Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

greg benz
Ott van Ákos Chevy-je😊

Glpetyus
az agyvérzés ízére fogok rákapni,mire tömitem,összecsiszolom az illesztéseket... <#wilting>
pedig kifejezetten jónak mondhatóak az illesztések,csakhát itt bizony egy pár panelvonalat is újra kell majd alkotni,mindezt a leghülyébb helyeken.
Nem építettem repülõt már 10en éve..

Ahhoz a Fokker strip down kit-hez ritka nagy elmebetegség kellhet😄 Engem személy szerint ki tudnak akasztani a maratások (fõleg, ha 600-irányba kell hajtogatni), nade ilyen méretben (az egész makett kb 7cm) és ilyen mennyiségben biztos agyvérzést kapnék...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#eljen>

<#eplus2><#eplus2>Jó az...😊

Még mindíg a macedón BTR viszi a pálmát nálam<#taps>
Újra rákaptál az ízére?<#buck>
Glpetyus
Glpetyus
már tudom,mért hagytam annó abba a repülõk építését... <#wilting>

Go Modelling '09 Érdemes megnézegetni, van néhány szépség<#wink>
modellmaker
jaaa 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
arra gondol,hogy vmik nap dumáltuk a mig témát,és akkor mondtam,hogy a sima német matricás változatot már nemigen látom sehol,csak az ukrán matricásat,meg a kétüléses UB-t.És akkor még nem tudtam melyiket akarom,de mikor a boltban belenéztem a dobozába és láttam,hogy ebben is benne van a fegyverzet,egyértelmü lett a választás 😊
Tehát ez a készlet full ugyanaz,mint az enyém,csak a matrica más.

Glpetyus
az egy ágy <#idiota>

modellmaker
"Magyar lesz természetesen 😊"

<#banplz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
jó a szõnyegetek <#eljen> vagy ülõgarnitúra-e? látom az ukrán MIG-re esett a választás végülis. 😊

gordon 24
Über fasza gratula!!!

Downhill!!

Glpetyus
a kabint most építem épp 😊
nem használok hozzá feljavítót,csak a matricaszettet.
amúgy jó kis makett az árához képest,ami nagyon rossz benne az a K36 katapult,de már szétfûrészeltem 😄
ettõl függetlenûl szerintem csukva lesz a kabintetõ,mert nem akarom megtörni a gép gyönyörû formáját.

Nocsak, elég lett a "csörömpbõl"? <#idiota>
Dobozból lesz, vagy feljavítgatod? Ahogy nézegettem, a kabinja nem túl jó<#szomoru2>
Glpetyus
köszi 😊

ez meg a következõ projekt:
Magyar lesz természetesen 😊

DJ Skyline
szép lett, grat hozzá <#eljen>

<#eljen>Jól néz ki, gratula<#finom>

greg benz
Nagyon szép lett,grat hozzá!<#worship>

Glpetyus
thx!

nagyon jól néz ki, grat<#eljen><#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

modellmaker
fasza lett! (Y)

Tényleg elég szarok a fényviszonyok. De azért látszik rajta, hogy szép munka!<#eljen><#eljen>
Glpetyus
Na hali.
Elkészült a Merk.
(bocs a szar képekért,nem tudom most hova kirakni,bár kint sincs sokkal világosabb,mint bent..)

Glpetyus
<#wilting>

ha lett volna ilyen a játszóterünkön annak idején...<#wow1><#idiota>
pár ezy PZIV-nek jobban örültem volna. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DJ Skyline
nekem is így utólag, rég volt már

DJ Skyline
Glpetyus
nekem úgy rémlik,mintha a "torony" egy részlete is rajta lett volna. <#fejvakaras>

Glpetyus
semmit nem haladtam a merkavával,pedig max 2 óra munka lenne hátra...úgyhogy egyelõre képek elhalasztva..

