69149
-
#58255 Ha sörös doboz lemzébe tudnék ilyen egyenest vágni akkor lehetne ilyen takarót csinálni. -
#58254 Csak a lámpát néztem. -
#58253 Fessek fekete csíkod de lehet kap egy kis por, sarat. -
#58252 Ez egy sokkal részletesebb makett ha megnézed az enyémen nincs ilyen. -
#58251 Gondolkodom rajta. -
#58250 Én ezt a megoldást választanám:
-
#58249 Rábeszélni nem akarlak semmi féleképpen!
Sd.Kfz 251 -
#58248 A fényszórót hogyan fessem meg? -
#58247 Nem tervezem. De ha mutatsz vmi képet akkor meg gondolom. -
#58246 Nekem is kellene valami technika.....
Remélem azért a 251-en a sötét sárgát is megpöttyözöd :) -
#58245 Igen, bluetack. Először maszkoló folyadékot használtam, de azzal íveket nem tudtam "rajzolni" pengeéles lett és nehéz volt vissza szedni. -
#58244 Az igazság az, hogy ez tutijó! Szép a pöttyözés, a kamut már kérdeztem, hogy kitakarással csináltad? -
#58243 Kis haladás a 251-el:
-
#58242 mondjuk ragasztás előtt kellett volna -
#58241 Kis gravírozóval kellene árkot marni, tapasszal kitölteni, és varratot nyomkodni bele. -
#58240 Egyik barátom regisztrált tag az ebayen, ő vásárol nekem és csak akkor kell fizetnem, ha megjött az árú, tehát nagyon biztonságos :)
Igen, kellene hegesztés. Csak nem tudom hogyan. -
vass17 #58239 Szerintem csak a paypal miatt. Egyébként ezekkel sincs semmi gond, már megszámolni sem tudom, hogy hányszor használtam a kártyámat online fizetéshez és egyelőre nincs semmilyen rossz tapasztalatom.
Szerintem a legtöbb átverés a bizonytalan hátterű, esetleg hamis fizetési oldalakon történik, nem hiszem, hogy egy stabil, több millió felhasználóval rendelkező oldalt olyan egyszerű feltörni.
Egyébként azt sem értem, hogy a paypal mitől lenne biztonságosabb, hiszen ott is csak a felhasználónévre és jelszóra van szükség és máris hozzáférhetnek a számládhoz. -
#58238 Szép lesz. Talán a torony tetejére is kellene körbe hegesztés. Az ebay biztonságosabb? -
#58237 Panzerkampfwagen VI, Tiger I. Late Version:
-
#58236 Mivel ellenállhatatlan vágyat éreztem a Dragon 6428-as készlete iránt :D, ellenben a bankkártyám adatait nem mertem megadni, vettem egyet az e-bayen :D -
#58235 Mentettem, köszi! -
#58234 Hasznos videók:
http://www.youtube.com/user/spruecutters#p/u/4/aNBeRdi_cf8 -
#58233 Szerintem matricát külön is be lehet szerezni. -
raptor22 #58232 Nekem is ez az NTS verzsön jön be. Megépíthető úgy, hogy látszik a hajtómű, van benne az is:) meg hát a méretéből kifolyólag lehet szépen, jobban tuningolni, maratás stb. Nem utolsó sorban szép madár:) 1/48-ba is érdemes lenne megépíteni. Acedamy-t szeretem én is, csak az a fránya matrica ne lenne olyan rossz:) -
#58231 Gyerekkoromból van emlékem 2 Cobraról, szép gép, mutatós. Részletekre sajna nem emléxem :)
Academy király, ajánlom!
-
raptor22 #58230 Mintha magamat hallanám:) Még mindig szenvedek az MH-60-al:)
Valamelyikőtök látott, olvasott esetleg rakott már össze ilyen helit? Most egy ilyenben gondolkodok nagyon.
http://www.hobbyeasy.com/en/data/17871.html
http://www.hobbyeasy.com/en/data/31844.html -
#58229 Soha többet Italeri helikoptert!
Még nem tudom milyen lesz. Barnás teszik. -
#58228 Először 1000-es, majd utána 2000-es papírral kell átcsiszolni. Aztán autós polír krémmel kicsit fényesíteni, majd a végén tamiya wax-al amíg hibátlan nem lesz. Ha van kis kézi fúród amihez van mindenféle fej,szokott hozzá lenni kis pamut polírozó korong is, azzal hamarabb végzel. Csak finoman, mert ha túl nagy fordulaton dolgozol vele, megolvaszthatja az üveget -
Kferro #58227 Pontos értéket most nem tudok mondani, de valami finom csiszolóvászonnal csiszold le az üveget addig, amíg a karc el nem tűnik, majd egyre finomabb csiszolóvászonnal eldolgozva fényesítsd ki.
A célra megfelel a különböző drogériákban (Rossmann, DM) kapható körömreszelők. Azon be vannak számozva a különböző finomságú részek, s a legutolsó résszel nagyon szépen fel lehet polírozni a felületet.
Ilyenekre gondolok:
-
Kferro #58226 Annyit az a Zvezda bőven megér.
Én most szenvedek egy Italeri Hinddel, de szörnyű egy makett. Talán ennyire sorjás Italerit még nem is láttam...
A Zvezda ehhez képest csúcsmakett: olyan részletek vannak rajta kidolgozva, s olyan minőségben, hogy ihaj!
Tudod már, milyen festést fogsz választani hozzá? -
#58225 Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy sajnos sikerült egy műanyag üveget nem túl mélyen megkarcolnom, sajnos elég rossz helyen és az volna a kérdésem, hogy van-e erre valami orvosság ill. megoldás, hogy el tüntethessem onnan? -
#58224 Megjött ma a Zvezda 1:72 Mil Mi 24. 2010-es öntésű, részletgazdag, pontos, de kissé sorjás szett. 4e-t simán megér! Hajlított rotorlapátok, ahogyan kell!
Panther off. -
#58223 Kérem a rendelésed számát.
-
#58222 Köszi!
Be ajálhatnád a rendelésem :) -
#58221 az a 3 -
#58220 Majd holnap rendelek, ha haza jöttem a melóból. -
#58219 Példa:
Az aláírásomnál lévő?
Amatőr vagyok tudom. -
#58218 A bankkártya hátoldalán az utolsó 3 számjegy.
A db szám helyén Out of stock felirat lenne.
Pl:
http://www.hobbyeasy.com/en/data/5898.html -
#58217 Mielőtt rendelnél rengeteg makett teszt fotókkal, a srácnak lehet hinni, hogy melyik makett milyen.
http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/revafv.htm
-
#58216 Ez a panther akkor most van? :)
A CC Code az mi?