Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ez se lehetett egy gyors menet😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#eljen>Fasza lesz, és az övek is megérték a fáradtságot, mutatós lesz😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Köszönöm szépen a tanácsot!

Jó munkát kíván: Iván

Dirty Deeds, DONE DIRT CHEAP!!!

greg benz
a filterezés pontosan mit jelent?😊

Jók<#eljen>
Azért szerintem filterezd õket, hogy még jobbak legyenek. A figurákra mehetnél feketével, a "bõrre" meg rozsdával.
Illetve pontosítanék: nem jött még vele, mert nincs raktáron<#szomoru2>
Innen rendeltem. De nem csak ezt, pár apróság még jött vele. Meg akkor még 180Ft körül váltották $-t...
Neki jutott a BR52-es, nekem meg a teherautó. Ennyi<#wink>
greg benz
és menyibe fájt ez neked??? és honnan rendelted?

Pontosan mit akarsz rátenni?

Kinek gõzautó, kinek gõzmozdony...<#idiota>
Modellmakernél a pont. Persze csak akkor, ha tudok "megfelelõ" cuccot szerezni a platóra. Ha nem, akkor háború utáni civil lesz<#wink>
DJ Skyline
csak gratulálni tudok a kreativitásához. 😄 kösz, hogy szóltál

modellmaker
Mintha simát festene. 😊 Bár picit bonyibb. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jóez, de ecsettel hogy fogsz ilyen mintát festeni?<#vigyor2>

Sky, lopják a logódat, vagy egy alregeddel irogatsz a humorosba?😄

Glpetyus
Szia.
Szerintem itt nem találsz senkit a témában,próbálj szerencsét a makettinfó fórumán.

Glpetyus

<#finom>

SZiasztok!

Nagyon gizdák a modellek! FOglalkozik itt valaki épületek modellezésével, vagy ez a topik csak a jármû makettek topikja?

Köszönettel: Iván

Dirty Deeds, DONE DIRT CHEAP!!!

Glpetyus
szépek

Szerintem még jobban is mutat a kisebb felirattal<#eljen>
greg benz
Hátéiksz<#zavart1>
A régi matricák szerintem semmiképp nem maradtak volna,ha más nem lekapartam volna és nincs akkor semmi...még az is jobb<#idiota>

DJ Skyline
teljesen korrekt az új matricákkal <#eljen>

greg benz
Glpetyus
és mi az akadálya? 😊

A SCUD után a második eset, hogy jó lenne/lett volna egy szórópisztoly...
Elsõ körben a matricákat használtam, de leszedtem õket. Mit mondjak, nem kellett megfeszülnöm az erõlködéstõl...bár érdekes, hogy a rendszámtábla nagyonis jónak tûnik (nem csillog be, és fel is tapadt szépen-ugyanarról az ívrõl való<#conf>)
Így két sörrel a pociban<#idiota> tetszik a festés is, de mondom, javítani kell rajta.
Olvastam valahol, hogy a normál fénymásolópapírt is lehet használni polírozóként használni.
Van valakinek tapasztalata róla, hogy mennyire hatékony?

Már én is rájöttem, hogy nem szabad "alábecsülni" az Academy matricákat. <#vigyor3>
Egy hatékony megoldás van, ha megfelelõen elõkészíted a felületet, akkor nem lesz baj vele (fényes felületre, de pl polírozható fémre is jól tapad).
Megpróbálkoztál a matricával is, vagy elsõre festeni akartad?

'ssza meg az Academy!!! Rossebnek se képes normális matricát gyártani a sok kis sárga??? <#boxer><#violent>
Úgy kellett festenem a jelzéseket, persze a maszkoló mellett felgyülemlett a festék, csiszolhatom le...meg javíthatom a megfolyásokat is<#falbav>...mind1 falura jó lesz
Glpetyus
😄D
nekem is az van,elég "egyedi" szaga van.
idáig mindenki megszívta -szó szerint- akinek mondtam,hogy szagoljon bele jó mélyen 😄

modellmaker
hát igen 😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Olyan nem kell, amit elfelejtek<#idiota>

modellmaker
De van. A gunze-nak. Meg versenyeken Tóth Zoli szokott vmit árulni. De az cseles, mert áttetszõre szárad. 😄

Ezek szerint nincs egy normálisabb?

modellmaker
😄

Nekem Humbrolom van, de az szar. 😄 Nem vagyok ezzel a véleményemmel egyedül. Sûrû, és hamar megköt a zárt(!) tégelyben is...

Revellként kezdte a pályafutását, és egy nagy gumilabda lett belõle, de a szaga még megvan😄

Nekem Humbrol van már vagy 2 éve. Semmi baja, és garantáltan a legjobb szagú<#eplus2>
modellmaker
Milyen márka?

<#eljen>Errõl jut eszembe, nektek mennyi ideig tart egy folyékonymaszkoló? (nekem fél év alatt összeállt, utána már használhatatlan volt)

Glpetyus

<#eljen>

Egyébként haladt a Blazer is (makettinfón a "Mi készül éppen?" c. topik 13779. hsz. be raktam fel néhány képet)
Köszi! Igazad van, nem idegesítem magam, leszarom a hibáit<#nyes>
Köszi! Ja, Humbrol volt, szép foltosra száradt<#szomoru2>
Glpetyus
jó ez idáig,mit akarsz? 😊

Jó lesz ez😊 Egyébként mi történt a festékkel (Humbroll volt?)
Nemrég én is megszívtam egy polírozható alu-val (lefestettem, normálisnak tûnt, de egyszerûen nem akart megszáradni a festék. Illetve, lehet, hogy megvolt, de ragadt, szóval le kellett mosni az egészet...):S

Sziasztok,
bocsássatok meg nekem egy hirdetést:
M1A1abrams
nemrég elõkerült,hajdani makettezõs korszakomból
köszi és szép maketteket.
üdv