DJ Skyline
ja, csak egy kis részlet volt, asszem' hangár lifttel, pár repülõvel, meg fedélzettel, de csak néztem. 😄

Glpetyus
emlékszem-emlékszem 😄D
volt vagy fél négyzetméteres az is.

Ugyan nem 19 éve kezdtem, de lassan talán elkészülök a Kiowa kabinjával...aztán egy idõre félre is teszem, mert per/pill naggyon nincs kedvem a hajtómûvével foglalatoskodni<#szomoru2>
Iszonyat durva, maradjunk ennyiben!<#eljen><#guluszem1>
19 év...gondolom közben lazulásból meg a gépeket rakta össze<#eplus2>
DJ Skyline
azt írja, hogy 19 év munkája van benne. :|

nem tudom a pestiek mennyire emlékeznek, de anno még régen a SAS kirakatában is lehetett látni egy 1/72-es szösszenetet anyahajós témakörben. az sem volt egyszerû már kisgyerek szemmel nekem. 😄

Ezt jól megfogalmaztam😄..

<#wow1><#wow2><#guluszem1><#worship>No comment! Nem tudom hány évig készült, de megérte az biztos..

És ezek a képek magukért beszélnek:

És a másik is kegyetlen

DJ Skyline
mondjuk USA van mellette, de a "Gabriel Suranyi" nem épp egy amcsi névre hajaz, pláne a Suranyi. 😊) mindegy, nem ezen van a lényeg

DJ Skyline
aki esetleg nem ismerné, jó mazsolázást. 😊 akiknek nem ismerõs az oldal, azoknak ajánlom figyelmébe az elsõ oldalon lévõ 1/72-es USS Enterprise CVN-65-öt. (magyar építés!)

Ismerõs😄 Engem is nagyon érdekel a téma, de 8.-ban még nem fogtam fel ép ésszel, 12.-ben pedig az érettségi elõtti 1-1,5 hónapban próbálják 50 év eseményeit a diákokba sûríteni, nem csoda, hogy a nagy Semmi marad meg belõle<#gun>

DJ Skyline
is-is. suliban nem igazán tanítják ezt a korszakot (legalábbis mi sosem jutottunk el addig), pedig szerintem ez is egy eléggé fontos állomás a XX. század történetében. engem meg mindíg is érdekelt a téma, de igazán csak most kezdett el érdekelni nem rég. meg a Koreai háborút sem tanítják, arról sem tudok semmit. talán a Hidegháború témakörnél felírtuk az évszámot? 😄 töribõl nekem mindíg is a második vh-tól tartó korszak volt a kedvencem. sajna ezt kb nyolcadik és középsuli negyedik utolsó félévében veszik a tanulók <#idiota> tehát 3 és fél évet vártam mindíg arra, hogy valami számomra érdekeset is vegyünk már. 😄 rohangálunk itt lovakkal meg kardozgatunk, várakat ostromolgatunk, ugyan már, B-29-cel ledózerolunk mindent, és kész <#idiota> na jó, voltak azért érdekességek bõven a második vh elõtti töriben is. vietnámos makett témában még gondolkozom mi lenne jó, most ha összerakok egy Trumpi 1/35-ös Chinookot, akkor már a fél szoba elvan foglalva. 😄

Csak úgy informálódás céljából, vagy tervezel valami makettes "dolgot"?😊

DJ Skyline
király, köszi <#eljen> én mostanában elkezdtem áskálódni Vietnámos témában, szóval ha valakinek van valami használható cucca (link, kép, bármi), az nyugodtan továbbíthatja hozzám. 😄

Ez elég komoly munka, egy dolgot viszont nem értek: az 1:1-es gépeken valahogy nem jön ki ennyire hangsúlyosan a panelezés, lehet, hogy a képek teszik, de szerintem ez enyhén eltúlzott.
Ehhez képest

Találtam egy hasznos oldalt a vietnámi háborús témában, bármikor jól jöhet:
Link

DJ Skyline
1/48 Hobby Boss F-105D