leginkább csak "work in progress" láttam a szörnyet.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(én most gyakorlom, épp kábelezek<#wink>#wink>)
Egyébként már nem is érdemes újra nekifognom,mert ahogy már írtam,több maratott darab is elrepült,szóval nem tudnám megcsinálni az összes övet minden maratással... marad az egyszerûsített verzió<#idiota>#idiota>
...mellesleg grat a szókincsedhez<#idiota>#idiota>
én ugyanígy voltam a merkava maratásainál is.
(ilyenkor jön rá az ember,hogy hiába van 6756 db. csipesze,olyan úgyse lesz,ami jó ahhoz a darabhoz,amit épp meg akar fogni)
közben próbálkoztam a segítségekkel újra nekirugaszkodni,de csak újabb "k*anyád megb*od rohadtg*i dögöjjémeg anyádf*át!"!/%+" lett a vége.. úgyhogy feladom,én nem fogok ezzel a sz*al idegösszeroppanást kapni.. még ha esetleg tudnám is mit kell csinálni,lehetetlen,mert annyira picik ezek a tetves darabok,hogy se kézzel,se csipesszel,se semmivel nem lehet megfogni rendesen.. miután a harmadik maratott elem repült ki a csipesz szárai közül,fogtam egy kupacba az egész felszerelést és beb*sztam a szekrénybe,anyáddal szórakozz köcsög<#idiota>#idiota>
Majd csinálok valami leegyszerûsített verziót,úgyse látszik annyira,sz*ok bele az egészbe..<#bdead>#bdead>
Bocs a sok káromkodásért,de ez ki kellett jöjjön<#kuss>#kuss>
1. az elsõ részen lévõ kell a szék kezdeténél befûzni ahol a lábak vannak
3. ezek mennek a mellkashoz az ülés tetejénél kell õket átfûzni és a csõnél rögzíteni
4. ezeket pedig a szék oldalánál oldalt kell befûzni csípõnél
remélem sikerült segítenem ha összefolyik a kép akkor hasznos vonalakkal különválasztani könnyebb áttekinthetõség kedvéért

Nekem is átlátható😄 Én a szoritot illetve ami összefoga a versenyzõ lába között az övet, azt egyszerüen ráragasztottam😄 Máshogy nem müködött..
A többit meg át kell füzni itt ott amott és kész is😄
Downhill!!
Holnap összedobálom a kabint (ma lett festve) aztán nekiállhatok drótozni. Nem viszem túlzásba, csak egy kicsit kap a mami kedvéért!<#idiota>#idiota>
Elhiszem, hogy kemény dolog lesz megküzdened vele, de gondolj arra vidáman , hogy neked legalább van maratásod...nekem a Kiowához úgy kell(ene) legyártanom a csatokat, mert kispórólták a biztonsági öveket (illetve ráfröccsöntötték a pilótákra, akik nem kerülnek bele)
Help mí plíz<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Ma délután gondoltam nekiállok megcsinálni az öveket kis szöszmötölés gyanánt..
Elõvettem a Crazy Modeler (kezdem úgy érezni,találó a cég neve) maratáshoz adott instrukciót az övhöz,nézegettem,aztán pislogtam nagyokat.. Nem tudom én vagyok-e ennyire hülye,vagy tényleg jól érzem,hogy egyszerûen lehetetlen kiigazodni ezen a rajzon? Nem tudok rájönni mit hová/hogyan kell befûzni,átfûzni,bedugni...
Leginkább a képen jelölt részeken rökönyödtem meg,ott jött a lila köd..azon felül,hogy lehetetlen kivenni,mégis hogyan kellene abba a leszorítóba vagy micsodába befûzni az övet,arra sem tudok rájönni,hogyan alakul a késõbbiekben úgy az öv,hogy ahogy a jobb szélsõ képen látható (ahol már az üléssel együtt mutatja az övet),ott annál a szorítónál kicsit túllóg az öv..
Mindezek mellett már csak hab a tortán,hogy a milliméteres kis vacak alkatrészeket megfogni is szinte képtelenség,akkor arról ugye ne is beszéljünk,hogy bele kéne fûzni az övet,meghajlítani,stb stb stb.. képtelen vagyok rájönni,hogy a búbánatban lehet összeállítani a képen látható övet,nem szoktam ilyet mondani,de erre nem tudok mást mondani,minthogy LEHETETLEN.
Ha valaki ki tudna segíteni a bajból,annak nagyon hálás lennék😊

(de azért jogos, jöhet az elsõ része is<#wink>#wink>)