69149
-
#58095 Panzerkampfwagen VI, Tiger I. Late Version:
Mai meló:
-
vass17 #58094 Hmm, nem is rossz:))
Ezt például én is ajánlanám, van vele munka az biztos, de a végeredmény mutatós lesz. -
#58093 Ezt 6000-ért hirdeti egy csávó a makettinfo-n:
-
benkoszabi #58092 Én bármit szívesen megépítek, ami nehéz azt is, csak olyannal kezdenék ami nem igényel pisztolyt a festéshez, mivel annyit már nem költenék most az elején. Azért érdekel, melyek azok a makettek amelyekhez elég az ecset is.
Ezért néztem ki a Victory-t, talán még a Titanic vagy más utasszállítók is festhetők ecsettel...de pl. autók nem hiszem...vagy repülők, helikopterek... -
#58091 Te igen, de most itt a fél amatőrök beszéltek :D -
Freeda Krueger #58090 Üdv.
Keresnék egy terméket talán tudtok segíteni.
1/35 méretű zongora érdekelne,gyárt e ilyesmit valaki?
Pianinot már találtam,de talán más fajta is létezik. -
benkoszabi #58089 Volt egy Revell Titanic-om, azt szépen megépítettem, viszont összerakás után álltam neki a festésnek, mondhatom tré lett, összefolyt, nem higítottam, nehéz volt kész állapotban festeni az apróbb helyeken.
Van egy Boeing 747em, azt is ecsettel festettem, szintén higítás nélkül...
Volt egy Panavia Tornadom, egy T-72 tank, Eurocopter és Apache...
Az összerakással sose volt gond, a festéssel is csak azért mert nem értettem hozzá...
-
#58088 Azért az így nem teljesen igaz, legalábbis rám nem. Én a legapróbb szirszarokat is airbrushal festem, mert ecsettel csúnya lenne. Csak a tényleg lehetetlenül apró dolgokat festem ecsettel,fogkpiszkálóval vagy egyébbel:) (pl kerékcsavar,felni közepe,apró kapcsolók, ilyesmi) -
#58087 Ilyen feltételekkel nehéz, mit építettél eddig? -
benkoszabi #58086 Na srácok akkor mit ajánlotok, ha a vitorlás túl bonyolult, az anyahajó pedig nem ecsetelős? Úgy 6000Ft-ig ha van vmi, egy részletes kit....Trumpeter? Revell?
(Am azért akartam nekivágni a vitorlásnak, mert úgy gondoltam hogy ahhoz nem kell pisztoly, nem akartam most még arra is költeni....bár ha lakkozni szeretném ahhoz meg kéne....) -
#58085 Revell - Kreuzer Prinz Eugen
Revell - Battleship Bismarck
-
#58084 Ez szép és mutatós!
Én is csatahajó felé terelném inkább. -
vass17 #58083 Az anyahajók szerintem is túl nagy felületűek, nem esnék neki ecsettel az biztos. A Revell Victorytól pedig azt ajánlom, hogy egyelőre maradj távol, mert régi és eszméletlen sorjás készlet, arról nem is beszélve, hogy a csíkok festésébe megőszülsz (nem részletezném az okát, de hidd el, tapasztalatból mondom:).
Szerintem a vitorlás egyértelműen mutatósabb, mint az anyahajó, de inkább valami jó minőségű készletet vegyél. Esetleg nem gondolkoztál csatahajókon (pl: Tirpitz) vagy valami polgári hajón (Titanic vagy luxushajók)?
De akár ez is, nem túl bonyolult:
-
#58082 Anyahajót miért akarsz? Ott elég nagy sík felületek vannak és esélyesebb egy csíkozódás ha ecseteled. Persze ez nem lebeszélés, csak kérdezem. -
#58081 Köszönöm! Az első 2 képen még natúr, másik 2őn meg már átmostam pasztellkrétával....
Ha lett volna akkor olajfestékem, máshogy nézne ki! -
benkoszabi #58080 Néztem Revell-től a HMS Victory-t, Trumpetertől meg anyahajókat.... -
#58079 nagyon mutatós -
#58078 Nincs összefüggés. Gyártója határozza meg. Van egy revell hajóm, az teljesen részletes.
A Trumpi is jó szerintem.
-
#58077 kezdésnek a kisebbet -
benkoszabi #58076 Üdv. Az ha egy makettet sok alkatrészből kell összeállítani, az már árulkodhat, hogy részletesen van kidolgozva?
Egy példa: A Trumpeter hajói (anyahajók) 400mm alatt vannak 6000Ft körül, és van amelyiket 600darabból kell összeállítani.
A Revellnek van 500centis hajója, szintén hasonló árban ám csak 100darabos...
Ti melyiket választanátok? A kisebbet, ami több alkatrészből áll, vagy a nagyobbat, amit kevesebb "cuccból" kell összerámolni? -
#58075 szép, érdekes hobbi -
-
#58073 Milyen késeket? Kép? -
#58072 Ha időm engedi gyártok késeket. :) -
#58071 hogyan? -
#58070 Tudod mit őszinte leszek :)
Vegyél egy utasszállító gépet és ezzel a mini festőhengerrel fesd le. Szerintem működne. -
#58069 Ha rajtad marad szóljál. Adok érte egy kést :) -
#58068 Én hozzá se fogtam airbrush nélkül. -
#58067 Bazz, a festés fele így is úgy is ecsetelés!
Mindegy mit választasz, gyakorolni kell! -
#58066 Nincs hála a makettezőknek eladtam mindent amit akartam azaz ami egy szemét ember miatt a nyakamon maradt. -
bounty88 #58065 Üdv. Kezdéshez (már évek óta nem makettztam) mit ajánlanátok? Leginkább festés zsempontjából, vagyis az nem baj ha sok alkatrészből áll és nehéz megépíteni, hanem olyan érdekel, amihez nem feltétlen kell pisztoly, hanem a sima ecsetes megoldás is alkalmas lehet.
autó, repülő, tengeralattjáró vagy mi? -
#58064 Más nincs eladó? :) -
#58063 neked 5000Ft -
#58062 Az M36-ot mennyiért adod? -
#58061 Ezaz, csak arra figyelj, hogy melyik az olaj festék a három közül. -
#58060 Ok, 24x18ml olajfesték, 36db pasztellkréta.
Köszi előre is.
Kollégámnak is ilyen airbrush van, kipróbáltam nem sokkal másabb mint az enyém sőt könnyebb jobban lehet festeni vele, jobb a koronája nem gyűlik fel benne a festék mint az enyémben, viszont menet közben nem lehet szabályozni a levegő nyomást. -
#58059 -
#58058 Majd ha megvan a cucc. -
#58057 Jöhet a PM. -
#58056 500 ft szerintem elég.
Majd szétszedem, hogy beleférjen egy dobozba.